Który ze Stiflerów jak dotąd podobał się wam najbardziej, mój ulubiony to Dwight Stifler z 5 i 6 czesci...chciałbym być taki jak on ;p
Musze przyznac ze popieram twoj wybor xD Dwight Stifler jest genialną postacia, jego charakter i zachowanie oraz podejcie do kobiet. Totalny luzak , chciałbym miec takiego kumpla =)
Cóż, według mnie jego podejście do kobiet pozostawia wieeeele do życzenia :] Wątpię, czy którakolwiek szanująca się kobieta chciałaby być tak traktowana ;)
Ale fakt, Dwight chyba był najfajniejszy :) Chociaż Steve :D Heh :D Ten to był niezły xD
Każdy Stifler ma inne podejście i każdy wymiata ale Dwight nie jest aż tak podobny do Steva i Matta.
Wiem że to nie za bardzo możliwe ale gdyby wyszła jeszcze 7 część i występowali w nim wszyscy Stiflerowie , ciekawe co by to było ???
Właśnie ja też myślałem nad zjazdem :) Niebawem nasze jaznie złączą się i stworzą jedną całość :D Co wy na to by Steve miał wesele na przykład ???
haha! dooobre ;) ale predzej Matt bo Steve mi jakos na wesele nie pasuje ;)) a poza tym motyw wesela juz byl ;<
Dokładnie. Dwight Stifler jest spoko. Wyluzowany, spoko podejście do życia i w ogóle ma coś w sobie, ale nie potrafię napisać co...
Też już tak myślałem...tylko wiesz jak kobieta za często podrywa nowych facetów to nie myślą o takiej zbyt pozytywnie...u chlopaków jest inaczej(odwrotnie);p...takie juz ludzkie myslenie jest.