PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=292600}

Arena

2011
5,2 8,1 tys. ocen
5,2 10 1 8133
Arena
powrót do forum filmu Arena
ocenił(a) film na 3
utrOne

Ja dałem 3 bo były sztuczne ;)

Utilizar

Po ocenie mialem nie ogladac ale skoro komentarze takie pozytywne... :)

tomis922

A dużo cycków bo zastanawiam się nad obejrzeniem?

waldinho06

Nie i nic nadzwyczajnego. Nie polecam. Cały film oglądałem z przyciskiem "10 sek do przodu", "10 sek do przodu", itd

ocenił(a) film na 3
Utilizar

jedyne jakie były to katii winter a one z pewnych źródeł wyczytałem z nie były sztuczne :) i tylko z jej powodu warto zobaczyc ten film reszta to zenada, szkoda tylko samuela bo to jeden z najlepszych aktorów a ponizył sie w udziale w tym czymś

marcinxxxp

Były jeszcze tej blondynki. Ciekawi mnie swoją drogą jak się nazywa.

ocenił(a) film na 3
utrOne

Zgadzam się, ale 4 to za dużo. Cycki i dupy były warte najwyżej 3.

Crackoos

no dobra - przekonaliście mnie. najwyzej 3.

utrOne

jak chcecie cycki to przecież wystarczy poszukać w filmach o takiej tematyce, jak chcę zobaczyć jakiś film to raczej nie nastawiam się się na oglądanie cycków tylko chcę zobaczyć trochę kultury

uFGoogle

no w tym filmie wiele jej nie zobaczysz, wiec co pozostaje? dupy i cycki...

ocenił(a) film na 3
utrOne

popieram kolegow wyzej. 3 to najlepsza ocena dla tego filmu. samuel sie styczyl na starosc :(

ocenił(a) film na 3
utrOne

niektóre nawet fajne :)

ocenił(a) film na 3
utrOne

film tragedia, sztuczne walki, zero napięcia... 3/10 tylko za gre Katii Winter i jej ponętne ciało. Plusem moze byc tez zakończenie reszta to totalna nuda

marcinxxxp

Bardzo fajna idea w tym filmie, zauważyłem. Death Games. Ludzie prowadzący program są niedowyśledzenia w necie. Zarabiają miliony na zakładach, który z gladiatorów wygra.
Ciekawe, czy takie rzeczy można by stworzyć w naszym dzisiejszym świecie. W końcu mamy szyfrowaną sieć, nie do złamania (przynajmniej na dzień dzisiejszy): The Onion Routing oraz anonimową, bezpieczną walutę - Bitcoin.
Ciekawe, czy takie coś by przeszło:) Narkotyki tam można sprzedawać i inne rzeczy/usługi, to może i taki program dałoby radę zrobić :D