Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!
Niewykluczone...albo izka namówi nationala aby ten, w imię wspólnej miłości upozorowł wypadek w celu pozbycia się niewygodnego narzeczonego...po dokładnym przeanalizowaniu rozmów które prowadzili, myślę że śą do tego zdolni.
ja myślę że nationalowi chodzi o seks, izunia będzie jego pierwszą , w jego postach dostrzegam frustrację
izunia pisze o swoim trudnym życiu, chyba jej matka miała problemy z mężem(facetem) co spłodził izunię , przez to ona chce zostac psychologiem , bo sama ma problemy z sobą.
Bo psychologia jest ciekawa. Ale zastanawiam się, jak taką tepą pipę za przeproszeniem tam wzięli. Chyba, że to typowy kujon.
Psychologia jest ciekawa dopóki jej nie studiujesz.Ja już bym wolała psychiatrie :P
Co do studiowania izuni,owszem też mnie to zastanawia.
potem się okazuje że każdy jest psychologiem, na tym forum 25% użytkowników to domorośli psycholodzy
A tam bzdury, jeśli Cię to interesuje to jest tak samo ciekawa, jak wtedy kiedy się jej nie studiuje. Jest trudna to prawda, ale to akurat nie ma nic wspólnego z ciekawością ;p
Pieprzy, że na nich jest. Jest albo starsza, albo młodsza i chce uchodzić za elokwentną, żeby jej argumenty wydawały się być poparte wiedzą zdobytą na uczelni (samo to jest idiotyczne).
Teoretycznie wszędzie. Na gmailu informacje o nadawcy masz jak otworzysz list, koło odpowiedz jest strzałka - klikasz na nią i dalej pokaż oryginał.
Ciebie jakbym chciał, już bym zbombardował przez to Twoje gg. Mam jednak dobre serce i tak naprawdę nie śledzę ludzi przez internet bo się brzydzę ;p No chyba, że mam w tym jakiś interes. Krzyżak się sam przyznał gdzieś tam kiedyś gdzie mieszka ;p
Nation zgrywa takiego przymilnego, przytakuje wszystkiemu, co napisze. Ciśnie go, no i chce najłtwiejszym sposoem łanię upolować ;P
nie zna realnego świata
wciąż filmy z sieci ściąga
marszczy freda i ogląda
Nie ma to jak przygruchać sobie rumpelę za pomocą forum FW, zgrywając chłopca 'do rany przyłóż';)
oj, skubana bestia zniego jest
Ja jestem w rzeczywistości bardzo wrażliwy i tylko chowam się pod tą otoczką agresywnego trolla. Serio ;(
Tak długo jak jesteś metalem, będą kochały Cię za to metalowe kobiety. jak nie jesteś to już gorzej.