PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231795}

8 części prawdy

Vantage Point
2008
7,0 50 tys. ocen
7,0 10 1 49673
5,2 13 krytyków
8 części prawdy
powrót do forum filmu 8 części prawdy

Jako, że dawno nie byłem w kinie jutro planuję wybrać się na 8 części prawdy, ale widząc wypowiedzi; jedne mnie odrzucają od niego z drugie zaciekawiają tym filmem, niech ktoś kto obejrzał dokładnie film się wypowie na ten temat.

ocenił(a) film na 10
ancient456

Moim zdaniem warto . Jezeli jestes milosnikiem filmow sensacyjnych, powinienes byc zadowolony . Duzo akcji, film "lekkostrawny", lekki i przyjemny :) Ciekawy sposob realizacji . Ja nie oczekiwalem jakichs refleksji i poszedlem po prostu z nastawieniem na dobra rozrywke . I nie zawiodlem sie - dla mnie 8/10 .

Don_Salvatore

Film widziałem i nie chce ci mieszać w głowie, ale film nie zrobił na mnie wiekszego wrażenia. Fak, akcja była, ale jakaś taka...biedna. Denerwujące było(według mnie) te kilkakrotne cofanie sie do początku i zaczynanie wszystkiego od nowa. Moim zdaniem - niepotrzebne. I jeśli chodzi o nie wiedze, tzn. szukasz jakiegoś zaskoczenia pod koniec...musze cię zawieść - film jest przewidywalny(chyba, że masz jakiegoś dauna). Ogólnie moja ocena to 7/10. Dodatkowe oczko za fabułe, bo co jak co - ale gra aktorska dobra:). Moze troche Dennis Quaid przesadził, ale mniejsza o to:)

ocenił(a) film na 8
ancient456

Spokonie mozesz isc na ten film, jest ciekawie pokazany, moze faktycznie po obejrzeniu 4ej czesci prawdy troche zaczyna to meczyc, ale warto wysiedziec do konca. Jednym slowem polecam. Pozdro

użytkownik usunięty
Stefan_z_cmentarza

Jesli w filamch sensacyjnych denerwuja Cie
-oczywiste nielogiczności w scenariuszach,
-amerykańscy bohaterowie w stylu terminatora na tle powiewającej flagi,
-niedobór zaskakujących zwrotów akcji
- mierne aktorstwo
a poza tym nie lubisz oglądac przez 50 minut jednej sceny 6 razy to odradzam;] a akcji jak na film sensacyjny ogólnie jest tyle ze spokojnie w TV można to obejrzeć.

użytkownik usunięty

a jak już sie wybierzesz to nastaw sie tylko na pełną konsumpcje;]