PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484120}

[Rec] 2

[Rec]²
2009
6,0 56 tys. ocen
6,0 10 1 56083
5,2 17 krytyków
[Rec] 2
powrót do forum filmu [Rec] 2

1/10

ocenił(a) film na 1

Najgorszy film jaki kiedykolwiek z tego gatunku widziałem. W 50 minucie wyłączyłem bo wolałem oglądać już oglądać reklamy w telewizji. Niestety rano musiałem włączyć go siostrze (12 lat) bo chciała dokończyć ten film... 1 cześć była w miarę dobra ale to, to już porażka.

ocenił(a) film na 8
auman

No to nieciekawie. Mnie osobiście się podobał, może po prostu nie wczułeś się w klimat? Wszedłbyś do takiego domu?

ocenił(a) film na 1
astat_2

Nawet jak bym się bał to co z tego, ale jak na film niby "horror" to jest strasznie nudny nie mówiąc o jedynce która jest o niebo lepsza.

ocenił(a) film na 1
auman

Właśnie skończyłem oglądać ten film. Miałem nadzieje na dobrą kontynuacje części pierwszej która bardzo mi się spodobała ale druga część to jest totalne dno. Jakieś diabły, księża nie wiadomo co jeszcze a w pierwszej części nie było o żadnych diabłach ani słowa. Totalne dno. 1/10

ocenił(a) film na 8
WeAreOne

Jak nie było? Przecież jak weszli na to poddasze pod koniec to pojawił się wątek opętania.

ocenił(a) film na 1
krawco

Pierwszą część oglądałem jakiś kawałek czasu temu i jeżeli było pod końcem raz powiedziane to ok ale ja tego nie pamiętam a tutaj przez cały film jest o jakiś demonach, pod noktowizorem coś jest, włączy światło tego nie ma. Mogli w to nie ładować tyle religi to film były porządny. Tak jak kwarantanna 1. To to się nazywa film. Najlepsza scena jest jak otwierają te drzwiczki od strychu i ten kamerzysta tam zagląda i dobre jest jak ten typ wyskoczył na niego. Mało zawału nie dostałem.

ocenił(a) film na 6
auman

Film nawet, nawet, ale dupy nie urywa :D