Czy naprawdę u nas jest tylu fanów efektów specjalnych ? Przecież ten gniot ma fabułę bez żadnego
sensu, tylko same efekty specjalne i nic więcej . Czasami to mi żal ludzi, którzy zachwycają się takim
badziewiem .
widzę już któryś twój wpis i stwierdzam że przerażają mnie ludzie tacy jak ty :/
Dlaczego niby nie ? Chyba nie ma kogoś takiego, którego interesują problemy obcych mu zupełnie ludzi .
smalczyk130 widzę że chcesz być pierwszy zgłoszony u moderacji dobrze więc niechaj co powiedział tak się stanie uczynię ci ten zaszczyt ale najpierw uroczyście przysięgam że w tej chwili zostajesz zgłoszony
za prowokacje na forum
Nigdy nikogo nie prowokuję. Wyrażam jedynie swoje zdanie . Więc nie bądź śmieszny z tym swoim zgłaszaniem, bo nic to nie da, gdyż nie robię nic niezgodnego z regulaminem .
nic niezgodnego powiadasz
już nazwa tematu jest prowokująca "mega dziadostwo" nie szło zamiast tego napisać nie jestem fanem takich filmów nie cierpię ich oj przykre ale czerwone głowy chętnie to zainteresuje smalczyk130 oraz to co na forum Władcy pierścieni robisz także pójdzie do czerwonych głów więc sorry ale każdy ma dość na forum tego co tu się dzieje , każda taka prowokacja będzie od teraz zgłaszana !!!
również że ci jest żal ludzi nikt cię nie prosi o litość na Boga smalczyk130
A gdzie tu jest naruszenie regulaminu w słowach mega dziadostwo ? Dla mnie ten film to jest mega dziadostwo, nikogo nie prowokuję, to jest moje zdanie, nie ma w nim nic niezgodnego z regulaminem . Tak samo na forum Włądcy piszać, że to mega dziadostwoi filmik dla dzieci nikogo nie obrażam . Nie naruszam regulaminu, więc tym swoim zgłaszaniem tylko się ośmieszasz .
smalczyk to człowiek z wyimaginowaną rzeczywistością. Sam tam ustala swoje zasady i tworzy nowe definicje wszystkiego. Nie drocz się z nim, ma rozdwojenie jaźni.
heh to ja wiem ale i tak został zgłoszony czekam tylko aż czerwone głowy zaczną działać bo tym razem im to zgłaszamy ale smalczyk jest nie pokonany
Nigdy się nie doczekasz aż czerwone głowy zaczną działac jeżeli ktoś nie łamie zasad regulaminu . Więc możesz sobie zgłaszać do woli .
Jeżeli ktoś nie łamie regulaminu to nie mają takiego prawa żeby kogoś zablokować .
czyżby nie łamiesz regulaminu a właśnie że to robisz wiesz co nie mam ochoty już z tobą gadać
multikonta strakchlirmersa wszyściuteńkie poszły onetwo86 za nękanie mnie w każdym temacie prawdopodobnie się doigrał teraz twoja kolej
Ja żadnych multikont nie tworzę, nikogo nie nękam, wiec tym zgłaszaniem tylko się ośmieszasz .
Normalna kłótnia, żadnych obraźliwych słów ani wyzwisk tam nie ma, żadnego naruszenia regulaminu również . Idąc twoim tokiem rozumowania, to należało by ponad połowę użytkowników na Filmwebie zablokować .
Ty też na przykład powinieneś zostać zgłoszony , bo jesteś zarejestrowany jako kobieta, a piszesz w męskiej osobie .
Nic. Najwidoczniej bardzo lubisz efekty specjalne to pewnie dlatego ci się podobał .
Jeżeli dla ciebie zdanie "Fabuła bez sensu" nie ma w sobie argumentacji, to znaczy, że nie potrafisz mysleć, bo to jest najbardziej konkretny argument jaki może być . A trolli to poszukaj w bajkach, bo tam one występują
smalczyk130 mimo że uważam cie za trolla a twoje argumenty na temat filmów Fantasy i Sci-fi za śmieszne w tym jednym przypadku masz racje na temat Avatara
Sugeruję nieco przemyśleć swoją postawę, bo jednak jest nieco nieadekwatna do całości.
Co mam przemyśleć ani Fabuła ,dialogi ,postacie ,muzyka,klimat mi się nie podobały na dodatek dużo scen z filmu Avatara było prawie na chama skopiowane z innych filmów .
Jest różnica między "nie podobało mi się", a "jest bez sensu". Nikt nikomu nie każe uwielbiać jakiegoś filmu, ale jeżeli kieruje bezpośrednią aluzję/zarzut - ma takie prawo, ale natychmiast jest obowiązek rzetelnego uzasadnienia tego. Ja przykładowo nie lubię obrazu "Ojca Chrzestnego", ale nigdy nie napisałem, że jest on głupi, bez sensu itd. Tutaj jest podobnie. Nie trzeba lubić filmu, ale gdzie jest brak sensu w fabule? Poza tym wszystkie produkcje od wielu, wielu lat czerpią z innych, bo zwyczajnie tematyka została już dawno wyczerpana i występuje tylko w innym zestawieniu, i/lub rozwinięciu.
No tak, faza zaprzeczania...
"Fabuła bez sensu" - o tak, argument po całości, równie dobrze można określić tym wszystko i na tym skończyć. Tylko do czego to zmierza? Do niczego, oprócz popisywania się gówniarza przed innym, który chce uchodzić za coś więcej niż wycieraczkę. Skoro jesteś taki cwaniak, to udowodnij ten brak sensu, no chyba że zasób intelektualny, którym dysponujesz jest na poziomie tosta, który jak widać zastępuje twój mózg. Uprzedzając twoje bzdurne pseudo-dywagacje, potwierdzenie czegoś nie wymaga procesu dowodowego, zaprzeczenie/negowanie już tak. Proszę bardzo, wykaż się - w przeciwnym razie potwierdzisz, że jesteś trollem. Takim małym, niewiele znaczącym dla świata, ewentualnie po śmierci jakaś roślina będzie miała nawóz....
Nie ma żadnego sensu fabuła w której jakieś niebieskie stworki sobie chodzą nie wiadomo po co .
"Nie ma żadnego sensu fabuła, gdzie jakiś duszek robi krzywdę innym, nie wiadomo po co." (przykład) "Oceniasz taki film na 10... wiesz żali mi ciebie, że zachwycasz się takim badziewiem." Im bardziej piszesz puste slogany bez pokrycia w racjonalizmie, tym bardziej wychodzisz na imbecyla i hipokrytę, a w zasadzie na popisujące się dziecko. Wciśniecie do profilu kilku klasyków, uznawanych za dzieła nic nie da.
Daj spokoj;) to, co do tej pory zaprezentowal to szczyt jego elokwencji, sformulowania np: 'dno', 'zal', 'bez sensu', 'zenada', 'glupi' - wpisane na stale w zestaw argumentacji smalczyka - epitet zawsze bez wyjasnienia... tworzenie swoich wlasnych pojec, teorii faktow...
To nie trolling, to stan umyslu... wiec nie ma sensu...;)
Ponieważ jest dla mnie bez sensu i nie podoba mi się .nie będę opisywał ,poza tym wiem czerpią z innych, ale Avatar kopiował na chama ....
Tak jak większość filmów, które sam wysoko oceniłeś i nie nazwałbyś ich treści bez sensu. Poza tym gdzie jest ten brak sensu w fabule? Jak się jest czegoś pewnym, to umie się to zwięźle i racjonalnie uzasadnić, więc w czym problem? Boisz się czegoś?
Widzę że szukasz kolejnej osoby którą chcesz krytykować i nie boje się niczego na forum nie jestem trollem i osoby które już wcześniej czytali forum znają moją ocenę .
Ja nie mam kompletnie żadnych awersji do kogokolwiek w kontekście ocen. Nie mam także żadnych uprzedzeń, gdy ktoś powie "nie lubię, nie podoba mi się" i na tym zakończy. Natomiast chciałbym poznać zasadność stawianego zarzutu względem przykładowo fabuły, że jest ona "bez sensu". W którym miejscu, w jaki sposób, dlaczego - chciałbym poznać racjonalne wyjaśnienie tego. Krytyką tego nazwać się nie da.
I teraz odpowiedz sobie na proste pytanie, jak mam nie odnieść się pejoratywnie w stosunku do ciebie, skoro wbrew zasadom i logice chcesz usilnie swoje zdanie traktować niemalże jak fakt ostateczny (bez żadnego procesu dowodowego, który jest bezwzględnie wymagany w takich sytuacjach) oraz dodatkowo w panice i desperacji wyrażasz się o sympatykach filmu (tak więc i mnie) z pogardą. W którym miejscu ja odniosłem się do ciebie w taki sposób? Kto tutaj wychodzi na irracjonalistę?
Miałem już okazję rozmawiać z fanami Avatara wiec wiem że żadnej krytyki z argumentami nie przejmują wiec uważam za bez celowe dawać swoje argumenty w rozmowę i tak to jest bez sensu .....
Skoro jest bez sensu dyskutowanie, to po co się tutaj w ogóle wypowiadasz? Po co zabierasz głos, krytyczny i prowokacyjny, a potem nagle w obliczu wymogów uzasadnienia swej postawy, strzelasz "focha" w stylu "nie, bo nie"? Ja nie jestem od kopania po necie, gdzie ktoś tam gadał z kimś na jakiś temat. Jak masz gotową, wcześniejszą odpowiedź, to ją po prostu zacytuj ctr+c -> ctr+v.
Jeżeli uważasz bezcelowe dawanie argumentów na zadane pytanie odnośnie swej postawy względem określonego elementu, to niestety kompromitujesz się na całej linii. Wychodzi na to, że zielonego pojęcia nie masz, jak z tego wybrnąć, bo ciężko nazywać czarne białym i uznawać do za stan faktyczny. Tak więc albo przedstawisz zasadność swego krytycznego określenia "że fabuła jest bez sensu", albo wyjdziesz na irracjonalistę i tchórza, który do błędu przyznać się nie ma odwagi i będzie wszystko zwalał na coś innego, nie ważne jak skrajnie absurdalnego. Proszę bardzo, wybór należy do ciebie.