To prawda. Obserwuje co sie tu dzieje. Niezwykłe jest to, że osoby którego nie znoszą, nie cierpią Avatara, siedzą tu przez cały rok i umęczają się na siłę. Drodzy antyfani, czy nie zauważyliście? TO JEST FORUM AVATARA! Jeśli tak go nie cierpicie, czemu się umartwiacie siedząc w tym forum. Zakładacie wątki typu : "film x lepszy od Avatara". To idzcie na forum filmu "x". Nikt was nie zmusza byście tutaj siali swój jad, który co jedynie nas fanów łaskocze...
Nie obrażajcie się, gdy ktoś nazywa tutaj AVATARA ARCYDZIEŁEM bo mamy do tego prawo -my fani.
Jak wam nie pasuje to, co tu piszemy, TO NIE SIEDZCIE NA FORUM AVATARA, czego tu sie spodziewaliscie..rozmów o.....Hurt Lockerze?
No i to niezwykłe, jak ten film podziałam wam na psychikę, zeby tak cały czas pluć ja niego jadem, poświecać na to całe swoje życie, a i tak nikt was tak na prawdę nie słucha...
Dziwne, bardzo dziwne. Pierwszy post użytkownika i od razu w sprawie Avatara? Hmmm...Czyżby kenexgro i plantum mieli rację z teorią multikont...?
Już tłumacze , specjalnie założyłem konto by sie tu wypowiedzieć, avatara uwielbiam, najlepszy jak dla mnie, dyskusje owszem, obserwowałem, ale znieść nie mogłem tego jak biedni antyfani siedzą na forum filmu, którego nie znoszą...może oni nie wiedzą, ze to forum avatara? ;)
przeszkadza ci?
przecież nie oddał żadnych głosów debilu,
a antyfani na każdym koncie dają 1/10
Do plantum
No to sprawdź czy nie oddał. Pogrążasz się z każdą sekundą, debilu.
Do fanandfan
To jest forum filmowe a nie Avatara. Chcesz przyjaciół z podwórka to idź tam: http://www.avatar-forum.pl/
Przestać go atakować, bo teraz nie masz racji. Dopiero co oddałem głos, dosłownie przed chwilą, a gdy patrzył jeszcze miałem nie oddany głos. Ale nie rozumiem, o co tu chodzi. Skoro jestem fanem to chyba jeden głos 10/10 moge oddac no nie? Antyfan może oceniać 1/10, jemu wolno, by głaskał swoje ego, a fanowi nie wolno postawić 10?
1/10 i 10/10 to oceny mocno przesadzone.
"TO JEST FORUM AVATARA! Jeśli tak go nie cierpicie (...) To idzcie na forum filmu "x".
Dyktatorze tzn, nie można krytykować rządów PO jeśli się głosowało na PiS. Czy ty w ogóle widzisz sens swojej wypowiedzi?
diana uważa że OC jest gniotem!
Diana6echo
"chyba jedynym filmem na którym sromotnie się zawiodłam jest Ojciec Chrzestny, który u mnie oberwał 4/10 i w starej terminologi filmwebowej oznaczało to dokładnie to co oznaczało: poniżej oczekiwań.. oczywiście moich, całkowicie subiektywnych
co ja się naczytałam i nasłuchałam peanów na temat tego filmu
efekt: zbyt wygórowane oczekiwania względem ... no właśnie, względem według mnie bańki mydlanej i rozdmuchanej do rozmiarów eposu tak sztucznego i przerysowanego, że nawet plastik zostałby zawstydzony owym poziomem sztuczności :|
dla mnie film ten jest boleśnie nudny i pierwsza częśc skutecznie mnie odstraszyła od zapoznania się z kontynuacją
lubię kino gangsterskie, ale wolę takie bardziej bry=udne, typu Scarface :)"
diana oceniła:
Ojca Chrzestnego 4/10
diana uważa że OC jest gniotem!
Diana6echo
"chyba jedynym filmem na którym sromotnie się zawiodłam jest Ojciec Chrzestny, który u mnie oberwał 4/10 i w starej terminologi filmwebowej oznaczało to dokładnie to co oznaczało: poniżej oczekiwań.. oczywiście moich, całkowicie subiektywnych
co ja się naczytałam i nasłuchałam peanów na temat tego filmu
efekt: zbyt wygórowane oczekiwania względem ... no właśnie, względem według mnie bańki mydlanej i rozdmuchanej do rozmiarów eposu tak sztucznego i przerysowanego, że nawet plastik zostałby zawstydzony owym poziomem sztuczności :|
dla mnie film ten jest boleśnie nudny i pierwsza częśc skutecznie mnie odstraszyła od zapoznania się z kontynuacją
lubię kino gangsterskie, ale wolę takie bardziej bry=udne, typu Scarface :)"
diana oceniła:
Ojca Chrzestnego 4/10
42 minuty temu
fanandfan : "oops...właśnie przed chwilą oddałem"
37 minut temu
fanandfan : "Przestać go atakować, bo teraz nie masz racji. Dopiero co oddałem głos, dosłownie przed chwilą, a gdy patrzył jeszcze miałem nie oddany głos"
Jezu...ale o co teraz chodzi...Gdy plantum pisał, ze nie oceniłem avatara, to właśnie mniej więcej w tym samym momencie dodawałem ocene. Dla niektórych trudno to zrozumieć...
oops...właśnie przed chwilą oddałem, ale jeden głos każdy oddać może, ale podziwam jak z nimi walczysz, chociaż wiesz to jak walka z wiatrakami...Oni są dziwni. Nienawidzą filmu avatar a będą siedzieć całe dnie i wmawiać wszystkim jaki avatar jest okropny.
Albo jak nie nazwać prowokacją wątków w których tematem jest np. film Hurt Locker, przecież to forum avatara...
Zaraz przyjdzie tu Lecho i wyzwie cię od debili. Ostrzegam Cię abyś nie dał się sprowokować tak jak ja. On najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu wyzwisk i braku argumentów a potem pobije doświadczeniem.
Ja własnie nie wiem, nie rozumiem, nie lubić czegoś, nie znosić, a tkwić w tym czymś...Jeśli nie cierpią avatara, czemu siedzą akurat tutaj, na forum avatara, non stop, obserwuje te forum gdzies od lutego, aż musiałem założyć konto, zeby napisac to co myśle.
Właśnie chodzi o to, że owszem można wyrazić swoje zdanie na temat avatara, ale...jeśli czegoś nie lubię np. jabłek, to ich nie jem.
Więc nie rozumiem, skoro ktoś nie znosi avatara czemu siedzi całe dnie przez rok na forum AVATARA, czemu tak się umartwiać?
Drodzy antyfani, nikt was nie zmusza do obecności tutaj, ale wy lubicie tu być i tyle. Avatar mocno na was podziałał, nie przyznajecie się do tego, ale dowodem na to jest to, że siedzicie tu non stop i aż się pocicie by oczeranić avatara. No i i tak nic wam z tego nie wychodzi...
Polecam zapoznać się z tym tematem ;-) --> http://www.filmweb.pl/film/Avatar-2009-299113/discussion/Osoby+tak+chronicznie+n ienawidzące+i+opluwające+Avatara+to+osoby+CHORE+PSYCHICZNIE+z+głębokimi+deficyta mi+emocjonalnymi,1382118
Przeczytałem tak ogólnie, ale żeby zakładac konta by obniżac ocenę, trzeba mieć w głowie...siano. Swoją drogą, co za poświęcenie z ich strony. Mówię o tych którzy zakładają multikonta by zaniżać ocenę. Co im szkodzi wysoka ocena avatara, jacyś zazdrośni są czy co. Nie rozumiem tego...
Zauważyłem, ze zagorzali antyfani, zarzucają Cameronowi, że stworzył avatara dla pieniędzy. Ja przykładowo chciałbym mu podziękowac za to, że go stworzył, ten piękny świat, którego tak nam brakuje tutaj, stworzył Navii od których tyle możemy my ludzie się uczyć, mimo, iż Navii tak na prawdę nie istanieją. No a że czerpał z tego zyski, to jego praca, nikt nikogo nie zmuszał by poszedł do kina raz czy więcej razy. Cieszy mnie to, że bedzie kontynuacja avatara, do kina też pójdę, być może też nie raz.
"Zauważyłem, ze zagorzali antyfani, zarzucają Cameronowi, że stworzył avatara dla pieniędzy"
Każda osoba po kilku latach ciężkiej pracy chciałaby zarobić. To chyba normalne. Zwłaszcza kiedy efekt pracy jest bardzo zadowalający ;-)
Dzięki zarobionym pięniądzom, druga część może być jeszcze bardziej dopracowana niż pierwsza :-)
Dokładnie, dzięki wpływom z avatara z części pierwszej, część druga będzie mogła być jeszcze bardziej dopracowana niż pierwsza, o ile to możliwe ;)...
Jeśli piosenkarz wydaje płytę, otrzymuje pieniądze ze sprzedaży, tak samo lekarz, otrzymuje pieniądze za leczenie, nauczyciel za nauke w szkole itd itd...
Ale widac, że James Cameron włożył dużo serca do swojej pracy, tak powstał avatar, teraz i on i fani są zadowoleni;)
On nie powiedział że popiera zakładanie multikont aby podnosić średnią. Kolejny raz ktoś napisze jedno a ty rozumiesz drugie.
Fakt, skrytykował postępowanie tylko jednej strony. Czyli pewnie fanatyków też potępia tylko o tym zapomniał. Zrozum wreszcie, że średnia Avatara spada bo miał być cudowny a okazał się przeciętny.
Z watchemnów miał krew. A znalazłem przed chwilą coś w internecie sprawdzając ten głupi uśmieszek.
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.justpressplay.net/images/stories/w atchmen_smiley.gif&imgrefurl=http://www.justpressplay.net/movies/movie-news/3886 -warners-watching-the-watchmen-go-bye-bye.html&usg=__HNHtcl_1v-h8eTYuGErxTVenaiA =&h=305&w=305&sz=22&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=yQOJQYenkBNW9M:&tbnh=142&tbnw=142 &prev=/images%3Fq%3Dwatchmen%2Bsmiley%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1440%2 6bih%3D733%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=277&vpy=362&dur=303&hovh=224&h ovw=224&tx=127&ty=150&ei=ZQvtTPWMF8WxtAbJy7n6Dg&oei=ZQvtTPWMF8WxtAbJy7n6Dg&esq=1 &page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:16,s:0
Chyba sobie zmienię avka.