odpiszę tutaj. Ja bym jeszcze dodał "Malazańską Księgę Poległych"
Tolkien ok, film zależy jak się patrzy, gdyby chcieli zrobić wszystko z książki to całość trwałaby ze trzy godziny dłużej :)
a ja myślałem, że jesteśmy jak rodzina. Pomyśleć, że w tym roku chciałem was zaprosić na Wigilie.
Tak się składa że jetem wiedźmin fan avatara i stoje po sronie jego fanów i swojej decyzji nie zmienię
A dlaczego mam pozwala Ci siedzieć przed komputerem po dobranocce? Hyhyhyyyyyyy...
To dawaj jakieś konstruktywne uwagi, a nie same wyzwiska. Ja np. jestem gdzieś pomiędzy bo efekty były fajne, ale od filmu wymagam czegoś więcej. Zdravim :)
Limonkaa u mnie będą karpie jeszcze żywe, później będziemy myśleć czy użyjemy młotka, czy po prostu wyjmiemy z wanny i poczekamy aż się same zabiją.
Wigilia bez karpia to jak samochód bez silnika, tylko jak przyjdziecie to dajcie wcześniej znać, muszę więcej ryb kupić :P
Pfff nie przyjade do was.Będę się delektować moją wersją wegetariańską :P
Co do karpia,najlepiej zadziobaj je na śmierć ;)
ja się karpi nie tykam, mają takie straszne paszcze. Zawsze mam wrażenie, że chcą mnie połknąć :P
zauważyłem w różnych tematach, że jakoś dziwnie działamy odstraszająco na inne osoby. Nie rozumie tego, przecież jesteśmy tacy sympatyczni :)
Nie ma sensu się z wami kłócić po prostu lubię avatara a wy go tak oczerniacie przecie to ie jest zły film
Pokaż mi gdzie oczerniłem ten film, bo już sam nie pamiętam. My (a raczej ja) tu oczerniamy ludzi.
Nie słuchaj ich :) A kobiet się o wiek nie pyta.Jednak zapewniam Cię ,że jestem młoda i piękne(a co trzeba się doceniać ;) )
Stara baba z Ciebie, nie oszukuj chłopaka. 18 lat to już wiek, w którym kobiety się starzeją, jakbyś miała 12-13 to jeszcze.