Niespodzianka dla wszystkich prawdziwych fanów AVATARA!
Oby dobrze się tu rozmawiało!
Ale wracając do Avatara, to całe tsahelu, jakbyście mieli możliwość, chcieli byście mieć takie warkocze?znaczy chodzi mi o możliwości związane z warkoczami...
No pewnie ;). Chcialbym zobaczyc o co w tym wszytskim chodzi. co sie czuje itd. Musialoby byc super, ja tak uwazam ;)
Ja też! Ja też! Chciałabym to poczuć, zobaczyć jak to jest. Póki co mogę sobie to wyobrażać...z tym nie mam większych problemów;-)
Macie jakąś manię na punkcie włosów w połączeniu z USB. Jeszcze 2 lata temu mógłym soie na to pozwolić, ale teraz to jedynie moge pocierać o gniazdko ;P
A ja takie cos podobno mam.W każdym razie dziobak mi tak powiedział.Chociaż sama nie wiem bo nie sprawdzałam
Ale wracając do Avatara, to całe tsahelu, jakbyście mieli możliwość, chcieli byście mieć takie warkocze?znaczy chodzi mi o możliwości związane z warkoczami...
To by było na pewno ciekawe doświadczenie, ja bym się skusił.
Dobry wieczór. Właśnie czytam, czytam i widzę, że mój młodszy braciszek wszedł mi na konto (już drugi raz) i zaczął pisać ciekawe i niemiłe rzeczy. Przepraszam bardzo za tego niewychowanego nastolatka.
wiesz, ze trudno w takie cos jest uwierzyc, nie ;)? Ale ja nic (narazie) do ciebie nie mam wiec wierze.
Możesz wierzyć lub nie w każdym razie sprałem już go na kwaśne jabłko. Ostatnimi razy dużo ściągam przez torrenty i inne stronki, więc wypisałem sobie wszystkie hasła i loginy. Hasło do wszystkiego mam podobne, a młody dobrał się do mojej karteczki, która leżała na biurku... Na szczęście zmieniłem wszystkie hasła w ciągu ostatniej godziny, więc nie powinno się już to powtórzyć. Jeszcze raz przepraszam za niemiłe przeżycia.
Izunia i National jeszcze nic nie jest stracone mam pomysl ale wole z nim porozmawiac tylko z wami :)
No dobra, to ja już się żegnam, jutro też dzień i trzeba wstać.;)
A jak by ktoś chciał jeszcze se muzyczki posłuchać, to po raz 2:
http://www.youtube.com/watch?v=JmFlM1FQyy0
jejku internet mi się zacina...jak zawsze. Zresztą dziś nawet na kafejce mi się zacinał...
a jakie cechy charakteru najbardziej wam się podobają u Jakea i Neytiri, ale podajcie tylko kilka ;-)
dobra przykro mi ze tak wyszlo ale nie widzialem ze wyskacza Prawa Autorskie
jak bardzo chcecie moge wam powiedzec co zrobic aby poogladac przemowe
nie przejmuj się, starałeś się, nie od Ciebie to zależy, możesz nam powiedzieć, będziemy wdzięczni;-)
Nie noc co ty nie musisz za nic przepraszac ;).
A co do Neytriri... hmmm. (jake wy ocencie ;))
Dam 3 ;]
-Odwaga
-Opiekunczosc
- no i bardzo sympatyczna byla (wlasnie za to ja polubilem ;])
Nom , oboje sa sympatyczni ;]. A jakie scny Ci sie z Jake'iem najbardziej podobaja?
U mnie z Neytiri jak sie usmiecha, taki szczery ma ;]
Ja gdy tak się radował tymi nogami ;-)
oraz gdy stał za nim tanator a on paplał to tamtego zwierza, taki pewny siebie ;-)Potem stulił uszy,
-gdy wygłaszał przemówienie i stał na skałce obok toruca ;-)
Dużo jest osób sympatycznych.Ale Neytiri nie była taka dobra,zabiła przecież żyjące stworzenie i ludzi na tej wojnie.
ale dla jedzenia, nie dla przyjemności...
Ci ludzie byli źli, chcieli zabić Navi`i, wygnać ich, zabijali dzieci...no przeciez dzieci też na pewno ginęły...
No własnie! Mogła ich przecież załatwić pokojem! Po co w ogóle yla ta wojna, ta rzeź niewinnych?
Ale ludzie przecież robili to dla poszerzenia własnej przestrzeni życiowej. Co w tym złego? Kosztem jakihś tam lasów, jaszczurów, turkuciów, oposów? Przecież są ez znaczenia przy potędze człowieka
Jesteś tępy!
Ludzie zniszczyli swoją planetę, Pandorę też by zniszczyli a Navii dali do zoo, jeszcze kazali płacić za bilety dla zwiedzających....