American Pie: Bractwo Beta

American Pie Presents Beta House
2007
6,3 65 tys. ocen
6,3 10 1 64986
3,4 5 krytyków
American Pie: Bractwo Beta
powrót do forum filmu American Pie: Bractwo Beta

Który ze Stiflerów jak dotąd podobał się wam najbardziej, mój ulubiony to Dwight Stifler z 5 i 6 czesci...chciałbym być taki jak on ;p

ocenił(a) film na 9
PiTeRmEiStEr

Musze przyznac ze popieram twoj wybor xD Dwight Stifler jest genialną postacia, jego charakter i zachowanie oraz podejcie do kobiet. Totalny luzak , chciałbym miec takiego kumpla =)

suchar

Cóż, według mnie jego podejście do kobiet pozostawia wieeeele do życzenia :] Wątpię, czy którakolwiek szanująca się kobieta chciałaby być tak traktowana ;)
Ale fakt, Dwight chyba był najfajniejszy :) Chociaż Steve :D Heh :D Ten to był niezły xD

ocenił(a) film na 6
PiTeRmEiStEr

Najlepszy jest Stifler z pierwszych trzech części.

PiTeRmEiStEr

Najlepszy byl zdecydowanie Steve Stifler. Wymiatał w pierwszych częściach

PiTeRmEiStEr

kazdy Stifler jest super xD ale najlepszy zdecydowanie Dwight ;))

użytkownik usunięty
Kamilcia_kamilcia

co wy gadacie! Matt!!!! Matt Stifler jest najlepszyy!!!!

PiTeRmEiStEr

eeee jednak Dwight Stifler i jego podejscie do kobiet, jest najbardziej zajebiste

holik0

Jasne, że Dwight jest najlepszy, wymiata i te jego boskie miny :)

ocenił(a) film na 8
Shila_3

Każdy Stifler ma inne podejście i każdy wymiata ale Dwight nie jest aż tak podobny do Steva i Matta.
Wiem że to nie za bardzo możliwe ale gdyby wyszła jeszcze 7 część i występowali w nim wszyscy Stiflerowie , ciekawe co by to było ???

ocenił(a) film na 10
RokiCor

No właśnie...to mogłaby być część np o zjeździe rodzinnym Stiflerów heheh;p

PiTeRmEiStEr

oj 7czesc AP to byloby szaleeenstwo ^^ a tak serio to nawet fajny pomysl z tym zjazdem ;)

ocenił(a) film na 8
Kamilcia_kamilcia

Właśnie ja też myślałem nad zjazdem :) Niebawem nasze jaznie złączą się i stworzą jedną całość :D Co wy na to by Steve miał wesele na przykład ???

RokiCor

haha! dooobre ;) ale predzej Matt bo Steve mi jakos na wesele nie pasuje ;)) a poza tym motyw wesela juz byl ;<

PiTeRmEiStEr

Dokładnie. Dwight Stifler jest spoko. Wyluzowany, spoko podejście do życia i w ogóle ma coś w sobie, ale nie potrafię napisać co...

misko280

a gdyby w kolejnej czesci byla stifler-kobieta? ^^

ocenił(a) film na 10
Kamilcia_kamilcia

Też już tak myślałem...tylko wiesz jak kobieta za często podrywa nowych facetów to nie myślą o takiej zbyt pozytywnie...u chlopaków jest inaczej(odwrotnie);p...takie juz ludzkie myslenie jest.

ocenił(a) film na 8
PiTeRmEiStEr

Najlepszy Stifler to ten z 3 pierwszych części, no i ten z 4 też dobry :D

SlodKinoman

no trudno trzeciej płci dorabiac nie bedziemy hyhy ^^

PiTeRmEiStEr

Steven, zdecydowanie najlepszy. .