Film nie użekł ani nie wbił mnie w fotel po za sceną w piwnicy. Film banał banał banał. Momentami to za miast się bać to się prawie śmiałem ._. Nie warte odtworzenia kolejny raz. Motyw, w którym ta babka zaczyna trzepać tym dzieckiem i jeszcze końcówka gdy ta murzynka sie zrzuca z okna jeszcze gorsze. Po prostu dno dna i kilometr mułu. 2/10 nie polecam.
Troche kultury kolego. Tamten użytkownik miał trochę kultury. A ty ? Gówno z mózgu niczym kisiel.
Przynajmniej mnie wychowali ludzie a nie szympansy. Plujesz się nie równo po gębie a zgaduję że jesteś tłustym gimbusem, który szuka dramy i gówna w polu. Wracaj na wioske wieśniaku a nie będziesz fikał w internecie. Myślisz że robisz mi coś swoimi wypocinami ? :D
Masz na nazwisko k.utas i mieszkasz we wsi d.upa?Tłustego to masz chłopaka,na skroni bez kropli potu mógłbym cie słownie przyniszczyć nieuku.Więc wyku.rwiaj chlorze na pasiekę bo rozgrzeszenia po dożynkach od klera nie dostaniesz.A teraz grzecznie się pożegnam Wypier.dalaj Siema papa nara.
haha teksty jak zbedronki :D Powiem Ci ze poprawiles mi humor o ja leje XD Takiego wieśniaka jak ty nie trzeba długo szukać. XD
Dość że jesteś zwykłym niedoje.bkiem to na dodatek polszczyzna jest ci obca!Nie wiem jak takie nieuki,bezmózgi,z inteligencją kury chodzą po tym świecie.Eutanazja,aborcja, znasz takie słowa?zapewne nie pajacu je.bany wiec wytłumaczę ci: to własnie powinni zrobić twoi rodzice z tobą zamiast się parzyć gdzieś na wiosce zabitej dechami,pod wpływem tanich win,a póżniej z zaropiałej dziury rozrodczej wypada takie gó.wno jak ty i podk.urwia ludzi!Oceniłeś tytanica na 10 pedale!hahahah więc won stąd bo niesiesz swąd,tak ci bede mówił odtąd!kapisze?Udaj sie z tej swojej dziury do jakiejś biblioteki wypożycz słownik języka polskiego i może się poducz żeby nie zarażać tępotą imbecylu,lub zrób coś jeszcze lepszego i popełnij rytualne hara kiri widłami które masz zapisane w testamencie.Sp.ierdalaj.
Ch.uj cI do mnie i do moich spraw. Ja nie wiem co za małpa lub hiena Ciebie wychowywała ale jej współczuję. Chociaż już nie będę nazywał w ten sposób ludzi, którzy Ciebie wychowali bo już nawet zwierzeta się lepiej zachowują od Ciebie. Szympansy takie jak ty już dawno powinny nauczyć się czegoś takiego jak kultura. Tobie jest ona obca i w sumie cóż się dziwić. Takie pustaki zawsze będą w naszym społeczeństwie jak ty. Współczuję twojej rodzinie takiego gówniarza bo tak się zachowujesz. Popełniłem błąd w wypowiedzi ? :D Ojejku jak mi przykro D: I chętnie wypożyczę ten słownik aby Ci prz.yjebać w ten twój krzywy ryj. I chyba bardziej go nie wygnę. Weź tłuściochu zajmij się swoją dupą za nim się dobierzesz do cudzej. ;) Z całym szacunkiem spie.rdalaj zasadzić się w polu bo taki burak jak ty jeszcze nie dojrzał.
Dla mnie mocne 6, takie 6,5. Mi podobało się trzymanie w napięciu i zastanawianie się czy lalka mrugnie czy nie. Scena z windą jest faktycznie dobra - ja w swojej bujnej wyobraźni dorobiłam sobie taką historyjkę, że zjawa chciała wsiąść do windy, ale za wolno się poruszała, więc nie pozwalała jej odjechać.