Jako, że dawno nie byłem w kinie jutro planuję wybrać się na 8 części prawdy, ale widząc wypowiedzi; jedne mnie odrzucają od niego z drugie zaciekawiają tym filmem, niech ktoś kto obejrzał dokładnie film się wypowie na ten temat.
Moim zdaniem warto . Jezeli jestes milosnikiem filmow sensacyjnych, powinienes byc zadowolony . Duzo akcji, film "lekkostrawny", lekki i przyjemny :) Ciekawy sposob realizacji . Ja nie oczekiwalem jakichs refleksji i poszedlem po prostu z nastawieniem na dobra rozrywke . I nie zawiodlem sie - dla mnie 8/10 .
Film widziałem i nie chce ci mieszać w głowie, ale film nie zrobił na mnie wiekszego wrażenia. Fak, akcja była, ale jakaś taka...biedna. Denerwujące było(według mnie) te kilkakrotne cofanie sie do początku i zaczynanie wszystkiego od nowa. Moim zdaniem - niepotrzebne. I jeśli chodzi o nie wiedze, tzn. szukasz jakiegoś zaskoczenia pod koniec...musze cię zawieść - film jest przewidywalny(chyba, że masz jakiegoś dauna). Ogólnie moja ocena to 7/10. Dodatkowe oczko za fabułe, bo co jak co - ale gra aktorska dobra:). Moze troche Dennis Quaid przesadził, ale mniejsza o to:)
Spokonie mozesz isc na ten film, jest ciekawie pokazany, moze faktycznie po obejrzeniu 4ej czesci prawdy troche zaczyna to meczyc, ale warto wysiedziec do konca. Jednym slowem polecam. Pozdro
Jesli w filamch sensacyjnych denerwuja Cie
-oczywiste nielogiczności w scenariuszach,
-amerykańscy bohaterowie w stylu terminatora na tle powiewającej flagi,
-niedobór zaskakujących zwrotów akcji
- mierne aktorstwo
a poza tym nie lubisz oglądac przez 50 minut jednej sceny 6 razy to odradzam;] a akcji jak na film sensacyjny ogólnie jest tyle ze spokojnie w TV można to obejrzeć.