Wiem o czym mówisz,każde wakacje w dzieciństwie spędzałam na wsi.Jednak jako ,że należe do osób drobnej postury na żniwach mnie oszczędzano :P Więc dla mnie nie tak źle.
A ja właśnie pisze w jednym temacie z King Louise Assurbanipal.Żal mi go troche bo chłopina chce ze mną dyskutować w temacie w którym mam ogromną wiedze...
kiedyś facet by ł na poziomie ale się stoczył. Zaczął zakładać trolerskie tematy tak jak ja to robiłem , między innymi na forum The Hurt locker.
a jakie są te tematy , na których się tak znasz
Na temat humanitarnego zabijania zwierząt.Facet mnie nieźle wkurzył...
Pisze powtarzane przez wszystkich gułki ,że w rzeźniach zabijanie jest bezbolesne i w ogóle zwierzęta hodowlane żyją jak w bajce.Natomiast ciagle powtarza zarzuty względem Chin.Uwielbiam takich hipokrytów-zjeść mięsko tak ,ale Chińczycy to barbarzyńcy
Niestety realia są inne,wiem bo działam w tym kierunku więc wiedze mam na ten temat.
nie mowilem kiedys ze nacjonal i izaczek zwroca sie kiedys przeciw sobie??? brawo trolle , brawa dla was wszystkich , postawilbym wam pierwsza kolejke dzis ale mamony nie mam jebs
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krzyrzak69, FootBallFighter, pmp2811 i Nejtiri jest jak kurva - UWAGA TROLLE! MAM DLA WAS WAŻNY KOMUNIKAT!! KONIECZNIE ZAJRZYJCIE DO LINKA PONIŻEJ!
http://www.hollow-hill.com/sabina/images/save-planet-kill-yourself.jpg
OMG Petro masz racje, tutaj siedzi wiecej zjebow bez perspektyw niz przecieztnych ludzi. Az wstyd sie przyznac ze to nasza narodowosc...
co do całej sytuacji się nie wypowiem, ale skoro rozmowa nationala ze mną wywołuje takie emocje to muszą się oboje kochac .
Jeszcze jedna przesyłka do FootBallFightera, Nejtiri jest jak kurva oraz do pmp2811, czyli do naszej filmwebowej trójcy świętej.
http://www.freewebs.com/darthvoorhees14/Shut%20the%20fuck%20up.bmp
Tyle wam wystarczy, czy chcecie to jeszcze dokładniej przedyskutować?
masz szczęście że mnie do tego kotła nie wrzucałeś ... jak chcesz to powrzucaj kilka śmiesznych postów aby rozruszać temat
FootBallFighter, pmp2811 i nejtiri jest jak kurva - patrzcie, nawet gubernator Kalifornii ma wam coś do powiedzenia... Czy raczej pokazania. Tylko spójrzcie!
http://www.asylumfighting.com/tA/images/stfu.jpg
Mistrz Petroniusz, władca słowników ortograficznych, oświecony ujarzmiacz trolli wie o co chodzi, tylko zdaje się troszkę się wstydzi ;)
to zauważyłem , ale nie chce mi się wdawać w kolejną polemikę . już nie jednego fana tak podpuściłem, niektórzy są tacy zawzięci że nawet nie widzą że ich podpuszczam
Tu jest więcej buraków niż na przeciętnym polu. Straszliwe siedlisko bezmózgów i pożywka dla trololi.
Mapijet - nie pochlebiaj sobie zbytnio, póki co to raczej tylko się przede mną skompromitowałeś swoją mocno niedoszlifowaną ortografią. Nie jesteś w stanie mnie do niczego "podpuścić", co najwyżej potrafisz wzbudzić na mojej facjacie uśmiech politowania. Pogardzam tobą tak samo jak innymi trollikami pokroju krzyrzaka, FootBallFightera czy pmp2811.
P.S. Gdybyśmy spotkali się na żywo, bezlitośnie bym wywlókł twoją indolencję na podstawie kilku zaledwie pytań, zastanów się dziecko o czym prawię, a może dotrze do twojej małej głowy, że możesz mi polerować pantofle. A teraz papa skarby, idę się trochę rozerwać, zanudziliście mnie dziś śmiertelnie. Zwykle lubię was trochę pognębić, bo wy - nooby, jesteście bardzo słabymi i wrażliwymi ofiarami, niezwykle łatwo was prowokować i wywlekać na wierzch wasze ubytki w IQ, dziś nie mam na to ochoty bo jesteście wyjątkowo sflaczeli. Nie jedliście obiadku? Dobra, ja lecę się zabawić.
Niektórzy to mają wysokie mniemanie o sobie.
Jak myślicie... jak się ten Pan o ilorazie wyższym od członków Mensa zabawia?
Siedzi na innym forum, dowodzi stroną dobra w bitwie z włochatymi górskimi trollami. Bohater.
ja mowię że jestem normalny mam IQ130 i tyle mi starcza do żadnej mensy nie należę. a ten pan zabawia się sam
Do dupy mi skarbie nie urastasz. Jesteś tylko kolejnym internetowym zapaleńcem, który pozwala sobie na wdawanie się w dyskusje z idiotami próbując ich pouczać. Takie "bitwy" tylko uwłaczają Twojej inteligencji, której trochę niewątpliwie posiadasz bo wypowiadasz się w miarę składnie. Jakbyś miał trochę szacunku do samego samego siebie to olałbyś z góry wielostronnicowe dysputy z ludźmi, którzy bawią się kosztem Twojego nieustępliwego oporu przeciwko ich pozowanej głupocie. Ave rzymianinie, idź się bawić.