PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 815 tys. ocen
7,4 10 1 815170
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!

national

Ale wracając do Avatara, to całe tsahelu, jakbyście mieli możliwość, chcieli byście mieć takie warkocze?znaczy chodzi mi o możliwości związane z warkoczami...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

No pewnie ;). Chcialbym zobaczyc o co w tym wszytskim chodzi. co sie czuje itd. Musialoby byc super, ja tak uwazam ;)

national

Ja też! Ja też! Chciałabym to poczuć, zobaczyć jak to jest. Póki co mogę sobie to wyobrażać...z tym nie mam większych problemów;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Oj wiem, wiem ;). Ale lepiej byloby sie przekonac ;]

national

hehe;-)

pewnie;-)

Może w przyszłości powstanie symulator tsahelu...
ależ wymyśliłam ;-)

użytkownik usunięty
izunia0981

Ale wymysliłaś! :)

Phii wystarczy zaplec warkocza i pod usb ;)

użytkownik usunięty
Limonkaa

Macie jakąś manię na punkcie włosów w połączeniu z USB. Jeszcze 2 lata temu mógłym soie na to pozwolić, ale teraz to jedynie moge pocierać o gniazdko ;P

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh :) ciekawie by bylo ;]. Kosztowalo by fortune pewnie

izunia0981

A ja takie cos podobno mam.W każdym razie dziobak mi tak powiedział.Chociaż sama nie wiem bo nie sprawdzałam

izunia0981

Ale wracając do Avatara, to całe tsahelu, jakbyście mieli możliwość, chcieli byście mieć takie warkocze?znaczy chodzi mi o możliwości związane z warkoczami...

To by było na pewno ciekawe doświadczenie, ja bym się skusił.

Iwonka

Witam ale mam problek a dokladnie Prawa Autorskie heh :)postaram sie zrobic new filmik

Blue_Best_Avatar

aaaa pewnie dlatego nikt jeszcze nie dodał tego fragmentu, prawa autorskie...

izunia0981

przynajmiej ja moge poogladac :)

Blue_Best_Avatar

Przykro mi mowilem ze dam ale sami widzicie nie chce ryzykowac zeby mi potem jakas kare sypneli :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Hmm jestesm w tym troszke obeznany ;). WMG ci przeszkadza?

Blue_Best_Avatar

no cóż, mówi się trudno, ale chęci miałeś dobre ;-)

Iwonka

Może coś wam się uda wykombinować...;-)

Cóż, znów noc się zbliża, wyobraźnia zaczyna pracować...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh, no wlasnie ;).

ocenił(a) film na 5
izunia0981

Dobry wieczór. Właśnie czytam, czytam i widzę, że mój młodszy braciszek wszedł mi na konto (już drugi raz) i zaczął pisać ciekawe i niemiłe rzeczy. Przepraszam bardzo za tego niewychowanego nastolatka.

ocenił(a) film na 10
Piastor

wiesz, ze trudno w takie cos jest uwierzyc, nie ;)? Ale ja nic (narazie) do ciebie nie mam wiec wierze.

ocenił(a) film na 5
national

Możesz wierzyć lub nie w każdym razie sprałem już go na kwaśne jabłko. Ostatnimi razy dużo ściągam przez torrenty i inne stronki, więc wypisałem sobie wszystkie hasła i loginy. Hasło do wszystkiego mam podobne, a młody dobrał się do mojej karteczki, która leżała na biurku... Na szczęście zmieniłem wszystkie hasła w ciągu ostatniej godziny, więc nie powinno się już to powtórzyć. Jeszcze raz przepraszam za niemiłe przeżycia.

Piastor

hehe;-)

Zmień hasło.

Iwonka

Izunia i National jeszcze nic nie jest stracone mam pomysl ale wole z nim porozmawiac tylko z wami :)

Iwonka

mi się czasem wydaje, że Jake i Neytiri sobie gdzieś tam żyją...są tak realistyczni...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh ;), ja bym chcial aby to prawda byla ;].

national

no wiesz w naszej wyobraźni może być to prawda ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Dokladnie ;), tam jest wszytsko mozliwe ;].

izunia0981

No dobra, to ja już się żegnam, jutro też dzień i trzeba wstać.;)
A jak by ktoś chciał jeszcze se muzyczki posłuchać, to po raz 2:
http://www.youtube.com/watch?v=JmFlM1FQyy0

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

ok, narazie

izunia0981

Na pewno tak jest.Neytiri bym szukała wśród Cyganek/Indianek,a Jake wśród żołnierzy ;)

użytkownik usunięty
Limonkaa

Naprawdę? Kurde, nie pomyślałem o tym...

Iwonka

jejku internet mi się zacina...jak zawsze. Zresztą dziś nawet na kafejce mi się zacinał...

a jakie cechy charakteru najbardziej wam się podobają u Jakea i Neytiri, ale podajcie tylko kilka ;-)

izunia0981

dobra przykro mi ze tak wyszlo ale nie widzialem ze wyskacza Prawa Autorskie
jak bardzo chcecie moge wam powiedzec co zrobic aby poogladac przemowe

Blue_Best_Avatar

nie przejmuj się, starałeś się, nie od Ciebie to zależy, możesz nam powiedzieć, będziemy wdzięczni;-)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Nie noc co ty nie musisz za nic przepraszac ;).

A co do Neytriri... hmmm. (jake wy ocencie ;))
Dam 3 ;]
-Odwaga
-Opiekunczosc
- no i bardzo sympatyczna byla (wlasnie za to ja polubilem ;])

national

No to Jakea cenię za:

-odwagę
-delikatność wobec Neytiri
-też za sympatyczność ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Nom , oboje sa sympatyczni ;]. A jakie scny Ci sie z Jake'iem najbardziej podobaja?

U mnie z Neytiri jak sie usmiecha, taki szczery ma ;]

national

Ja gdy tak się radował tymi nogami ;-)
oraz gdy stał za nim tanator a on paplał to tamtego zwierza, taki pewny siebie ;-)Potem stulił uszy,
-gdy wygłaszał przemówienie i stał na skałce obok toruca ;-)

izunia0981

Dużo jest osób sympatycznych.Ale Neytiri nie była taka dobra,zabiła przecież żyjące stworzenie i ludzi na tej wojnie.

ocenił(a) film na 10
Limonkaa

Wolalem aby ona ich zabila niz zeby miala zginac ;]

Limonkaa

ale dla jedzenia, nie dla przyjemności...

Ci ludzie byli źli, chcieli zabić Navi`i, wygnać ich, zabijali dzieci...no przeciez dzieci też na pewno ginęły...

użytkownik usunięty
Limonkaa

No własnie! Mogła ich przecież załatwić pokojem! Po co w ogóle yla ta wojna, ta rzeź niewinnych?

ocenił(a) film na 10

ta... tylko kto ja wywolal, he?

użytkownik usunięty

Ale ludzie przecież robili to dla poszerzenia własnej przestrzeni życiowej. Co w tym złego? Kosztem jakihś tam lasów, jaszczurów, turkuciów, oposów? Przecież są ez znaczenia przy potędze człowieka

ocenił(a) film na 5

te zachłanne hieny chciały tych skał wartych miliony :)

Jesteś tępy!

Ludzie zniszczyli swoją planetę, Pandorę też by zniszczyli a Navii dali do zoo, jeszcze kazali płacić za bilety dla zwiedzających....

użytkownik usunięty
izunia0981

Ale dali by im bardzo luksusowe klatki, pomalowaliby je na niebiesko, dali by im kilka turkuciów do latania, trochę drzewek do zrobienia szkółki leśnej