Od kiedy zorientowałam się, że jeszcze przede mną 6 części tej samej historii to trochę się załamałam: ile razy można oglądać to samo wydarzenie? Film mnie znudził już po 2 częściach. Jeśli zagapisz się w jakimś momencie to tracisz część historii. Ciężko było mi usiedzieć w kinie, dopiero pod koniec zrobiło się znacznie ciekawiej.
Z kina wyszlam tak zmęczona, jakbym sprzątała przez te dwie godziny, a nie ogladala film. Seans wykańcza intelektualnie i fizycznie. Musiałam trochę odczekać zanim wsiadłam w samochód i pojechałam do domu.
Film jest zdecydowanie dla osób, które lubią zagadki i zagmatwane sytuacje.
proszę Cię - nie przesadzaj, to że film ukazano w oczach 8 osób było znakomitym pomysłem. gdy tylko to zauważyłem wtedy wręcz z zaciekawieniem oczekiwałem jak to wszystko się poukłada, a przedewszystkim kim będą wybrane osoby. właśnie z tym że pod koniec zrobiło się ciekawiej, również się nie zgodze. końcówka zrobiła z emerytowanego agenta - bohatera tego filmu, a sprawy mogły się potoczyć bardziej interesująco. jeżeli tak zagadkowy film wykańcza Cię intelektualnie to niechcę chyba wiedzieć jakie typy filmów preferujesz.
p.s - ładne zdjęcie w sesji łazienkowej - jak domniemam. ;)
Nie zrozumiałeś: ja lubię filmy, na których muszę myśleć, zresztą jest to jeden z lepszych filmów, które oglądałam.
Nie napisałam, że film jest słaby ;)
"Od kiedy zorientowałam się, że jeszcze przede mną 6 części tej samej historii to trochę się załamałam: ile razy można oglądać to samo wydarzenie? Film mnie znudził już po 2 częściach. Jeśli zagapisz się w jakimś momencie to tracisz część historii. Ciężko było mi usiedzieć w kinie, dopiero pod koniec zrobiło się znacznie ciekawiej."
Sorka ale ten fragment nie brzmi pozytywnie, wiec nie dziw sie takowej reakcji. Nstepnym razem staraj sie inaczej dobierac słowa. pozdro