PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1318}

Śniadanie u Tiffany'ego

Breakfast at Tiffany's
1961
7,8 159 tys. ocen
7,8 10 1 159385
7,1 47 krytyków
Śniadanie u Tiffany'ego
powrót do forum filmu Śniadanie u Tiffany'ego

mnie ten film wcale nie porwał, jest po prostu nudny, ja wiem, że to jest dawne kino itd. ale jest
wiele innych starych filmów ktore sa piekne. nie oczekiwalam bóg wie czego, ale skoro ten film
jest tak rozsławiony to powinien być dobry, a w moim odczuciu nie wyróżnia sie jakoś specjalnie
niczym. fakt, ma piekna muzyke, piękną audrey ale co z tego.

kleo2511

Jestem tego samego zdania. W końcu wzięłam się za ten film,a tu... o co tyle hałasu? A faktem jest Audrey - piękna kobieta! Smutno mi było przy scenie z kotem i taksówką, to jedyne moje uczucia, jakie wywołał film.

ocenił(a) film na 4
Indra_5

Dziwne...kobietom się podoba,a mi nie.

RAC_79

Na szczęście wszystkim się nam to samo nie podoba, tzn. dobrze, że są jeszcze osoby, które mają swoje zdanie i własny gust :) Choć większość oczywiście idzie jako masa :) No moim zdaniem pięknie wygląda w tym filmie, miło się ogląda, ale jak przejrzałam jej zdjęcia, to już moje zdanie się zmienia :) I nie widzę niczego dziwnego w tym, że jakieś kobiety dostrzegają u innej kobiety jakieś piękno, a jakiś mężczyzna nie. To samo możemy mówić o jakimś obrazie czy rzeźbie. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Indra_5

w sumie to nie napisaliście co wam się w tym filmie nie podoba. może go po prostu nie rozumiecie