PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=700711}
5,7 88 tys. ocen
5,7 10 1 88366
3,7 15 krytyków
Annabelle
powrót do forum filmu Annabelle

Po prostu znakomity ! Chyba mój ulubiony horror lub jeden z moich najulubieńszych horrorów :)

ocenił(a) film na 6
horrorlady

To nie jest raczej horror, a film trzymający w napięciu :)

ocenił(a) film na 9
papik1910

A horror nie może trzymać w napięciu ?. Moim zdaniem powinien , zatem spełnia jedną ze swoich ról :). Jeśli oczywiście tak jest z " Annabelle " , bo jeszcze nie miałem przyjemności zobaczyć tego filmu.

DarkAngel93

film rzeczywiście świetny, klimatyczny, tylko na moim seansie była grupka nastolatków, co bardzo mi przeszkadzało, mimo to seans się udał a napięcie i klimat spełniły swoja rolę. Było kilka momentów naprawdę przerażających :)))) bardzo mi się podobał. Jeszcze do niego wrócę na pewno. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
rosaria

No ja jeszcze się trochę zastanawiam nad pójściem do kina na ten film , bo jak widzę ma on bardzo różne opinie. Mimo wszystko chyba się wybiorę , ale dopiero za jakiś czas , gdy będę miał chwilę. Jestem fanem m.in. takich horrorów jak "Naznaczony" i "Obecność" , więc liczę na to , że " Annabelle " będzie w podobnym klimacie. Pewnie nie będzie to ta sama klasa , co w wymienionych przeze mnie tytułach , lecz jestem w miarę pozytywnie nastawiony. Również pozdrawiam :).

ocenił(a) film na 5
DarkAngel93

Horror może trzymać w napięciu, ale film trzymający w napięciu nie musi być horrorem ;p Może ten film to i horror ale jednak słaby...

ocenił(a) film na 9
Snobi

Zgadzam się , ale w tym przypadku mówimy o horrorach. Według mnie dobry horror musi trzymać widza w niepewności. To jest podstawa , inaczej nie ma co liczyć u mnie na zbyt wysoką notę.

użytkownik usunięty
horrorlady

A nie sądzisz że kapkę przewidywalny i schematyczny? Film ogólnie dobry moim zdaniem ale nie powala.

ocenił(a) film na 9
horrorlady

A jakie są inne twoje ulubione horrory ? :)

ocenił(a) film na 9
Marcy_May

naznaczony , piła , martwa cisza, grave encounters , blady strach , obecność , piątek trzynastego,koszmar z ulicy wiązów, halloween , sinister hmmm dużo by wymieniać , ale Annabelle zaliczam do jednego z najlepszych :)