Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!
znowu stypa... film zdeklasowany ,tematy wyczerpane a iza ma focha na fw a national pijany koło lóżka leży
Cytując prof. Slavo Todorowa z Uniwersytetu Sofijskiego , seksuologa , wybitnego bałkańskiego autorytetu w relacjach damsko - męskich:
"Na dłuższą metę oraz dłuższą sprawę internetowy związek czy tzw. romans poprzez Sieć nie ma dłuższej racji bytu . Jest ostatnim , rozpaczliwym syndromem wołania o pomoc , wyrażnym apelem jednostki , że znalazła się w straszliwej matni samotności , ma skłonności depresyjne i oczekuje wsparcia. Niestety , pomoc takim osobom , choć nieodzwowana , czesto jest niemożliwa i kończy się niepowodzeniem . Internet jest przystanią dla takich osób , dlatego że oferuje anonimowośc , a co za tym idzie - korzystniejsze warunki ku obnażaniu swojej intymności . niestety , proces ten opiera sie tylko i wyłącznie na wymianie suchych elektronicznych mysli w postaci plików wysyłanych za pomocą klawiatury . Nie zastąpi to realnych oznak bliskości , miłości oraz intymnego zaspkojenia . Reasumując : osoby zaangażawane w internetowy roman to jednostki slabe , chwiejne , o zaburzeniach emocjonalnych , mający nierzadko również probemy z własną prawdziwą już - nie urojoną - seksualnością" .
Teraz poszukaj coś o osobach które lubią bić kobiety, chcą zabijać innych za np. inny kolor skóry itd...
Takie pytanie do was....
Czemu Wojtek? Czemu gruby? Nie rozumiem troszke tego... Osweci mnie ktos ;]?
national pijany koło lóżka leży
Taaa chyba upity piccolo po całonocnej imprze z 11-letnim bratem i Izą .
jakoś sobie tego nie wyobrażam...
Ale oszukał nas, National oto co mi przysłał Milesquaritchna przeprosiny w prywatnej wiadomości :
Bardzo Cię przepraszam za wcześniejsze posty ;(
proszę , nie opisuj tego na forum ... Szanuję Twój idealizm i powiedzmy sobie że oboje jesteśmy z innej giny ...
Jesteś mądrą dziewczyną i daleko w życiu zajdziesz ...
Ja jestem cynicznym idealistą , stąd mój sarkazm . Pozdrawiam i nie miej o mnie złego słowa . Mimo tego co wcześniej mówiłem .
Kłamał...a mówi, że to my jesteśmy nie normalni...
Nie pamiętasz reklamy o Zboczonym wojtku ? O niebezpieczeństwach znajomości zawieranych poprzez Sieć ?
Jej motto brzmiało mniej więcej tak:
"Pamietaj. Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie":D Czata, monitora , kompa , no wiesz .
Otóż podejrzewamy że Iza to właśnie Wojtek - sieciowy zboczeniec podszywający się pod naiwną nastoletnią kobiałkę .Chcącą kogoś dorwać w myśl seksualnej penetracji .
Nie nie paemitam tej reklamy... Jedyny co wiec to, to ze jestes dwulicowy i tyle... Gardze takimi.
A ty sam sobie zaprzeczasz, raz piszesz tak, a raz tak. Zresztą nie przyszłam tu żeby z tobą rozmawiać, szkoda mi na to czasu...
national wiem ze to czytasz . Ignory nic tu nie dadzą bo każdy i tak wszystko wie i widzi .
To ty jesteś dwulicowy bo zraniłeś Wojtka swoimi rozmowami z krzyrzakiem bez jego wiedzy .
Możecie mnie ignorować . Obnażyłem Was i niby olewka z Waszej strony jest śmieszna . Każdy Was widzi i śmieję się z Was za plecami .
On napisal cos u Ciebie na blogu... troszke to skomplikowane (a bardziej mkonotonne), ale jak bede mial czas to pobawie sie z tym ;].
Przez przypadek weszłam na te forum o Avatarze. I zaskoczyło mnie co tu się dzieje. Ogromna ilość tematów - tylko jakich? Przeczytałam sobie pobieżnie ten temat, można boki zrywać. Wy czytacie to, co piszecie? Szczególnie Izunia i National (jak się dowiedziałam cybermiłość) - Wy naprawdę nie macie co robić? Jesteście aż tak oderwani od rzeczywistości po tym filmie?
To co piszecie jest naprawdę żałosne... Nie możecie przenieść się na gg? Tam możecie popisać. A nie tu.
Nie oni tylko uwielbiają cybersex. Cyberek to dla nich sprawa priorytetowa. Do tego starają się go kamuflować, ale wychodzi im to tak samo jak Cameronovi ukrycie "przesłania" filmu ;) Zdravim!
National szkoda, że nie ma karnetu na Avatara w kinie, tak wiesz, dla stałych fanów...;-)
Fajnie by było, prawda?
Nie lepiej kupić karnet na basen albo na siłownię? Zawsze spotka się kogoś realnego i spali nadmiar tłuszczu...
Dokładnie , Wojtkowi by to właśnie pomogło .
I pryszcze by się wypaliły , takie jakie na twarzy ma national ...