Nie i nic nadzwyczajnego. Nie polecam. Cały film oglądałem z przyciskiem "10 sek do przodu", "10 sek do przodu", itd
jedyne jakie były to katii winter a one z pewnych źródeł wyczytałem z nie były sztuczne :) i tylko z jej powodu warto zobaczyc ten film reszta to zenada, szkoda tylko samuela bo to jeden z najlepszych aktorów a ponizył sie w udziale w tym czymś
jak chcecie cycki to przecież wystarczy poszukać w filmach o takiej tematyce, jak chcę zobaczyć jakiś film to raczej nie nastawiam się się na oglądanie cycków tylko chcę zobaczyć trochę kultury
popieram kolegow wyzej. 3 to najlepsza ocena dla tego filmu. samuel sie styczyl na starosc :(
film tragedia, sztuczne walki, zero napięcia... 3/10 tylko za gre Katii Winter i jej ponętne ciało. Plusem moze byc tez zakończenie reszta to totalna nuda
Bardzo fajna idea w tym filmie, zauważyłem. Death Games. Ludzie prowadzący program są niedowyśledzenia w necie. Zarabiają miliony na zakładach, który z gladiatorów wygra.
Ciekawe, czy takie rzeczy można by stworzyć w naszym dzisiejszym świecie. W końcu mamy szyfrowaną sieć, nie do złamania (przynajmniej na dzień dzisiejszy): The Onion Routing oraz anonimową, bezpieczną walutę - Bitcoin.
Ciekawe, czy takie coś by przeszło:) Narkotyki tam można sprzedawać i inne rzeczy/usługi, to może i taki program dałoby radę zrobić :D