no wy mieliście tu pisać, ale wam tylko sława w głowach i założylicie kolejny swoj wątek. Jak mam być zabawny skoro mnie avatar nudzi?
ty pomagasz w czymś isabelce ?? on ma jakiś problem ?? a to jakaś kuracja ? bo naprawdę nie rozumiem waszej całej akcji
bo tutaj nie ma zadnej akcji. Lubimy ze soba tutaj pogadac i tyle. Jak wykombinujemy jakis temat to mozemy o nim dlugo rozmawiac.
czy nie masz wrażenia, że rozmowy nationala i isabelki są dziwne ?? zastanawiam się co ich skłania do takiego spamowania...przecież oni są badziej zawzięci niż ja... jeszcze troszkę to zostaną no-lifami
no chłopaki napiszcie coś ciekawego, bo rzeczywiście zaczyna powiewać
nudą... wiem że was stać na to;)
mnie nie stać. bo to temat bratni dla tematu tej avatarowej parki.. są ze sobą silnie zżyci, ponoć nie miłośc ich łaczy , wiec co ?>
to oni już są parka? a myślała że izunia, czy jak jej atm ma chłoptasia...
no naprawdę ni sposób nadążyć....
ma ponoć. dostała nawet od niego zjebkę że pisze na tym forum , ale zminiła nicka i obrazek by go zmylić
Nie jestesmy zadna parka... o co ci chodzi? To ja nie moge nadazyc ale za wami ;(.
no macie potajemne spotkania na forum umawiacie się na konkretne godziny. Tak jabyście mieli się ku sobie
dziś coś im nie wychodzi... taki pierwszy kryzys , kiedy nie mają o czym gadac. to się zdarza, ale w realu tą lukę można uzupełnic seksem. a czym się uzupełnia w wirtualnej rzeczywistości ??
wiem o tym, ale najpierw trzeba cos czuc zeby potem mozna bylo sie tego wyprzec... Ciekawe... jak mozna sie zakochac na forum? Wyjasnisz mi to?
no przecież isabelka ma piękny charakter, może wysłała ci fotkę . nie wiem . no i już wyobraźnia szaleje
Ech chłopacy ale wy jesteście biedni :P
Żeby tak o miłości pisać,to nie macie lepszych tematów.
Piszcie na jakieś męskie tematy to chętnie poczytam,czekając na odpowiedź w innym temacie ;)
ja przecież nie piszę o miłości. no może o miłości nationala i isabelki...czytaj temat podobny do tego.
oj nationalku nieładnie, nieładnie, jak izunia przeczyta Twoje wypowiedzi,
to może się zrobić bardzo nieprzyjemnie....
ja teraz czytam o tym kto ma bliżej do wsi. dosłownie mnie głowa rozbolała. Wywodzę się z małej miejscowości ale nie czuję żadnych ciągotów do jakiś żniw, czy wykopków. Prawda jest taka że żniwa to najgorsze dziadostwo bo wszytko człowieka gryzie. zaś isabelka sadzi sobie żyto na trawniku
jestem inwigilator.
to po co się obnażacie na forum. Jakbyscie nie chcieli być podglądani to byście nie byli
przed nikim się nie otworzyłam.
By było jasne i jeszcze długo nie mam zamiaru przed nikim się otwierać.