PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462217}

Śmiercionośny rój

Black Swarm
2007
3,3 1,6 tys. ocen
3,3 10 1 1635
2,5 2 krytyków
Śmiercionośny rój
powrót do forum filmu Śmiercionośny rój

Moim zdaniem to nie tylko fatalna obsada i gra aktorska, ale sam scenariusz, pomysł na
film jest do bani... Właśnie zastanawiam się dlaczego TVP, TVP 2 w ogóle emituje ów
beznadziejny film. Jest tak wiele ciekawych kreacji, a oni z czymś takim wyskakują.
Powracając do samego filmu - strata czasu, nie polecam zupełnie oglądania go (chyba, że
ktoś lubi absurdalną miernotę). ;)

ocenił(a) film na 1
Kerrea

Zgadzam się z Tobą. Nie mam pojęcia dlaczego emitują takie, a nie inne filmy, ale podejrzewam, że czym lepszy i bardziej popularny film tym więcej ich to kosztuje, więc nie jest to dla nich bez różnicy czy wyświetlą np. "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona", czy taki gniot jakim jest "Śmiercionośny rój"...

Lipstick_92

Pewnie masz rację, ale skoro to niby telewizja publiczna z misją (choć już od dawien dawna tej misji nie widać) to mogliby się nieco postarać. Tak czy inaczej życzę Tobie i sobie lepszych filmów, nie tylko w repertuarze tych dwóch stacji. Pozdrowienia.

ocenił(a) film na 1
Kerrea

Nawzajem :).

ocenił(a) film na 2
Kerrea

Naczytałem się wypowiedzi i zapomniałem co sam chciałem napisać. ;] I tak żeby się nie powtarzać.
Film z gat. Horror Opera Mydlana. Ciekawy motyw przewodni z modyfikowaniem os, reszta beznadziejna: kiepscy aktorzy, głupie teksty, naiwne sytuacje, w ogóle dialogi nie potwierdzają zdarzeń. Skąd np. Jane Kozik wiedziała o śmierci Panny Rowe czyli Beverly i Burmistrza jak nie było tej inf w filmie. Działo się to w innym miejscu i nie mogła o tym wiedzieć. A tekst to twoje dziecko a nie twojego brata bliźniaka za którego wyszła za mąż to w ogóle wyjęty z jakiejś Telenoweli. Sam Naukowiec Eli Giles wypuszcza Osy Mutanty na miasteczko które zamieniają ludzi w bezmózgowe zombie, a przy tym jest spoko dobrym "wujkiem". Z wyglądu widać że ukąszeni chodzą jak Zombiaki a nikt się temu nie dziwi. A na końcu rząd chciał zachować tą broń czy zniszczyć ? Bez sensu.