Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!
W założeniu to jedno miało być trollowe a drugie ambitne ale plan spalił na panewce:) A teraz sidziałem na dwóch bo testuję wyszukiwarki internetowe :D
Chciałeś się jednym lansować a drugim robić burdel. Nieładnie. Albo jedno, albo drugie mój drogi.
To znaczy ja w sumie robię jedno i drugie. Zależy gdzie piszę. Ale jak piszę na takim wątku jak ten to nie mam skrupułów, żeby być elokwentnym.
Taki ze mnie dwulicowy gnojek.
To nie wszystko, chciałem sam z sobą w polemikę wchodzić ;)
ale wyszło jak zawsze i w rezultacie robię burdel z obydwu :D
Tak,tak i był nawet temat o tym jak poradzic sobie z depresja po filmie.A i temat do fanów co zmienił w ich życiu film(nie założony przez fana),tam sobie z A69 niezły ubaw miałam(ale mi teraz juz nie odpisał buuu).
A69 to szczególny przypadek.
ja też mam swojego ulubieńca, jest nim niejaki Petroniusz. Prawdziwy walec :D
No bo... nie obraź się ale walisz trochę tych błędów ;p Ale czepianie się tego na takim forum jest kretyńskie ;)
Wiem,wiem ale tak to jest jak się śpi po 4-6 godzin dziennie,a nawet nieraz 2.Mózg mi się lasuje normalnie ;)
No to do łóżka a nie gadu gadu z jakimiś degeneratami, na forum o filmach, na którym się o filmach wcale nie rozmawia ;p
Jak widać ja jestem lewy z interpunkcji, to dlatego że te robaczki nigdy do mnie specjalnie nie przemawiały.
taak pamiętam, chyba nawet razem go kopaliśmy wtedy...(ja kopałem z drugiego konta;)
Masz u mnie kanapkę z musztardą i dżemem wiśniowym za tego toksycznego mściciela z 10/10.
To jeden z nielicznych filmów w którym (jak to ładnie iza ujęłą) 'znalazłem swoje lustrzane odbicie' :D
Polecam "Nekromantik" - jak ktoś obejrzy to niech mi powie jak było bo ja się boję.
stoi u mnie na półce i czeka na lepsze czasy. zapłaciłem za to gówno 80 zł a teraz nikt nie chce odemnie odkupić :D
Zajarałem się jak głupi z bateryjki jak trafiłem na allegro. Bezmyślnie wygrałem licytację (kup teraz;) i czekałem dwa bite tygodnie jak na szpilkach.
Potem było mniej więcej tak:
- kochanie, może jakiś romantyczny film na wieczór? mam akurat taki jeden...
-noo, Misiu, bardzo chętnie, a co oglądamy?
- No tu zobacz, właśnie przysłali
-o kurwa, ale ty jesteś pojebany....
chłopie, Passoliniego to ja mam w jednym palcu :D
Ostatnio nawet wygłaszałem referat, "kino włoskie jako kino zakazane" :D
szybko w temacie posranego kina...Przerabiajcie ludzie jak najprędzej filmy Russa Meyera bo warto!!! Ja mam kompletny odjazd na punkcie tej tandety. I szybciutko oglądać mi 'Człowiek pogryzł psa' ;)
Buziaki prosiaki od spoconego, zarośniętego gnoma...Elosz:)
Ja podejżewam wręcz że niejedno...jestem pewien że planowała/planował to już od dawna.
To wszystko przypuszczenia. Izunia moze chcieć akceptacji, może być bardzo zdesperowana. Wiesz, wiele przyczyn jej zachowania może yć, nie możn wykluczyć żadnej. Przecież ich nie znamy tak naprawdę, wnioskujemy tylko po wpisach n tym forum. Jak to powiedział Fonda w "12 Gniewnych Ludziach": awimy sie tylko prawdopodoieństwem.
Tym optymistycznym akcentem kończę. Dorano państwu, dzieki za dobrą zabawę :)
Dobra placki kochane, idę spać. Ale specjalnie dla Ciebie Limonko przed snem zjem jeszcze kanapkę z pasztetem z małych króliczków i pokatuję trochę moje szczury ciągając je za ogony. Widzimy się tu jutro pewnie, buziole :*
ja też już lecę bo jest noc z piatku na sobotę, a ja zamiast chlać na mieście to wypisuję jakieś dyrdymały na forum jakiegoś kretyńskiego filmu.
Buźka psychole ;)
Ja również spadam.
I dziękuje za ta dedykacje,niech ci pasztecik uszami wyjdzie :D
Muah Dziubaski :*
"cześć Iza, nazywam się national i tez mam 13 lat" ;) pamiętacie te
billboardy?
pamiętam to pamiętam :P
moja starsza zawsze miała pierdolca przez to , dla niej każdy znajomy z jakim prze gg gadałem był zbolem :D
Już wcześniej dałem aluzje do tej reklamy - że ta niby Iza to jakiś zdegenerowany menel udający naiwną dziewczynkę na forum . I żeby na nią uważać .
miałeś dać nam spokój, zapomniałeś o swoich przeprosinach?
A podobno Quartitch był słownym facetem...