Narazie nic nie odczuwam ;). Niestety nie naleze do tych "nocnych drapieznikow" ;].... Moja srednia pora snu to wlasnie jakos 11, 12. Ale teraz bede ja czesto zawyzal ;)
No ja pisałam o błękitnych oczach na 5 stronie . A tu już strona 6!
Podoba mi się to zamyślenie, smutek i tęsknota w błękitmnych "patrzałkach" Sama Worthingtona.
Wszystko co niebieskie to mi się podoba.
:))
Czyli mój kubek też. Dla mnie wszystko co niebieskie jest teraz wyjątkowe. Np. na moim biurku stoi teraz niebieska butelka po wodzie - przed tym jak obejrzałem Avatara nawet nie zwróciłbym na nią uwagi :)
Niebo ;)... Ostatnio wracalem dosyc pozno do domu. Zatrzymalem sie na srodku jezdni i wpatrywalem sie w gwiazdy... Wszystko bylo tak widoczne... Stalem tam chyba 20 min ;). Lubie takie chwile ;]...
o cholera, to mi przypomniało o 'spadających gwiazdach' latem! :D
pół nocy spędziłam na tarasie wyliczając ile spadło i nie mogę się doczekać wakacji żeby znów to zobaczyć.
OOOO... czyli nie tylko ja to obserwowalem ;). To chyba bylo kilka dni z rzedu... Super widowisko ;]
no oczywiście. żałuję tylko że widziałam to tylko raz w zeszłoroczne lato. jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy żeby pooglądać ale teraz już wiem że mogę patrzeć na taki 'spektakl' natury co rok. ;d
Noooooo, kobiety za mną szaleją. Szkoda, że nie niebieskie tylko jakieś normalne i z zielonymi oczami ;p
to chyba pytanie retoryczne. ;D
jak zawsze nienawidziłam Terminatora to przez Sama się nawróciłam ha.
No ja nie mogę sie do niego przekonać.Ma takie krótkie nóżki :P
Chyba jednak zostane przy moim Benicio Del Toro...
fakt niski jest. o niecałe pięć cm wyższy ode mnie.
Del Toro też świetny aktor ale moim zdaniem Wilkołak to porażka. bez urazy oczywiście ;)
Wilkołak jest dobry,taki powrót do klasyki.
A Del Toro,nie tylko świetny aktor ale też jakie ciacho :D
wiem że jestem okropna i bez serca. ;)
niczego by to nie zmieniło. nie jarają mnie niebiescy goście na wózkach. ^^
wiesz....znów mamy tak samo ;-)Na prawdę!
Np. dziś w nocy tak po 2.00, odchyliłam firankę i patrzyłam na gwiazdy..były akurat dobrze widoczne. Nawet widziałam coś co leciało i migało. Samolot pewnie, ale moja wyobraźnia podpowiedziała mi co innego ;-)
ehem... domyslam sie co Ci powiedziala ;). Lubie sie gapic w niebo, szczegolnie noca. Za dnia razi slonce ;]
Jesteś
Chwilą i wiecznością
Jesteś
światłem i ciemnością
Jesteś
Smutkiem i radością
Jesteś
wiecznym niespełnieniem
Jesteś
Ciagle mym marzeniem
Niesamowite, świetna kompozycja i te rymy! jakby te słowa zostały stworzony, aby być zapisanymi w tym wierszu. Naprawdę, cudne!
widzisz? Posiedzisz sobie troszke z nami i wena odzyskujesz ;).
A jesli chodzi o wiesz to ladny ;]
Wiesz National drażni mnie, ale zresztą nie tylko mnie, gdy ktoś tak wulgarnie jak trolle wypowiadają się o seksie.
uważam, że to bardzo subtelna, intymna część życia, oni to sprowadzają do takich prostackich słów, przekleństw...
jak np. ta parodia z Avatara ....
no tak, ale oni wszystko sprowadzaja do takiej formy. Jakby nie patrzec to seks jest najbardziej intymna rzecza i raczej nikt nie chcialby o tym rozmawiac publicznie ;]
Już nie mogę patrzeć na te ich prostackie...no wiesz, ciągle używają tych samych słów...sprowadzają wszystko do jednego....
widze ze cos na laczy ja tez codziennie przed pujsciem spac patrze tak z 10minut na gwiazdy.Czasami widac fajne ksztalty a jak wyobraznia pomoze to cos wiecej
hmmmm... jak nie da spokoju sobie to zawsze mozna na poprzednich stronach rozmawiac ;)...
wiem... prawie pod kazdym postem jest tego rodzaju zaczepka... Troszke to niezreczne jest... ale wydaje mi sie, ze nie wolno sie przejmowac ;]...