PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 815 tys. ocen
7,4 10 1 815170
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!

nataliaav

zu spat... wg mnie wiele osób z niej drwi

Krzyrzak69

zu spat... wg mnie wiele osób z niej drwi

Hmmm... a nie tylko ty?
A no i oczywiście pmp.

hegemonia7

zobacz , poczytaj...tam jest całe stado wrogów,przyjaciele doradzają gg, z tego co czytałem.

nataliaav

Cyber związek , o ja pierdolę .:D

MilesQuaritch

po za tym ja nie drwię aż tak bardzo !! skopiowałem tylko wycinki rozmów, nie przekształcałem ich

Krzyrzak69

Niespodzianka dla was:

Ja i National najciekawsze rzeczy piszemy prywatnie,

Czas najwyższy

MilesQuaritch

daj jakiś fajny tekst.:) zdradź nam tajemnicę ich związku.

MilesQuaritch

znowu stypa... film zdeklasowany ,tematy wyczerpane a iza ma focha na fw a national pijany koło lóżka leży

MilesQuaritch

Cytując prof. Slavo Todorowa z Uniwersytetu Sofijskiego , seksuologa , wybitnego bałkańskiego autorytetu w relacjach damsko - męskich:
"Na dłuższą metę oraz dłuższą sprawę internetowy związek czy tzw. romans poprzez Sieć nie ma dłuższej racji bytu . Jest ostatnim , rozpaczliwym syndromem wołania o pomoc , wyrażnym apelem jednostki , że znalazła się w straszliwej matni samotności , ma skłonności depresyjne i oczekuje wsparcia. Niestety , pomoc takim osobom , choć nieodzwowana , czesto jest niemożliwa i kończy się niepowodzeniem . Internet jest przystanią dla takich osób , dlatego że oferuje anonimowośc , a co za tym idzie - korzystniejsze warunki ku obnażaniu swojej intymności . niestety , proces ten opiera sie tylko i wyłącznie na wymianie suchych elektronicznych mysli w postaci plików wysyłanych za pomocą klawiatury . Nie zastąpi to realnych oznak bliskości , miłości oraz intymnego zaspkojenia . Reasumując : osoby zaangażawane w internetowy roman to jednostki slabe , chwiejne , o zaburzeniach emocjonalnych , mający nierzadko również probemy z własną prawdziwą już - nie urojoną - seksualnością" .

MilesQuaritch

Teraz poszukaj coś o osobach które lubią bić kobiety, chcą zabijać innych za np. inny kolor skóry itd...

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

Takie pytanie do was....

Czemu Wojtek? Czemu gruby? Nie rozumiem troszke tego... Osweci mnie ktos ;]?

MilesQuaritch

national pijany koło lóżka leży

Taaa chyba upity piccolo po całonocnej imprze z 11-letnim bratem i Izą .

jakoś sobie tego nie wyobrażam...

MilesQuaritch

Jesteś głupszy niż myślałam na początku...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Ja od poczatku juz mam o nich takie zdanie...

national

Ale oszukał nas, National oto co mi przysłał Milesquaritchna przeprosiny w prywatnej wiadomości :

Bardzo Cię przepraszam za wcześniejsze posty ;(

proszę , nie opisuj tego na forum ... Szanuję Twój idealizm i powiedzmy sobie że oboje jesteśmy z innej giny ...

Jesteś mądrą dziewczyną i daleko w życiu zajdziesz ...

Ja jestem cynicznym idealistą , stąd mój sarkazm . Pozdrawiam i nie miej o mnie złego słowa . Mimo tego co wcześniej mówiłem .

Kłamał...a mówi, że to my jesteśmy nie normalni...

MilesQuaritch

Nie pamiętasz reklamy o Zboczonym wojtku ? O niebezpieczeństwach znajomości zawieranych poprzez Sieć ?

Jej motto brzmiało mniej więcej tak:
"Pamietaj. Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie":D Czata, monitora , kompa , no wiesz .

Otóż podejrzewamy że Iza to właśnie Wojtek - sieciowy zboczeniec podszywający się pod naiwną nastoletnią kobiałkę .Chcącą kogoś dorwać w myśl seksualnej penetracji .

MilesQuaritch

Nie interesuje mnie co o mnie myślisz...
głupoty trzeba unikać a nie z nią walczyć...

MilesQuaritch

Mam rację , prawda Izo ?

A może Wojtku ? :P

MilesQuaritch

Jestem głupi ?

Cóż , polemizowałbym ...

MilesQuaritch

Głupi to za mało, dwulicowy, agresywny...itd...

izunia0981

Głupi to za mało, dwulicowy, agresywny...itd...

Phi , zdanie jakiegoś zboczeńca mnie nie interesuje

ocenił(a) film na 10
MilesQuaritch

Nie nie paemitam tej reklamy... Jedyny co wiec to, to ze jestes dwulicowy i tyle... Gardze takimi.

national

Ale jesteście zryci , oboje . Profesor Todorow miał we wszystkim rację .

MilesQuaritch

A ty sam sobie zaprzeczasz, raz piszesz tak, a raz tak. Zresztą nie przyszłam tu żeby z tobą rozmawiać, szkoda mi na to czasu...

Iwonka

National i jak jest gdzieś ten filmik z przemową od best avatar?

izunia0981

Ale ci było łyso po wątku u Krzyrzaka :D

Dałeś się wpieprzyć w czereśnie jak dzieciak :D

MilesQuaritch

national wiem ze to czytasz . Ignory nic tu nie dadzą bo każdy i tak wszystko wie i widzi .

To ty jesteś dwulicowy bo zraniłeś Wojtka swoimi rozmowami z krzyrzakiem bez jego wiedzy .

Możecie mnie ignorować . Obnażyłem Was i niby olewka z Waszej strony jest śmieszna . Każdy Was widzi i śmieję się z Was za plecami .

ocenił(a) film na 10
izunia0981

On napisal cos u Ciebie na blogu... troszke to skomplikowane (a bardziej mkonotonne), ale jak bede mial czas to pobawie sie z tym ;].

national

aha dobrze ;-)

izunia0981

Przez przypadek weszłam na te forum o Avatarze. I zaskoczyło mnie co tu się dzieje. Ogromna ilość tematów - tylko jakich? Przeczytałam sobie pobieżnie ten temat, można boki zrywać. Wy czytacie to, co piszecie? Szczególnie Izunia i National (jak się dowiedziałam cybermiłość) - Wy naprawdę nie macie co robić? Jesteście aż tak oderwani od rzeczywistości po tym filmie?

Minerwa_17

nie twoja sprawa.

izunia0981

ok, nie moja. Ale takimi tematami zaśmiecacie całe forum, pisząc o niczym

Minerwa_17

całe forum? No coś Ty...

izunia0981

To co piszecie jest naprawdę żałosne... Nie możecie przenieść się na gg? Tam możecie popisać. A nie tu.

Minerwa_17

Nie oni tylko uwielbiają cybersex. Cyberek to dla nich sprawa priorytetowa. Do tego starają się go kamuflować, ale wychodzi im to tak samo jak Cameronovi ukrycie "przesłania" filmu ;) Zdravim!

Doktor_Celulitis

ty chyba żartujesz, może Ty masz w głowie tylko jedno...

izunia0981

Nie - jestem Waszym fanem i stałym widzem :)

ocenił(a) film na 10
Doktor_Celulitis

Wiec radze zmienic program... To nie dla ciebie.

national

Chyba nie każecie wykupywać karnetów? ;)

ocenił(a) film na 10
Doktor_Celulitis

Nie ma na co.

izunia0981

Udają że nie czytają .

Banda błaznów .

Iwonka

National szkoda, że nie ma karnetu na Avatara w kinie, tak wiesz, dla stałych fanów...;-)
Fajnie by było, prawda?

izunia0981

Szkoda że nie karnetu na mądrość do Twojego mózgu . Wykupiłabyś roczny i spokój by był .

izunia0981

No nie byłoby źle mieć taki karnet. <7 słów i za krótki??

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Ha, od razu bym kupil ;). Korzystalbym z niego tyle, ile tylko bym mogl ;).

national

Po co jak 22 kwietnia wyjdzie DVD ?

Jesteście oboje zryci , Ty i Wojtek .

national

Nie lepiej kupić karnet na basen albo na siłownię? Zawsze spotka się kogoś realnego i spali nadmiar tłuszczu...

Doktor_Celulitis

Dokładnie , Wojtkowi by to właśnie pomogło .

I pryszcze by się wypaliły , takie jakie na twarzy ma national ...

ocenił(a) film na 10
Doktor_Celulitis

Ja z tym problemu nie mam...