7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

To prawda. Obserwuje co sie tu dzieje. Niezwykłe jest to, że osoby którego nie znoszą, nie cierpią Avatara, siedzą tu przez cały rok i umęczają się na siłę. Drodzy antyfani, czy nie zauważyliście? TO JEST FORUM AVATARA! Jeśli tak go nie cierpicie, czemu się umartwiacie siedząc w tym forum. Zakładacie wątki typu : "film x lepszy od Avatara". To idzcie na forum filmu "x". Nikt was nie zmusza byście tutaj siali swój jad, który co jedynie nas fanów łaskocze...

Nie obrażajcie się, gdy ktoś nazywa tutaj AVATARA ARCYDZIEŁEM bo mamy do tego prawo -my fani.

Jak wam nie pasuje to, co tu piszemy, TO NIE SIEDZCIE NA FORUM AVATARA, czego tu sie spodziewaliscie..rozmów o.....Hurt Lockerze?

No i to niezwykłe, jak ten film podziałam wam na psychikę, zeby tak cały czas pluć ja niego jadem, poświecać na to całe swoje życie, a i tak nikt was tak na prawdę nie słucha...

plantum

Haha myślisz że coś zdziałasz ?

Lecho1523

bijcie sie

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

już zdziałałem

największą S.kę na tym forum zdołałem wypędzić,
i nawet stwierdziłeś, że słusznie.

plantum

Nie sądzę że odeszła z twojego powodu, ale pisz tak dalej, nie zdziwię się jak wróci.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

myślisz? to by była wielka szkoda dla wszystkich :>

ocenił(a) film na 7
fanandfan

Wiem o co ci chodzi że ten film jest the best vor ever ale trzeba spojrzeć oczami tych anty fanów którym się ta produkcja naprawdę nie przypadła do gustu choć jest ich na pewno mniej niż fanów.

fanandfan

Post po stronie prawdy.