Która czesc American Pie waszym zdaniem jest najlepsza prosze o odpowiedzi..i bierny udział
Według mnie najlepsza była chyba 4, fajna muza i wogole czwórka była fajna.Najlepsze AP to od 1-4. W piątce myśleli że jak pokażą pare cycków to bedzie super film, tak samo i szóstka.
Popieram twoje zdanie American Pie 4 wymiata-Super muza i Aktor Tad Hilgenbrinck.
4 ? eeeee mi sie nie podobała , chyba przez zmianę aktorów jacy byli w poprzednich częściach na innych . Najlepsze to 1,2,3 oglądałem chyba po 20razy ale najbardziiej podobała mi się trzecia część , Wesele ;]
szósta część też nawet spoko ale to juz nie to samo co te trzy zaje*iste części :D
pozdro
Najlepsza dla mnie była część 3 - Wesele... Potem to już bez znaczenia xD wszystkie zajebiste na swój sposób.. Myslalem ze Beta House do dupy bedzie bo Naga Mila mimo, że fajna inny tytuł mogła mieć bo na tle reszty American Pie-sów wypadla miernie ale pozytywnie mnie zaskoczyli ^^
mi najbardziej podobalo sie AP 4!! bylo zajebiste!! 1-3 klasyka!! 5 totalne dno!! 6 da sie ogladnac i lepsze niz 5 choc gorsze od pozostalych!!
Wszystkie z aktorami, którzy wystąpili w części 1.
Po zmianie ekipy aktorów filmy straciły swój klimat.
Część 5 to już było totalne nieporozumienie i uważam że to powinno być zakończenie z przygodami American Pie.
Ale wychodzi część 6 - mam nadzieję że będzie przynajmniej lepsze o 70 % od części 5.
Najlepsze części to 1 i 2 i to zdecydowanie,3 nasladuje reszte tak jak 6, 4 to zenua komedia romantyczna, a 5 jeszcze jako tako ale to juz nie to samo co pierwsze 2 czesci
1 - świetna
2 - taka sobie
3 - może być
4 - świetna
5 - najgorsza ze wszystkich
6 - świetna
1 - 3 KLASYKA
1 miała swój klimat , 2 mniej, w 3 nie było za dużo śmiesznych fragmentów ale dobrze zamknęła cały cykl
Zdecydowanie 1-3 są najlepsze, a wśród nich debeściarska jest 2!!
wystawiając oceny byłoby to tak:
1- b.dobry
2- celujący
3- b. dobry
4- dostateczny
5- niedostateczny
6- dobry
Lp. 1. American Pie 1
2. American Pie 3
3. American Pie 2
4. American Pie 6
5. American Pie 4
6. American Pie 5
1. American Pie 3
2.American Pie 6
3. American Pie 1-2
4.American Pie 4
6. American Pie 5
Jak dla mnie to 3 czesc no i pierwsza , najlepsza była ekipa 1-3 no i sherminator ktorego nie bylo juz w czesci 3 o ile sie nie myle
1.American Pie 3
2.American Pie 1
3.American Pie 2
4.American Pie 4
5.American Pie 5
6 części jeszcze nie oglądałem:P
Dla mnie najlepsza jest 4. Bardzo lubie tez czesci 1-3. A reszta to jedno wielkie nic.
1. American Pie 2 - wiecej humoru, więcej świńskich scen no i wiecej Stiffiego :D
2.American Pie 1 - pierwsza część, bardzo dobra, świetny humor, postać Stiflera itp.
3. American Pie 3 - brak kilku osób z oryginalnej obsady, a mimo to dobry poziom, scena z truflami, lub w barze dla gejów ;) !
4. American Pie 6 - wyraźnie odstaje od trylogi, ale nie jest źle, igrzyska ratuja sytuację :D
5. American Pie 5 - jakoś tak nijako, kilka śmiesznych scen i nic poza tym
6. American Pie 4 - zboczona komedia ? komedia romantyczna ? a może coś pomiędzy czyli nic ... i tak też traktuje ten film
dziewczyny chyba dlatego głosują na część 4, że bardziej przypomina ona komedie romantyczną niż typowe AP.
a ja odpowiem tak: lubię komedie romantyczne, ale AP to zboczona, wulgarna komedia i kiedy obejrzałam 4 to dla mnie nie było już AP, dobrze za złe wrażenie zatarły 5 i 6, tam Stifler (Dwight) nie przechodzi przemiany i mam nadzieje ze jej nie przejdzie jeśli będzie więcej części...
OCZYWISCIE ZE AMERICAN PIE 1!!!LECZ 2 I 3 TEZ SA NICZEGO SOBIE.POTEM JEST ZMIANA AKTORóW I CAłKIEM INNY KLIMAT...NASTEPNE CZESCI TO JUZ RACZEJ BRAK SCENARIUSZA I POKAZYWANIE WYłACZNIE GOłYCH LASEK PRZEPLATANE CIENKIMI DIALOGAMI.NIESETY;(
1. American Pie 3 -dużo Stiflera i jego mocnych tekstów :D
2. American pie 2
3. American pie
4. American pie 6
5. American pie 5
6. American pie 4
Najlepsza była oczywiście jedynka ;d A później to Wesele - Stifler przebił samego siebie. Dwójka była też niczego sobie a reszta to chała
no wlasnie 1 !! to bylo cos;-D , pozniej bylo coraz gorzej , ale do 3 szlo obejrzec... pozniej 4 i 5 byly robione z podtekstem romantycznosci a 6 powrocila znowu do korzeni;-) ale 1,2 i 3 i tak sa najlepsze!!!
najlepsze 1-3 chyba najbardziej 2 :pp najgorsza 4 no i 5 teŻ bya saba :pp beta do nawet fajna cześć ale nie najlepsza , napewno lesza od 4 i 5 :pp