7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jako iż strony w tym temacie schodzą jak nigdy, trzeba już założyć 4 część.;)

hegemonia7

Pierwsza!

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;), no ok to idziemy dalej...

national

może trzeba by było ustalić plan...co do soboty, jak sądzisz?

użytkownik usunięty
izunia0981

Oooooooooooo, czy to jest to o czym myślę?

national

chyba, że nie masz czasu w sobotę, oczywiście zrozumiem wszystko ;-)

użytkownik usunięty
izunia0981

Jezu... jeśli chodzi o pierogi z kapustą to ja też chcę.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

sory,z e nie odpowiadalem, ale mialem "przerwe" ;)... W sobote bede mial czas, pewnie zasiada tak, aby byc w godzinach od 9 - 14, zebym mogl Ciebie tutaj zlapac ;).

national

Nic nie szkodzi ;-)
Ja będę u "koleżanki" od tak mniej więcej 9.00 do 14.00 ;-)

a potem spróbuję złapać Ciebie na forum wieczorem, jeśli uda mi się w spokoju wejść na internet ;-)

Tak na marginesie, chyba niedługo kupię sobie własny internet, by mieć spokój, ale to dodatkowy wydatek...ale cóż jak chodzę na kafejkę też płacę...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha, wieczorem jakbyco powinienem byc ;).

No tak wydatek jest, ale moze sie zwrocic. Przeciez jak juz powiedzialas, na kafejke tez trzeba wydawac ;).

national

Tak...jak tylko wychodzę do "koleżanki", czy do "centrum handlowego" to kierunek jest jeden...kafejka ;-).

Ale... i tak jeśli wezmę internet to będę pod kontrolą....

zostało nam dziś jeszcze trochę wspólnego czasu;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha, no fakt. W sumie to zabardzo by to syuacji nie zmienilo...
Nom jeszcze kilka godzin powininem posiedziec. W koncu jutro ledwo co bedziesz... o ile w ogole.

national

jutro to chyba wcale nie będę....Jak pisałam jedynie z rana między 7.00 a 9.00 ale wtedy Ty nie możesz. Jutro nie dam rady niestety, w piatek też pewnie nie ...

ocenił(a) film na 10
izunia0981

aha, no nic, szkoda ;/. Zaluje, ze jutro chyba nie uda mi sie do kina pojsc ;(, nie bede mial czasu prawdopodobnie...

national

Ja tez pewnie nie pójdę...Może w piątek....
dziś był wyjątkowo emocjonujący dzień na forum, sam przyznasz....

national

przejdzmy może na drugą stronę ;-)

użytkownik usunięty
national

Złapać... hihi...

użytkownik usunięty
hegemonia7

Ostatnie co chciałem napisać to: Jezu Izunia jesteś taka naturalna! Kocham Cię! Wytarzałbym się z Tobą w świeżej trawie i pobiegał po deszczu.

hegemonia7

National wiesz, że ja wklejałam do swoich pamiętników suszone liście, kwiaty itd...Przez kilka lat. Ostatnio otworzyłam te pamiętniki i wszystko wydało się takie stare, odległe...;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

dziwne, ze sie nie rozsypaly ;). Ale w sumie to dobrze tak cos zbierac i potem po kilku (nastu) latach otworzyc. Powspominac mozna troszke ;).

national

To jest takie dziwne uczucie. Zobaczyć stary liść, który się kiedyś, gdzieś tam zerwało...powąchać...takie wspomnienia, prawda?

użytkownik usunięty
izunia0981

Jezu jakie to głębokie. Iza, piszesz poezję?

ocenił(a) film na 10

A witam!
Ja trochę tu pisałam poetycznie- w tematach Jake Sully jest seksowny, a potem w Jake Sully!
Ale muza jakoś sie uśpiła.

użytkownik usunięty
Iwonka

A szkoda... chętnie bym coś poczytał związanego z Avatarem ;/

ocenił(a) film na 10
Iwonka

No fakt... moglabys cos napisac nam nowego ;).

Nie widziałeś?Chyba ,że pomyliłam osoby...W kazdym razie ktoś wkleił wiersz.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Chyba niestety nie widziałem.

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom... wszytsko przelatuje przed oczyma ;).
Heh... pamietam jak kiedys bylem bardzo maly (kilka latek, moze 4?) to pojechalem do cioci na wiec i tam byla taka piaskownica. Posadzilem tam kukurydze... Kazdy sie smial i mowil, ze nic tam nie wyrosnie. A po pewnym czasie jak przyjechalem to zobaczylem mala kukurydze. Na drugi dzien zjadla ja krowa,a w nagorde dostalem jej mleko ;). Ot tak mi sie przypomnialo, jezeli jestesmy juz przy wspomnieniach ;).

national

Fajnie, że to napisaleś ;-)

Bardzo fajna przygoda z dzieciństwa, nawet zabawna ;-)
Miło powspominać hehe ;-)Ależ to była krówka...zjeść kukurydzę małego Nationala ;-) Hihi ;-)Ale chociaż dostałeś jej mleko ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

nom, ale i tak bylem na nia zly ;). Lubie wspominac sobie te bardziej odlegle czasy ;).

national

Ja też! Ja też! lubię wspominać!

ocenił(a) film na 10
izunia0981

;), zawsze w wolnej chiwli mozemy sie jakimis wspomnieniami powymienaic ;)...

ocenił(a) film na 10
national

Witam!
I see You!
Wróciłam do was.
Wczoraj pogadałam trochę z Krzyrzakiem, ale długo się nie dało.
On chyba troche sie uzywilizował. Przynajmniej takie miałam wrażenie.

Iwonka

I see You Iwonko!

Miło, że wpadasz czasem ;-)

użytkownik usunięty
Iwonka

I see you Iwonka! Jesteś niebieska? Czy tylko lubisz Avatara?

ocenił(a) film na 10

Mam niebieskie oczy!
Chyba jestem niebieska- kiedy "chodzę we śnie"
A dlaczego pytasz? :)

użytkownik usunięty
Iwonka

Bo ja jestem cały niebieski, żyję w niebieskim świecie.

ocenił(a) film na 10
Iwonka

I see you ;). Tez mam takie wrazenie, ale dalej obraza... Moze juz nie tak otwarcie, ale jednak to robi ;].

hegemonia7

Pomyślałam sobie, że było by tak fajnie,jak Navi`i przy ognisku razem posiedzieć i coś jeść...nawet z tego liścia...i pośpiewać ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Heh, prawie jak harcerze ;). Te Na'vijskie wieczerze musialy bardzo umacniac wiezi pomiedzy wszytskimi czlonkami klanu ;]

national

o tak....no i nie musieli zmywać ;-) Mieli jednorazowe liście ;-) hihi;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

heh ;), No i lisc dosyc szybko sie rozklada i nie zanieczyszcza srodowiska... a to juz cos ;).

national

Navi`i w końcu żyli w zgodzie z naturą ;-)

ocenił(a) film na 10
izunia0981

Jak najbardziej ;)

ocenił(a) film na 9
hegemonia7

Mam takie pytanie.
Jak was tak denerwują te trolle, to dlaczego nie zrobicie prywatnej konferencji np na Gadu Gadu?

użytkownik usunięty
Stilnes

Bo wtedy my nie będziemy mieli z kim rozmawiać :C

Stilnes

Bo tu jest nasza PANDORA i tak sobie powiedzieliśmy na początku, że nie damy się wygonić choćby nie wiem co. A było blisko...

izunia0981

Jedni wolą pić wódkę, inni palić marihuanę, inni brać mocniejsze narkotyki, a znowu inni spędzać życie na forum Avatara, "w tajemnicy" przed swoją dziewczyną/chłopakiem. Jak sądzę - tymczasową/tymczasowym...

http://gry.onet.pl/28061,1601619,artykul.html

Ten wątek przypomina bardziej, że tak to ładnie ujmę, dom publiczny niż Waszą wyimaginowaną Pandorę - dlatego że jest publiczny.

ocenił(a) film na 10
Stilnes

Juz dostajemy taka propozycje po raz n-ty. Mimo przeszkod, wydaje mi sie, ze wolimy pisac tutaj ;).

ocenił(a) film na 9
national

Jak uważacie...
Najlepiej pod żadnym pozorem nie odpisywać trollom. Choćby nie wiadomo co pisali.
Chociaż to i tak nic nie da. Ten gatunek już tak ma.

Stilnes

wiemy, ale wiesz czasem jak coś napiszą.....