jest napisane:
"Amy Brenneman i Al Pacino spotkali się już wcześniej na planie "Gorączki", wielkiego kinowego przeboju M.Manna z 1995r. Amy zagrała tam żonę policjanta Vincenta Hanny (Al Pacino) Eady.
Zgadzam się, że Amy Brenneman i Al Pacino spotkali się już wcześniej na planie "Gorączki". Ale bzdurą jest że Amy grała tam żonę Ala Pacino.
Ten kto dodał to do ciekawostek jest totalnym kretynem, a ten kto to zatwierdził idiotą.
Przepraszam za te ostre słowa ale filmweb zaczyna mnie coraz bardziej irytować takimi zagranaiami
NA FALI
"Ten kto dodał to do ciekawostek jest totalnym kretynem"
Bardzo serdecznie dziękuję :)
Może zastanów się czasem nim coś napiszesz na forum publicznym, można kogoś urazić.
Tytułowa ciekawostka proszę drogiego Pana wyszła ode mnie. Błąd polega na tym, że Amy zagrała partnerkę życiową Ala, a nie żonę...
Posypuję głowę popiołem, my fall :)
Zawsze siedzę do późna przy komputerze, np. recenzję Donnie Brasco pisałem bodaj między 3/4 nad ranem, dlatego nieraz zdarzy mi się strzelić babola (wiadomo, umysł nie pracuje na najwyższych obrotach).
Wydaje mi się jednak, że mógłbyś wykazać się odrobiną kultury i padnie pewne słowo :)
Trochę przesadziłeś, oceniłeś kogoś, kogo zupełnie nie znasz, nie znając również okoliczności powstania owej "ciekawostki", przestrzegam kolegę przed czymś takim na przyszłość, kiedyś ktoś może wyrazić podobną opinię na Twój temat, zaręczam do przyjemności to nie należy.
Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość ;P
nadal twierdze źle piszesz. Amy nie grała tam partnerki życiowej Ala Pacino. Jej postać związana była z Robertem De Niro
Pozdrawiam
NA FALI