Co o tym sądzicie? Film wycofano ponieważ był za straszny. Moim zdaniem film bardzo dobry,
faktycznie trzyma w napięciu ale czy na tyle żeby go wycofać z kin?
bez przesady szczerze mówiąc to zawiodłem się, liczyłem na coś naprawdę strasznego a tu garstka fajnych momentów nic więcej ;<
ale kto jak lubi
Film wycofali bo ludzie się po nim dziwnie zachowywali: http://www.rmf24.pl/kultura/news-horror-annabelle-wycofywany-z-francuskich-kin,n Id,1535383
Cenzura w wykonaniu europejskim. To jest nie do pomyślenia, żeby w teoretycznie wolnym i cywilizowanym kraju rząd ingerował w to co kto ma oglądać... Jakiś psychopata musiał wprowadzić ten zakaz.
Nie wycofano go dlatego, że był straszny, tylko ludzie odwalali chlew. Takie filmy raczej nie przyciągają do kin elity intelektualnej, więc łatwo się domyślić kto tam we Francji na Annabelle chodził. ;)
Przede wszystkim jak chcesz podawać informację, to podawaj prawdziwe informacje.
Nikt nie wycofał tego filmu za straszność.
Wycofano, bo widownia zachowywała się jak bydło.
Słyszałam że był straszny dlatego pytam co o tym sądzicie żeby dowiedzieć się czegoś więcej, ponieważ jest to plotka. Więc nie zarzucaj mi że podaje nieprawdziwe informacje
Cytując "film wycofano bo był za straszny"
Serio widzisz gdzieś tu plotkę? Albo cokolwiek? Nie.
Zmyślasz i tyle.
Człowiek próbuje dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat a tutaj prowadzi się bezsensowne gadki na temat tego czy zmyślam czy nie. Człowieku wyluzuj trochę .
To ty ogladalas ten film czy nie ? Bo ocene widze dalas a z Twojej wypowiedzi wnioskuje co innego.
Film jak dla mnie kupa.
z tego co czytam to film wycofali, bo był tak nudny że aż ludzie nie wiedzieli co ze sobą zrobić... mogli wyjść ale najwidoczniej woleli rzucać popcornem, może bilety drogie albo żałowali że nie kupili sobie za te pieniądze piwa, może wściekali się za zmarnowany czas... Albo są na tyle altruistyczni że pomogli innymi, bo dzięki temu że wycofali nikt nie stracił ani czasu ani pieniędzy i nie był rozczarowany tak jak ja po obejrzeniu tego filmu, szkoda że u nas nie wycofali zanim nie poszłam... :/
Bylam dzis na tym w kinie w Lyonie, byc moze zostal wyfofany z jednego kina,ale napewno nie z francuskich kin.
[SPOILER] Nie wiem, ile jest w tym prawdy, ale najstraszniejszym momentem filmu była scena z ciemnym pomieszczeniem, windą i diabłem - a nuż to mogłoby zaszokować publiczność? Chociaż z drugiej strony znalazłoby się kilka filmów, które również przedstawiają tę postać dokładniej, a nie było przy nich nawet wzmianki o wycofaniu projekcji z kin.
Miał parę fajnych momentów, ale gdy wyszłam z kina, byłam rozczarowana (przyjaciółka za to miała trzęsawkę i przez pół filmu wbijała mi paznokcie w ramię). Nie to, że jestem zwolenniczką rzezi, brzydzą mnie takie filmy. Chodzi o to, że sceny, które, wydawało mi się, powinny nastąpić, nie nastąpiły. :) Akcja z windą najlepsza :D Mocna też była na klatce, z rysunkami dzieci sąsiadów. ;)
A końcówka całkowicie bez sensu.