PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=354442}

Łańcuchy

Chains
1989
6,2 194  oceny
6,2 10 1 194
Łańcuchy
powrót do forum filmu Łańcuchy

Kawał dobrego sensacyjnego kina w klimatycznej otoczce całkowicie zapomnianego przez społeczeństwo. Ciekawy pomysł, dobra realizacja, niezła gra aktorska i ciągłe trzymanie w napięciu. Nie ma to jak od czasu do czasu podłączyć stare wideo i pooglądać klasyki z targowiska ;)

The_Dark_One

witam a masz może ten film na vhs a może na płytce bo nigdzie go nie mogę dostać albo masz możliwość przerobienia go na cd albo wiesz gdzie by można było kupić ten film bardzo mi zależy na nim szukam go od 1991 roku i nigdzie nie mogę go dostać

nyggas

JA RÓWNIESZ SZUKAM TEGO FILMU MOZE JUSZ ZNALAZŁES (OBOJETNIE DVD/DIVX/BLU-RAY) NIESTETY W TELEWIZJI NIEPUSZCZAJĄ BM SOBIE ZARAS NAGRAŁ NA DVD!

The_Dark_One

MNIE RÓWNIESZ SIE PODOBAŁ NIESTETY NIE MOŻNA GO OBEJŻEC GDYSZ ZADNA STACJA GO NIE PUSZCZA A MAM NAGRYWARKR DVD I ZARAS BYM SOBIE NAGRAŁ,MOZE MASZ TEN FILM NA WSZYSTKO JEDNO CZYM! DVD/DVIX/BLU-RAY ITP???

driver22221

Witam niestety nie znalazłem miałem możliwość kupienia go na vhs na allegro ale nie zdążyłem :((((( na allegro czasami jest jak by co to daj znać jak byś gdzieś trafił ja też dam znać pozdrawiam