moze i jestem jedną z tych osob ktore nie zrozumiały filmu, ale lubię ambitniejsze kino i wydaje mi się że potrafię doszukać się głębszego przekazu, ten film natomiast (mimo ze ogladalam mnostwo-niestety-kiepskich filmów) jako jedyny zmuszał mnie do wyjścia z kina! na moje nieszczęście nie moglam tego zrobić bo byłam z chłopakiem.
jedyne slowa jakie przychodzą mi na mysl to nuuuuuuuuuda i beznadziejnie zawiła fabuła. dobra charakteryzacja postaci i to wszystko.
chyba się mylisz bo jak pisałem wcześniej z tobą to uwazałem że nie rozmawiałem z idiota czyżbym się mylił?
ps. zauważyłem też że cafee01 jak i ty lubicie sobie włazic w zadek raz jeden sie wypowiada a drugi go broni
Wiesz możesz pisać dalej i tak mnie nie sprowokujesz za głupi na to jesteś
Ps. Tobie to ja współczuje, bo zawsze będziesz zawiedzony chyba ze wyrzucisz wszystkie lustra w domu.
nie mam najmniejszego zamiaru korespondować z kimś, kto zachowuje się jak gówniarz, a nadto cierpi na rozdwojenie osobowości - raz udajesz rozsądnego rozmówcę, by po chwili wypalić radośnie z kretyńskim tekstem, przyłączając się do tutejszej nagonki. Tacy jak ty, asynchroniczny i parę innych tu osób tworzyli kiedyś tłumy linczujące innych niż wy - lepszych od was. Twoje docinki pomijam milczeniem, zniżasz się (a może zawsze tam byłeś?) do poziomu rynsztoku.
ta ta ta skonczyłes wiem ze miałes trudne dziecinstwo i masz jakies kapleksy ja ci juz nie pomoge a co do mojego poziomu to rynsztok byłby w prost dla ciebie ale takich jak ty to zawysokie progi
napisałes "zachowuje się jak gówniarz, a nadto cierpi na rozdwojenie osobowości" to chyba napisałes o sobie a nie o mnie bo jak widze to ty zachowujesz sie jak dwulicowa panna a nie ja
ps. proponuje weź cos twardego i walni sie w głowę może cos pomoże choc sa małe szanse bo jak widzę dawno brak ci krokiewek
Zagotowałeś się niepotrzebnie. Słaba psychika.... dziewczynki lubisz nękać - z facetem idzie gorzej. Ty też masz dysortografię, czy po prostu kolejny niedouczony?
Nie język Polski w moim kraju nie jest tak popularny i na tylę potrafię sie komunikowac na ile mi je potrzebny
ps. wybacz ale jak zwykle jestes w błędzie i niemam słabej psychiki tylko nienawidzę idiotów oraz dwulicowców a ty donich należysz