PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=741385}

Światła nad Phoenix

The Phoenix Incident
2015
4,3 1,5 tys. ocen
4,3 10 1 1471
Światła nad Phoenix
powrót do forum filmu Światła nad Phoenix

obejrzałem do końca ale z trudem aktorstwo do luftu jak i cały film nawet kosmici im nie wyszli bo przypominają mutację obcego z nosorożcem;) i do tego kiepskie efekty. Rozbawiła mnie akcja z helikopterem jak wisiał zamiast ratować i pilot się pyta co ma robić przez radio i usłyszał tak wisieć dalej:)Też bym nagrał taki film nic trudnego pół filmu pobiegać po pustyni ze starą kamerą z wyłączonym efektem stabilizacji (czyli machać) i głośno się drzeć biegniemy tu!, nie tu! AAAAAA kosmici! nie polecam:(

ocenił(a) film na 1
pp807

Dokładnie, gorszego gówna już dawno nie widziałem. Uciekają przed kosmitami, ale ciągle myśli o tym, że pomimo nasrane w portkach trzeba filmować, świecić latarkami jak reflektorami przed nalotem, drzeć mordę w niebogłosy. Film tak kiepski, że już na YT można znaleźć o wiele lepsze z tą tematyką.

ocenił(a) film na 6
pp807

Wygląd obych to kwestia gustu :) Jeżeli w ogóle istnieją to przecież nie wiemy jak wyglądają. Spójrz na zwierzęta na ziemi, na to co kryje się w morzu. Tam są takie dziwolągi że kosmici moga wyglądać nawet jak połączenie gówna z żyrafą :D