PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231795}

8 części prawdy

Vantage Point
2008
7,0 50 tys. ocen
7,0 10 1 49673
5,2 13 krytyków
8 części prawdy
powrót do forum filmu 8 części prawdy

Film od początku do końca trzymjący w napięciu! Bez kilku wpadek, napewno dałbym 10/10 POLECAM!

joker_mroczny_rycerz

Film jest cienki. Fakt, trochę trzyma w napięciu i ogólnie nienajgorszy pomysł...ale ogólne po dotrwaniu do napisów końcowych byłem trochę rozwalony - zakończenie filmu pasuje bardziej do jakiejś zakręconej komedii pomyłek a nie do filmu sensacyjnego. 3/10

ocenił(a) film na 8
joker_mroczny_rycerz

skoro napewno dalbys 10/10 jak napisales to czemu w naglowku napisales 8/10 hę? a co do filmu to film spoko moze byc 8/10, poczatek troche wkurzajacy jak pokazywali po kilka razy poniektore sceny wg pomysl fajny ale nie dopracowany troszeczke ogolnie polecam

ocenił(a) film na 7
joker_mroczny_rycerz

Zgadzam się bardzo dobry film. Świetnie przedstawiona historia z ciekawym zakończeniem i oryginalną reżyserią, dzięki czemu dłużej zapada w pamięć. Również polecam:)

Batmanka

Moja ocena: 8/10. Świetna muzyka kapitalna, historia ciekawie pokazana z każdą inną postacią. Polecam film.

bandofbrothers

Zgadzam się, też zagłosowałam na 8. Film nie jest arcydziełem, ale jak na gatunek sensacyjny bardzo dobrze zrealizowany (świetny montaż). Nie ma co się czepiać pojedyńczych błędów, film raczej nie miał mieć kontekstu egzystencialnego to miało być dobre kino akcji!