PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=857774}

A jutro cały świat

Und morgen die ganze Welt
2020
5,0 496  ocen
5,0 10 1 496
7,0 2 krytyków
A jutro cały świat
powrót do forum filmu A jutro cały świat

dosłownie najlepszy film roku, nic nie będzie takie samo po obejrzeniu go. reset kulturowy, kawał DOBREGO kina na poziomie. to powinien zobaczyć każdy... były ciarki, były łzy, czasami i śmiech. dla mnie arcydzieło.. aktorzy w filmie wycisnęli materiał na maksa i dali z siebie wszystko - to się szanuje.

ocenił(a) film na 10
pawciosochacki

2021* film roku 2021 nie 2020 chociaż 2020 też bo jest po prostu taki dobry

ocenił(a) film na 1
pawciosochacki

marksistowski syf antifa łowcy hiva xDD goebbelsowska propaganda

ocenił(a) film na 10
dopeHC

widać że nie masz nic mądrego i konstruktywnego do powiedzenia na temat tego filmu... za wysokie progi. szczęścia życzę

ocenił(a) film na 1
pawciosochacki

jesteś idiotą

ocenił(a) film na 10
KoneserOffa

Ja? bo widzę że to tobie w filmach przeszkadzają ze wszystkich rzeczy akurat całujący się faceci albo lewicowe wątki. pozdrawiam i szczęścia życzę

ocenił(a) film na 5
pawciosochacki

Jak dla mnie średnia ocena adekwatna do przekazu i jakości samej produkcji.

Tym bardziej, że przy tej tematyce i małej ilości ocen nie jest nadmiernie napompowana w żadną stronę.

Bądźmy szczerzy ani to arcydzieło (na 10), ani gniot (na 1).

ocenił(a) film na 10
ImRetarded

doceniam twoją chłodną bezstronność tutaj której niektórym brakuje . pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
pawciosochacki

Film porusza ciekawy temat ale w sposób niestety totalnie nudny. Zarówno Antifa jak i sami narodowcy pokazani są jako ludzie kompletnie pozbawieni charyzmy, ideałów i zapału. Jedni i drudzy spotykają się by popić piwka i pośpiewać piosenki. Zabrakło w tym pasji. Wystarczy rozejrzeć się po antyfaszystowskich demonstracjach u nas, tam są ludzie z jajami, jest błysk w oku, energia. A nie smętne dzieciaki, które same nie wiedzą czego chcą. Pomiędzy głównymi bohaterami niestety zero chemii, a to w zasadzie zauroczenie, a nie wyższe ideały kierują od początku główną bohaterką. Szkoda, bo temat zasługiwał na iście wybuchowy, punkowy film.