PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123510}

88 minut

88 Minutes
2007
6,5 37 tys. ocen
6,5 10 1 37433
5,0 10 krytyków
88 minut
powrót do forum filmu 88 minut

6/10

ocenił(a) film na 6

Nie był zły, momentami nawet bardzo dobry i jakby nie patrzeć zaskakujący. Ale czy wy też odnieśliście wrażenie, że oprócz Ala (pomimo tego, że to zdecydowanie ie była jego życiowa rola) to tam nikt nie zagrał na przyzwoitym poziomie. Gdyby była lepsza obsada to z tego filmu zrobiłoby się kino na bardzo dobre kino, trochę szkoda. Mimo to warto obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
fafq08

właśnie oglądam ten film... Al jest oczywiście super, ale jakość mnie ciut ciut dobija... mogli się trochę bardziej postarać ;D i owszem momentami zaskakujący :)

użytkownik usunięty
fafq08

Ja również daję 6/10. Film niezły, choć nie rewelacyjny. Dobrze się go oglądało, choć jak wspomniał kolega wyżej, poza Alem nikt szczególnie się nie wyróżnił grą aktorską (a i Pacino widać jest tutaj jakby sterany życiem i nadszarpnięty zębem czasu, co zresztą jest prawdą). Realizacja całości jest niezbyt imponująca. "88 minut" daje wrażenie oglądania dobrego filmu...telewizyjnego, w którym środki użyte do jego realizacji były dość...oszczędne. Można obejrzeć, choć szału nie ma.

ocenił(a) film na 8
fafq08

Dla mnie nie najgorszy okazał się takżę William Forsythe jako Frank. Gdyby zabrakło tych dwóch aktorów "dających twarz" rzeczywiście nie byłoby co oglądać.