7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Arcydzieło!

ocenił(a) film na 10

Pomijając fakt, że miejscami bywa przewidywalny, uważam Avatara za zajebisty film. Najlepszy jaki kiedykolwiek widziałem, a widziałem ich naprawdę sporo. Dwie godziny i 35min spędzone przy zajebistym filmie i czterech piwach - udany wieczór, a moja ocena filmu nie podlega wątpliwości - 10/10.

ocenił(a) film na 3
2smart4u

to było wczoraj.
zaraz zaczniemy że Amerykanów również nie ma bo to przecież też Europejczycy sami są . I kanadyjczyków też nie bo to Brytole i żabojady, Australijczyków, nowozelandczyków nie ma bo z pod korony się urwali i Francuzów tez nie bo to Algierczycy przecież a Polacy to tak naprawdę Żydzi są, w Izraelu Rosjanie w Anglii rdzennych anglików też dawno nie widziano...i tak do usranej śmierci

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

Precz z Kanadolami! Był o tym taki przepiekny film ( a nawet dwa). Jk można w ogóle szanować Kanadę?

ocenił(a) film na 6
Elmo_Is_Dead

Za często z Pimpkiem się nie zgadzam, ale kolebką piłki nożnej jest właśnie Europa i tego nic nie zmieni :P

użytkownik usunięty
2smart4u

Niekoniecznie ;P http://pl.wikipedia.org/wiki/Piłka_nożna Tutaj inaczej piszą ;P

ocenił(a) film na 3
2smart4u

dlatego za każdym razem jak Brazylia zdobywa mistrzostwo to serce europy pęka...

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

Bo te murzyńskie drużyny (w tym Francja) to one inna piłkę mają i oszukują. Nie dorastają do pięt szlachetnej iałej rasie. A w Ameryce łaińskiej graja we Frisbee. Nie wiedziałeś? ;P

ocenił(a) film na 6

"Bo te murzyńskie drużyny (w tym Francja) to one inna piłkę mają i oszukują"
Do tego są przyczyną efektu cieplarnianego ;P

użytkownik usunięty
2smart4u

Ich oddech jest bardziej gorący i topią lodowce. Zwiększają temperaturę o 0,03 stopnia rocznie. Wszyscy to wiedza. Nie popisałeś się ;P

ocenił(a) film na 6

Nie jesteś nawet blisko, a to bardzo logiczne. Myśl dalej :P

użytkownik usunięty
2smart4u

Panie, hcesz pan skończyć jak pewien jegomośc z tego forum Co w ydgoszczy się nie stawił? ;P Próbuj dalej ;P

ocenił(a) film na 6

A co umówiliście się czy jak? ;P Ale nie róbmy offtopu mowa przecież o efekcie cieplarnianym.

użytkownik usunięty
2smart4u

Oczywiście, nie róbmy offtopa na forum Avatara ;P Widzisz... koleś się nie stawił na ustwione spotkanie na Sezamkowej w Bydgoszczy i nikt do tej pory go nie widział. Zresztą przynajmniej 50 użytkowników tego portalu juz nie istnieje, zaginieni "w niewyjsnionych okolicznośiach"> Nie zadzieraj z Muppetowym gangiem, radzę po dobroci

ocenił(a) film na 5

nie żebym się chwalił, ale jestem samozwańczym capo di tutti capi tej małej bandy :D

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Te włoskie ciągoty stawiają Cię w niekorzystnym świetle ;P

ocenił(a) film na 5

Widzę. Joe już znalazł na mnie odpowiednie określenie :/

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Nie dołuj się, i tak Cię lubimy ;P Gdybyś ył z Kandy to co innego. Ale jak z Iranu to spoko ;)

ocenił(a) film na 5

:D

ocenił(a) film na 6

No cóż tak to bywa ze spotkaniami ustawianymi przez internet.

użytkownik usunięty
2smart4u

Tak to bywa, smarku. Nie ma to jak ustawki przez internet.

ocenił(a) film na 6

Inteligencja podpowiada co się robi w takich sytuacjach, ale niestety nie każdy z niej korzysta. A smarki to lepiej sobie wytrzyj bo ci na klawiaturę kapią.

użytkownik usunięty
2smart4u

http://pix.motivatedphotos.com/2008/7/14/633516734519383599-O-RLY---lolowl.jpg

ocenił(a) film na 6

Cieszy mnie to że się ze mną zgadzasz.

użytkownik usunięty
2smart4u

http://homie.pl/pic/ya_srsly.jpg

ocenił(a) film na 3

nie wiedziałem...;)

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

Ech,..... jak Ty cały czas piwo żłopiesz i słuchasz takiej dziwnej muzyki to skąd masz wiedzieć? ;P Normalnie co za forum...

ocenił(a) film na 1
Elmo_Is_Dead

kiedyś byli tam majowie, ale byli tak tępi że sami sie pozabijali ;/

Bo francuskie murzyny nie lubią grać na ojczystej ziemi, walczyć u siebie jako zdrajca ?

Narazie mundial słabo, ale tak to bywa, może się coś rozkręci sotało chyba z 60 meczy jakieś bramki padną,

ocenił(a) film na 5
Elmo_Is_Dead

co? siedzicie na Pandorze i nawet znać nie dacie, na wam kurcze dam!

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Orient Żabo trzeba w życiu mieć. Wieie w ogóle czy Limonkaa sie pojawia? Czy szlaja się gdzies oblewając matury? ;P

ocenił(a) film na 5

ostatnio jak czytałem, to się żuliła na mieście w knajpach. Pewnie dalej oblewa :D

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Raz w życiu sie zdarza, niech poszaleje ;) Potem już oblewanie (najczęsciej bez okzji) idzie wprost proporcjonalnie do czasu spędzonago na studiach ;p

ocenił(a) film na 3

Petrogejusz się zamaskował, zmienił permanentnie nick i wstawił swoja prawdziwą twarz w awatara. Ale i tak zdradza go styl wypowiedzi ;)

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

O! Jak się zwie? daj linka, pliz ;P

ocenił(a) film na 3

żabol ma go w znajomych ;)

użytkownik usunięty
Elmo_Is_Dead

Niezły z niego Herbatnik ;P Elegancja srancja. Dalej się udziela na Avatarze ostro, Trollożerca?

ocenił(a) film na 5

z tego co zauważyłem, to ostał się tutaj tylko pimpek, arbiter/petro i nommad

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

A kto to jest nommad? :P

ocenił(a) film na 5

jest tu już od długiego czasu, ale w naszych dyskusjach nie brał udziału

ocenił(a) film na 5
Elmo_Is_Dead

oj i co zrobiłeś? mieliśmy udawać, że nie wiemy! :)

ocenił(a) film na 5
Looney_Kermit

nie wiem dlaczego, ale zawsze na Pandorze muli mi strasznie!

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Widocznie tak dziła na fanów włochów z Iranu ;p Prawo Cię ściga, że sobie IP zmieniłeś? ;P

ocenił(a) film na 5

teraz lepiej? :D

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Eslamshar, Tehran, Iran <- to Ci się wyświetla wciąż ;P

ocenił(a) film na 5

teraz?

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Wciąż. Co chcesz zrobić?

ocenił(a) film na 5

co Ty gadasz? :)
Ja widzę Katowice, Śląsk, Polska :)

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Prawda to element zycia zalezny od punktu widzenia

ocenił(a) film na 5

???

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Ja widzę żabę z Iranu która próuje udowodnić, ze jest w katowicach, a Ty widzisz Katowice nie zdając soiie sprawy, zę jesteś w Iranie. Obydwaj zapewne mmy rację, mimo że obydwie teorie logicznie się wykluczają. Obydwie na pewno są prawdziwe ;)

ocenił(a) film na 5

jutro żaba będzie w Katowicach, dziś już nie mam sił :D

Późno spać idę, poza tym bo forum mi strasznie tnie.

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Oj bo Cię Iran nie uratuje nawet. Bratać sie z wrogiem? Rasowym wrogiem? ;P