PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88372
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

Dla tych który naoglądali się wielu horrorów to film Annabelle nie zaskoczy nowatorską wizją bo
takowej nie ma. Oglądałam wiele horrorów itp i nic mnie nie zaskoczyło, a czekałam na to po
przeczytaniu wielu opinii. Można się spodziewać po reżyserce co zaraz w filmie nastąpi, kto się
wyłoni itd. Mimo tych wad film można na luzie oglądnąć wieczorkiem ;) a w filmie najstraszniejsza
była wiedza ze to film na faktach :D

ocenił(a) film na 5
grandzia007

Zgadzam się, średniawy. I to nie w sensie, że mało straszny, bo ja strachliwa jestem, tylko pare elementów w fabule było strasznie oklepanych, końcówka jakoś tak kiepsko rozegrana, rozczarowująca.
Można obejrzeć

grandzia007

A ja oglądam głównie horrory i zupełnie się z tobą nie zgadzam. Na kilku scenach mało co nie dostałem zawału.

ocenił(a) film na 3
grandzia007

Tak czekałam na ten film, był na mojej liście horrorów jakie muszę obejrzeć a tu Bum... oglądam mija pół filmu a tam tylko nasuwa się żenujące a zarazem śmieszne uczucie kiedy matka i córka mają na imię na jedno kopyto. Mija, Lija.. słyszysz to i zastanawiasz się czy reszta będzie tak przewidywalna, nie mija kolejna chwila a czarna postać przebiega ścianę jak słynny Babadook i mówisz nie, kuz... nie wyrobię. Lalka miała być główną bohaterką a dwa razy się uniosła i jej słynne 5 minut minęło bez owacji. w dodatku kilka scen z duchem , i spuchnięta mara księdza raczej nie była wysokich lotów. Ogółem trzyma w napięciu dlatego nie dałam niżej, ujdzie to idealna ocena jak na ten dobrze zareklamowany shit.