PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231795}

8 części prawdy

Vantage Point
2008
7,0 50 tys. ocen
7,0 10 1 49673
5,2 13 krytyków
8 części prawdy
powrót do forum filmu 8 części prawdy

Od kiedy zorientowałam się, że jeszcze przede mną 6 części tej samej historii to trochę się załamałam: ile razy można oglądać to samo wydarzenie? Film mnie znudził już po 2 częściach. Jeśli zagapisz się w jakimś momencie to tracisz część historii. Ciężko było mi usiedzieć w kinie, dopiero pod koniec zrobiło się znacznie ciekawiej.
Z kina wyszlam tak zmęczona, jakbym sprzątała przez te dwie godziny, a nie ogladala film. Seans wykańcza intelektualnie i fizycznie. Musiałam trochę odczekać zanim wsiadłam w samochód i pojechałam do domu.
Film jest zdecydowanie dla osób, które lubią zagadki i zagmatwane sytuacje.

ocenił(a) film na 10
Moniiana

proszę Cię - nie przesadzaj, to że film ukazano w oczach 8 osób było znakomitym pomysłem. gdy tylko to zauważyłem wtedy wręcz z zaciekawieniem oczekiwałem jak to wszystko się poukłada, a przedewszystkim kim będą wybrane osoby. właśnie z tym że pod koniec zrobiło się ciekawiej, również się nie zgodze. końcówka zrobiła z emerytowanego agenta - bohatera tego filmu, a sprawy mogły się potoczyć bardziej interesująco. jeżeli tak zagadkowy film wykańcza Cię intelektualnie to niechcę chyba wiedzieć jakie typy filmów preferujesz.
p.s - ładne zdjęcie w sesji łazienkowej - jak domniemam. ;)

kamilkubis

Monia15 jak tak sie zmeczyłaś oglądaniem tego filmu to dlaczego masz go w ulubionych????????

MALKO

Nie zrozumiałeś: ja lubię filmy, na których muszę myśleć, zresztą jest to jeden z lepszych filmów, które oglądałam.
Nie napisałam, że film jest słaby ;)

Moniiana

"Od kiedy zorientowałam się, że jeszcze przede mną 6 części tej samej historii to trochę się załamałam: ile razy można oglądać to samo wydarzenie? Film mnie znudził już po 2 częściach. Jeśli zagapisz się w jakimś momencie to tracisz część historii. Ciężko było mi usiedzieć w kinie, dopiero pod koniec zrobiło się znacznie ciekawiej."

Sorka ale ten fragment nie brzmi pozytywnie, wiec nie dziw sie takowej reakcji. Nstepnym razem staraj sie inaczej dobierac słowa. pozdro

ocenił(a) film na 8
kamilkubis

"p.s - ładne zdjęcie w sesji łazienkowej - jak domniemam."

:) dobre...

A co do tematu Moni15, to brak mi słów...