Juz dzis jeden z najpiekniejszych filmow starego kina:):)
Niezapomniana i uwielbiana Audrey Hepburn i jakze urokliwy Peppard.
Wspanialy film, po prostu grzech nie zobaczyc. POLECAM obowiazkowo!!!
Zgadzam się całkowicie z tobą.Osoba, która nie widziała tego filmu nie jest pełną gębą kinomanem i nie może się nazywać kinomanem.Również polecam obowiąskowo.
Po raz kolejny muszę się z Tobą zgodzić!
Film był cudowny! To nie była typowa komedia romantyczna...Jestem oczarowana!
Wspaniała Audrey, którą uwielbiam i, jak już to ładnie ujęłaś, uroczy George :).
Ten film trzeba koniecznie obejrzeć!
W 100 % zgadzam się z Wami wszystkimi :) Jestem wielkim fanem Audrey Hepburn, już od dwóch tygodni czekałem na ten film i... nie zawiodłem się... świetna gra aktorska i scenariusz też ładnie napisany :) Uwielbiam ten film ^^ A i kot też był świetny :) Nie mogę się doczekać kolejnego filmu z Audrey już w poniedziałek :D
Wszyscy kochamy Audrey bo inaczej chyba nie mozna:) Niestety w poniedzialek Audrey nie zobaczymy, ale za to film z MM ktory takze polecam:)
Sorki moja pomyłka jutro dadza film z Audrey "Jak zdobyc sławę i piekna dziewczyne". Sprawdzalam:) Nie widzialam jeszzce tego filmu wiec bardzo mnie to cieszy:) Napewno nie ominę.
Zgadzam sie całkowicie... Choć nie jestem entuzjastką starego kina, to "Śniadanie u Tiffany'ego" jest po prostu boski!!!
A wszystko to zawdzięczamy Andrey i jej znakomitej grze. Nie mozna sobie wyobrazić kogos innego w tej roli...
film przepiękny. ;)) z roku na rok nabiera na wartości. to jeden z niewielu filmów, które mogę oglądać dosłownie bez przerwy. no i oczywiście cudowna gra boskiej Audrey.