PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=292600}

Arena

2011
5,2 8,1 tys. ocen
5,2 10 1 8133
Arena
powrót do forum filmu Arena

:D :D reszta (fabuła gra aktorska itd) totalna porażka tandeta i kicz ;D

ocenił(a) film na 1
deemc

Jakby było dwóch aktorów, których lubisz, to film ma 10 za samą obsadę!

ocenił(a) film na 4
oczywazki

jak to obliczyłeś? Gratuluje! :D No akurat Samuel L. Jackson którego uwielbiam mimo że ostatnio nie dostaje atrakcyjnych ról, dla mnie uratował całkowicie tą produkcje, jak by był jeszcze Denzel Washington to film by miał z czystym sumieniem 10tkę :)... Ale tak serio masz rację trochę zawyżyłem ocenę, wybacz ale to moja ocena i nie musisz się z nią zgadzać, mimo to specjalnie dla Ciebie ją zmienię! pzdr

ocenił(a) film na 1
deemc

To było jak zadanie tekstowe z matematyki - szkoła podstawowa; klasa 2, może 3... Do tego trochę logiki i czytania ze zrozumieniem - to już umiejętności szkoły średnie (w żadnym wypadku nie chcę dokuczać - poważnie odpowiadam na pytanie...). Twój tytuł dał mi dane do rozwiązania tej zagadki!

ocenił(a) film na 4
oczywazki

kwestia logicznego myślenia, na dziś ocena 3- ;) Mimo to trochę się uczepiłeś, i tak moja 5tka dla filmu nie podniesie jego not, więc po co te poważne pytania?

ocenił(a) film na 1
deemc

Nie interesują mnie ogólne noty, nawet na nie nie patrzę, więc nie wiem. Rozbawiła mnie "5" za Jacksona - "10" za dwóch : )....

ocenił(a) film na 5
deemc

Ja identycznie-5 ze względu na Samuela,który zagrał jak zwykle świetnie.(dzięki niemu dałem radę do końca)

Mimo,że "to " już było mogli się bardziej postarać,a zaoszczędzili na wszystkim-walki tandetne,stroje też gra innych aktorów fatalna.
Niestety 90% budżetu filmu zapłacili Samuelowi,na resztę nie starczyło ;_)