Ojojojojoj. Co za beznadziejny film. Dawno takiej klapy nie widziałem. Gra aktorska była beznadziejna bez wyjątków. A scenariusz to jedynie gorszy był w szkole uwodzenia 2.
fabuła?
Fabuły?? a tan film w ogóle posiada cos takiego. Jak dla mnie to beznadziej bez dwóch zdań. Chyba mam prawo do wyrażania swoich uwag na temat filmu.
oczywiście!!!
oczywiscie masz prawo do wlasnego zdania! tak jak kazdy z Nas! po to sa te komentarze! :-) przepraszam ze jasli dotknela Cie moja opinia! ja rowniez mam prawo do wlasnego zdania! ;-) poprostu to moj ulubiony FILM, wiec po negatywnym komentarzu zaczelam bronic "ŚMIERTELNEGO ZAUROCZENIA" :-) wybacz! tak juz bywa! Buźka
Ja go wiele razy widziałam, chociaż ostatnio dość dawno temu. Uwielbiam tak czy inaczej...i jedno mnie zadziwia- nie wierzę abyś go oglądał, skoro napisałeś o kiepskiej grze aktorskiej. Niby kto gra źle? I fabuła...przecież tak zgrabne czarne komedie mało kiedy się przytrafiają. Może po prostu tego gatunku nie lubisz (??) . A wyrażanie swego zdania nie powinna być poparte argumentacją?:) To lista dyskusyjna, więc jak ktoś mówi Ci iż się mylisz...wybacz ale to dość marny sposób rozmowy „Chyba mam prawo do wyrażania swoich uwag na temat filmu.
Jeżeli to Twój ostateczny argument, to kiepską formę wyrażania swego „zdania” na liście dyskusyjnej wybrałeś:/ Ale...pozdrawiam i już nie „pouczam”