Pomijając fakt, że miejscami bywa przewidywalny, uważam Avatara za zajebisty film. Najlepszy jaki kiedykolwiek widziałem, a widziałem ich naprawdę sporo. Dwie godziny i 35min spędzone przy zajebistym filmie i czterech piwach - udany wieczór, a moja ocena filmu nie podlega wątpliwości - 10/10.
to było wczoraj.
zaraz zaczniemy że Amerykanów również nie ma bo to przecież też Europejczycy sami są . I kanadyjczyków też nie bo to Brytole i żabojady, Australijczyków, nowozelandczyków nie ma bo z pod korony się urwali i Francuzów tez nie bo to Algierczycy przecież a Polacy to tak naprawdę Żydzi są, w Izraelu Rosjanie w Anglii rdzennych anglików też dawno nie widziano...i tak do usranej śmierci
Precz z Kanadolami! Był o tym taki przepiekny film ( a nawet dwa). Jk można w ogóle szanować Kanadę?
Za często z Pimpkiem się nie zgadzam, ale kolebką piłki nożnej jest właśnie Europa i tego nic nie zmieni :P
Niekoniecznie ;P http://pl.wikipedia.org/wiki/Piłka_nożna Tutaj inaczej piszą ;P
dlatego za każdym razem jak Brazylia zdobywa mistrzostwo to serce europy pęka...
Bo te murzyńskie drużyny (w tym Francja) to one inna piłkę mają i oszukują. Nie dorastają do pięt szlachetnej iałej rasie. A w Ameryce łaińskiej graja we Frisbee. Nie wiedziałeś? ;P
"Bo te murzyńskie drużyny (w tym Francja) to one inna piłkę mają i oszukują"
Do tego są przyczyną efektu cieplarnianego ;P
Ich oddech jest bardziej gorący i topią lodowce. Zwiększają temperaturę o 0,03 stopnia rocznie. Wszyscy to wiedza. Nie popisałeś się ;P
Panie, hcesz pan skończyć jak pewien jegomośc z tego forum Co w ydgoszczy się nie stawił? ;P Próbuj dalej ;P
A co umówiliście się czy jak? ;P Ale nie róbmy offtopu mowa przecież o efekcie cieplarnianym.
Oczywiście, nie róbmy offtopa na forum Avatara ;P Widzisz... koleś się nie stawił na ustwione spotkanie na Sezamkowej w Bydgoszczy i nikt do tej pory go nie widział. Zresztą przynajmniej 50 użytkowników tego portalu juz nie istnieje, zaginieni "w niewyjsnionych okolicznośiach"> Nie zadzieraj z Muppetowym gangiem, radzę po dobroci
nie żebym się chwalił, ale jestem samozwańczym capo di tutti capi tej małej bandy :D
Nie dołuj się, i tak Cię lubimy ;P Gdybyś ył z Kandy to co innego. Ale jak z Iranu to spoko ;)
Inteligencja podpowiada co się robi w takich sytuacjach, ale niestety nie każdy z niej korzysta. A smarki to lepiej sobie wytrzyj bo ci na klawiaturę kapią.
Ech,..... jak Ty cały czas piwo żłopiesz i słuchasz takiej dziwnej muzyki to skąd masz wiedzieć? ;P Normalnie co za forum...
kiedyś byli tam majowie, ale byli tak tępi że sami sie pozabijali ;/
Bo francuskie murzyny nie lubią grać na ojczystej ziemi, walczyć u siebie jako zdrajca ?
Narazie mundial słabo, ale tak to bywa, może się coś rozkręci sotało chyba z 60 meczy jakieś bramki padną,
Orient Żabo trzeba w życiu mieć. Wieie w ogóle czy Limonkaa sie pojawia? Czy szlaja się gdzies oblewając matury? ;P
ostatnio jak czytałem, to się żuliła na mieście w knajpach. Pewnie dalej oblewa :D
Raz w życiu sie zdarza, niech poszaleje ;) Potem już oblewanie (najczęsciej bez okzji) idzie wprost proporcjonalnie do czasu spędzonago na studiach ;p
Petrogejusz się zamaskował, zmienił permanentnie nick i wstawił swoja prawdziwą twarz w awatara. Ale i tak zdradza go styl wypowiedzi ;)
Niezły z niego Herbatnik ;P Elegancja srancja. Dalej się udziela na Avatarze ostro, Trollożerca?
Widocznie tak dziła na fanów włochów z Iranu ;p Prawo Cię ściga, że sobie IP zmieniłeś? ;P
Ja widzę żabę z Iranu która próuje udowodnić, ze jest w katowicach, a Ty widzisz Katowice nie zdając soiie sprawy, zę jesteś w Iranie. Obydwaj zapewne mmy rację, mimo że obydwie teorie logicznie się wykluczają. Obydwie na pewno są prawdziwe ;)
jutro żaba będzie w Katowicach, dziś już nie mam sił :D
Późno spać idę, poza tym bo forum mi strasznie tnie.