PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 815 tys. ocen
7,4 10 1 815127
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!

izunia0981

nic , jak coś I see You hahaha:P

Krzyrzak69

On miał na imie Wojtek ? Heh krzyrzak Ty to pamięć masz :P

Jak myślisz ?

Czy Iza jest Wojtkiem ?

MilesQuaritch

czy national jest wojtkiem? czy prawdziwy wojtek jest jednym z nas ? kto jest gruby a kto ma pryszcze tego i wiele więcej ....

dowiemy się tuż po przerwie

dupa to był czas na rekalmay...iska dajesz ostro z tekstami

MilesQuaritch

Milesquaritch - jesteś dwulicowy.

Wysłałeś mi prywatną wiadomość i prosiłeś bym nikomu o tym nie pisałam na forum. Uszanowałam to, ale teraz to powiem.
CZEMU MNIE TAK PRZEPRASZAŁEŚ W PRYWATNEJ WIADOMOŚCI?
skoro znów to robisz?

izunia0981

quarich wysłał ci pw ? a jak się to robi bo ja nie potrafię

ocenił(a) film na 3
Krzyrzak69

Wysmaruj kilka recenzji, jak uzbierasz 10 punktów dostaniesz kilka nowych
możliwości niedostępnych dla plebsu.

Elmo_Is_Dead

kurde ale kto będzie czytał moje recenzje :(

Iwonka

Ale nas obsmarowaliście, jak wczoraj odszedł National....

Co, nie możecie uwierzyć, że tak po prostu ŚWIETNIE się ze sobą dogadujemy, rozumiemy?

A wasze chore domysły świadczą tylko o tym, że to WY nie jesteście w stanie zrozumieć czegoś takiego, takiego zrozumienia jakie my mamy...

izunia0981

mogę założyć kolejny 6 temat o jake sully ??

izunia0981

Nie wiem ja się odtygodnia ponad nie udzielałem , neta mialem żrąbanego , ale po powrocie widzę że niektórym "dziedziczny syf zamiast mózgu" nadal pozostał .

Zagraj ! Zgadnij ! Kto to ?

MilesQuaritch

Nie musisz ja już założyłem :P

Tak na zapas

MilesQuaritch

widziałeś blog PMP !!! tam masz ciekawostkę , mogę tu wkleić :P

Iwonka

MilesQuartich taki jesteś miły? To proszę , oto co mi napisał w prywatnej wiadomości i kazał milczeć:

Bardzo Cię przepraszam za wsześniejsze posty ;(

proszę , nie opisuj tego na forum ... Szanuję Twój idealizm i powiedzmy sobie że oboje jesteśmy z innej giny ...

Jesteś mądrą dziewczyną i daleko w życiu zajdziesz ...

Ja jestem cynicznym idealistą , stąd mój sarkazm . Pozdrawiam i nie miej o mnie złego słowa . Mimo tego co wcześniej mówiłem .

izunia0981

oboje jesteśmy z innej giny ... ""

nie rozumiem

Krzyrzak69

a no widzisz to napisał was kolega, z jednej strony takie rzeczy mi pisze prywatnie a potem na forum obraża...

izunia0981

jak się wysyła PW!! ja tylko z Vimo rozmawiałem przez pw

izunia0981

No i jak widzisz wszystko to było ściemą :P WOJTKU

MilesQuaritch

teraz widzę...

izunia0981

a teraz "Avatarlove" na forum niczym z telenoweli
w rolach głównych izunia i national pt. "Oszukana"

izunia0981 10 marca 2010 12:28
National chyba jesteś na forum,żarówka się świeci.

national 10 marca 2010 12:30
I see you!
tak jestem... Udalo mi sie o wiele wczesniej wejsc ;)

izunia0981 10 marca 2010 12:31
tak mi też, witaj.

Chciałabym o czymś z Tobą porozmawiać, ale to będzie trochę dłuższe,
napiszę w jednym poście.

Trudno mi o tym pisać…

Wczoraj, gdy podobno “padał”co chwilę Ci serwer, pisząc ze mną, jednocześnie udzielałeś się w wątku krzyrzaka.
Pisaliście wszyscy o tobie ale i o mnie.
Gdy ja Cię pewnie lekko nudziłam tematami o przyrodzie, pieskach itd…, tam rozmawialiście na super ciekawe tematy, również o mnie.
Szkoda, tylko, że nikt mnie nie poinformował o tym…
Oni jak Oni, ale Ty mogłeś to zrobić.
Poczułam się można powiedzieć oszukana.
Też chcialabym mieć szanse się obronić. Tym bardziej, że różne domysły tam padały na mój temat…

Mam takie zdanie jak Ty jeśli chodzi o to co o nas mówią. zresztą zaraz wygłoszę tam specjalne oświadczenie dla wszystkich ciekawskich…
Uważam tylko, że jeśli wszyscy rozmawialiście w tamtym wątku, również o moich uczuciach, miałam prawo o tym wiedzieć… a jako jedyna – nie wiedziałam…

national 10 marca 2010 12:41
Kurde.... wyszlo niezrecznie ;(... Nie mialem na celu w zadnym stopniu Cie urazic. Jezeli to zrobilem bardzo przepraszam. Wcale mi nie nudzilas bo udzielalem sie o wiele bardziej tutaj. Zobaczylem po prostu, ze ktos pisze na moj temat, wiec chcialem dowiedziec sie o co chodzi. Niestety po mojej odpowiedzi padaly inne pytania i zaczepki dalem sie sprowokowac... zaluje, ze tam w ogole pisalem... Wiem, ze bylo to niepowazne i z mojej glupoty juz sie nie usprawiedliwie...

izunia0981 10 marca 2010 12:44
Chodzi o to, że wczorajsza nasza rozmowa na pewnym etapie zaczęła sie wyraźnie psuć. To był chyba ten etap, gdy pisałeś równocześnie z nimi, na forum krzyrzaka. Przecież wiesz jaki on jest...

Chodzi też o to, że wszyscy dyskutowaliście o nas, czyli też na mój temat, tylko ja jedna pisałam o wężach, psach itd...myślałam, że na prawdę masz problemy z serwerem.

Nie wiem co z tym zrobić dalej.

national 10 marca 2010 12:48
W sumie to jedyne co moge zrobic teraz.... to prosic Cie o druga szanse... Zachowalem sie jak gowniarz i strasznie zaluje tego. Mowie teraz prawde... ehhhh niech to szlag..

izunia0981 10 marca 2010 12:53
Ja już sama nie wiem...Na prawdę...muszę to wszystko przemyśleć. Mam tyle problemów na głowie...Jeszcze teraz to... dodatku jutro, pojutrze nie mam szans na dostanie się na internet...
Być może...Skoro nie chcą nam dać spokoju, nie wiem...może lepiej odpuścić no i ...już może lepiej nie rozmawiajmy ze sobą...nie wiem.

national 10 marca 2010 12:52
Wiesz, ja bym tego nie chcial z calego serca. Lubie tu przebywac i pisac z wiadomych powodow... Wydja mi sie, ze ja juz nie powinienem o tym decydowac zabardzo, zawiodlem Ciebie (siebie rowniez)... To byl napewno i 1 i ostatni raz jak mnie sprowokowali do rozmowy... uwierz mi, ze naprawde jest mi bardzo glupio...

national 10 marca 2010 13:13
wiem ,ze ja skrzywdzilem i sie do tego przyznaje. Nie upokarzam sie.....

izunia0981 10 marca 2010 13:19
dzięki ci za link, ale zaczęłam tutaj, skończę tutaj, chociaż myślałam, ze bedzie to moja Pandora...

MilesQuaritch

Skąd wiesz że te aluzje ZAGRAJ ZGADNIJ KTO TO ? tyczą się Ciebie ?

Wojtku ? ;P

MilesQuaritch

nikt nie wiek kto jest przysłowiowym Wojtkiem. Poza prowadzącym krzysztofem Ibiszem

Iwonka

Jesteście nienormalni!!!!

Niespodzianka dla was:

Ja i National najciekawsze rzeczy piszemy prywatnie, więc już nie będziecie się tak pocić przed klawiaturą ;-)

izunia0981

I tak wrócisz wojtku . Nie możesz bez nas żyć .

MilesQuaritch

o kurwa krzyrzak teraz to żeś pojechał po bandzie :D

A kopię archiwalną tej Waszej rozmowy mógłbyś wkleić ? :P

Pofazowalibyśmy wszyscy :P

MilesQuaritch

http://www.filmweb.pl/blog/entry/519492/a+teraz+%22Avatarlove%22+na+forum+niczym +z+telenoweli.html

izunia0981

ej no ! a wASZ ROMANS?? WSZYSCY OD RANA Z POPCORNEM SIEDZĄ, JA JUŻ MIAŁ GG BOMBARDOWANE OD 2 DNI ŻE TU SIĘ NIEŹLE DZIEJE BEZE MNIE A TERAZ TAKIE COŚ

izunia0981

"Jesteście nienormalni!!!!

Niespodzianka dla was:

Ja i National najciekawsze rzeczy piszemy prywatnie, więc już nie będziecie się tak pocić przed klawiaturą ;-) "

grubasy się pocą !!

Krzyrzak69

A national : AAAA ! Co to ?

Ejakulacja ... ;P

MilesQuaritch

czekam i czekam na nationala i nic.a miały być takie orgazmatyczne rozmowy :/

Krzyrzak69

Musicie mieć straszne kompleksy, skoro tak bardzo szukacie tego u innych całymi dniami...

izunia0981

dawaj , nawijaj nationalowi makaron na uszy

Iwonka

i z czego tak się cieszycie..

izunia0981

Wczoraj, gdy podobno “padał”co chwilę Ci serwer, pisząc ze mną, jednocześnie udzielałeś się w wątku krzyrzaka.
Pisaliście wszyscy o tobie ale i o mnie.

krzyrz , mi właśnie o ten wątek chodzi ?

o czym gadaliście ? Co niej ( Wojtku ) mówiliscie ?:P

MilesQuaritch

moj temat jake sully cz.2

MilesQuaritch

http://www.filmweb.pl/topic/1340052/Jake+Sully+cz.3.html

izunia0981

to ty nam powiedz.

ps mogę założyć 6 część??

Krzyrzak69

Wiecie czytając to dopiero poznałem jak człowiek może być złośliwy i zawistny, odczepcie się może od nich co oni wam zrobili?

hegemonia7

ohhh mówię Ci, oni teraz się będą podniecać naszą tamtą rozmową....

izunia0981

była takaaaaa......intymna

Iwonka

Na tym publicznym forum, już nie napiszemy nic czego byście się mieli czepiać...nie damy wam tej radości, a na film idźcie do kina, albo włączcie telewizor!

izunia0981

nie będzie sextaśmy ani nic ?

Krzyrzak69

Nie jestem taka jak Ty...National też taki nie jest...

izunia0981

a ja mam sextaśmy w sieci tak ??

Krzyrzak69

Krzyrzak masz dziewczynę?

hegemonia7

tak poszła na wykład.

Krzyrzak69

Aha i jest na pewno szczęśliwa że jej chłopak przesiaduje na filmwebie i pisze takie rzeczy, może byś łaskawie się nią zajął a nie zaczepiał innych.;)

hegemonia7

coś mi na ten temat wspominała, ale pochwaliłem się, że tui jest taka parka co romansuje w sieci. Powiedziała że to zabawne , ale mimo wszystko nie powinienem zajmować się takimi pierdołami

Krzyrzak69

coś mi na ten temat wspominała, ale pochwaliłem się, że tui jest taka parka co romansuje w sieci. Powiedziała że to zabawne , ale mimo wszystko nie powinienem zajmować się takimi pierdołami

No właśnie to się nie zajmuj, to nie twoja sprawa, i najlepiej ugotuj se jajecznicę i pojedz.:)

hegemonia7

czekam aż pranie się skończy.

Iwonka

Zostawcie ją w spokoju!

Jak czasem tu wchodzą, co tu się wyrabia, oczom nie wierzę!
Izunia, kiedyś rozmawiałyśmy i wiem jaka jesteś, na pewno wrażliwa i dobra, na Twoim miejscu już bym ich wyzwała, Tobie radzę to samo. Wiem, że nie przeklinasz ale czasem trzeba, inaczej wejdą wam na głowę...