Film gorzej niz zalosny,jedyne o co tutaj chodzi to tylko seks.Aktorzy graja gorzej niz slabiej,sens filmu jeszcze gorszy :D odnioslem wrazenie ze w filmie chodzi o to ze jak nie przelecisz panienki to jestes nikim ale to nic bo w filmie kuzyn Stifflera bodajze Dwight jest zywym feromonem i kazda baba jak go widzi ma ochote rozlozyc nogi przed nim :D
P.S
morał filmu ? amerykanskie dziewczyny daja za to ze ładnie wygladasz i duzo wypijesz
A kiedyś w tym wszystkim był jakiś sens, że miłość jest ważniejsza... Szczególnie w Weselu albo w sprawie dowcipnej.
kiedys byl ale widac w ameryce nastolatki sa takie jakie sa.Np.Koles w wieku 21 lat ktory jeszcze nie mial sexu jest nikim i frajerem
Jak byś nie zauważył to wszędzie tak jest .Ty sie po prostu nie znasz na filmach.Obejrzyj se Pszczółkę Maje tam nie ma nic o seksie . <HAHAHA>
Debilny film dla debili o debilnej amerykańskiej młodzieży...i to by było na tyle...-1/10
Chyba najgorszy film jaki w życiu widziałem, ale poważnie, najgorszy. Poprostu nie zasługuje na spluniecie zieloną flegmą. Ale nastolatki się cieszą, potem im sie wydaje ze tak naprawde wygląda zycie w akademikach w za oceanem... i tak oto się rozpoczyna ich "amerykański sen".
Faktycznie sens filmu schodzi na drugi plan. Ale patrząc obiektywnie film jest dość dobry(śmieszny). Kto z nas z tutaj obecnych nie rozkoszował się widokiem tych ponętnych, seksownych ciał kobiet? Kto z nas choćby na chwile nie zawiesił oko na jednej z tych lasek? Komu nie podobała się chociażby jedna z 6 części już kultowego filmu jakim jest American Pie. Świat idzie naprzód i widocznie rynek daje to co chcą oglądać młodzi ludzie. My może zachwycaliśmy się nad 1 czy 2 częścią American Pie gdzie film miał jakiś sens, ale teraz to musi być za mało. Zdeprawowana młodzież potrzebuje czegoś więcej :) Film prymitywny to fakt. Jednak można obejrzeć.
Ja tam sie żadnymi laskami nie zachwycałam (pewnie dlatego że jestem dziewczyną)ale uważam że ten film jest fajny.Widocznie ci którym sie nie podoba wolą filmy innej tematyce.
Ja lubię takie filmy jak American Pie. Pierwsze trzy części były bardzo przyjemne (szczególnie pierwsza). Niestety producenci kompletnie zniszczyli tą serię. W Beta House fabuła została niesamowicie spłaszczona. Ten film był jedną z najdłuższych godzin w moim życiu. Nie nadaje się nawet do podrzędnej telewizji w najgorszym czasie antenowym. Autorów i producentów powinni skazać za tą zbrodnię.
ale takie filmy ludzie lubią,"żal" to słowo oznacza że nie masz więcej jak 14lat.Pfff i widać na filmach sie też nie znasz