Denerwują mnie te posty. Oczywiście film ma niedociągnięcia,ale na tą notę jak najbardziej zasługuje.Nudny i przewidywalny to może być Janosik Holland. Rozumiem,że ludzie krytykują ten film bo zazdroszczą.Chcieli by zarobić tyle samo kasy co Cameron,ale pomysłu brak.Jeśli taki mądry jest jeden z drugim to niech napisze scenariusz s-f i da nam link.Wtedy to my ocenimy jacy to kreatywni są forumowicze. Ja uważam,że film jest piękny bo przenosi mnie w inny świat na 3 godziny. Później wychodzę z kina oglądam brud,biedę i chamstwo na ulicy i ciesze się że te 3 godziny spędziłem w kinie. Cóż poradzę,że większość ekranizacji nie potrafi tego zrobić. A krytyka w stylu płytki,słaby czy nudny jest żenująca. Fajnie żeby fabuła filmu była rodem ze skazanych na showshank czy zielonej mili,ale gdzie wtedy te efekty pokażesz?Ogólnie łatwiej jest krytykować a trudno coś samemu zrobić w Polce i to widać w postach pod tym filmem.
wiec by wynikało że jesteś bi, skoro się zainteresowałeś mną i dianą, i prowadzisz z nami rozmowę....
Zgadzam się, film spełnił moje oczekiwania i byłam zadowolona z seansu, jednak co mnie boli to chęć ludzi do wyróżniania się co w tym wypadku nie jest korzystne. Nie lubić filmu dla samego nielubienia... Według mnie to śmieszne.
Kurcze plantum czym Ty się zajmujesz ze mozesz tak ciagle pisac?Rozumiem,że filmy to twoja pasja,a pasję trzeba pielęgnować.Niemniej mam wrażenie,że siedzisz tu ciągle:-)Skąd masz na to czas?
"praca" przy komputerze czyni mnie wolnym człowiekiem
czasem wychodzę ze swojej trollowskiej jaskini, ale ostatni listopadowy przewrót na forum zmusił mnie do poważnej akcji zbrojnej
dzięki mnie z forum zniknęły dwie natrętne panienki
i nie przestaję bombardować....
Tak tu sobie wpadłam na chwilę zobaczyć co się dzieje na forum i jak zwykle widzę Plantum Plantum Plantum.
Nie rozmawiałam z tobą do tej pory zbyt wiele, bo jesteś zbyt małym pryszczem na dupie, żeby Ci poświęcać więcej czasu. Ale to czym się teraz chwalisz jest doprawdy śmieszne, więc pozwolę sobie napisać do Ciebie tej jeden ostatni raz. Ot taki mam kaprys.
Otóż jakie natrętne panienki? Bo jeśli to właśnie mnie i Ewę określasz w kategoriach "natrętne" i "panienki" to coś jet nieporządku z twoją logiką chłopie. Żal mi Ciebie. Naprawdę. Jesteś żałosny i śmieszny. W tej chwili na forum Avatara Ty jesteś najbardziej toksycznym i najbardziej natrętnym śmieciem. Nie jesteś wcale fanem Avatara chcącym oczyścić forum, bo robisz coś dokładnie odwrotnego. Twoje maniakalne wpisy zaśmiecają forum dużo intensywniej niż nasz jeden jedyny wątek, który tu funkcjonował i myślę nawet, że zdajesz sobie z tego sprawę. Zakładam że to jest właśnie Twoim celem-narobić syfu ile tylko się da bo jakimś cudem jest to dla ciebie źródło głupiej podniety.
I nie schlebiaj sobie baranie. To nie ty nas stąd wygoniłeś, tylko my jesteśmy na tyle dumne, żeby nie dostarczać rozrywki jakiemuś przygłupowi. I z pewnością nie płaczemy nad rozlanym mlekiem. Mamy się bardzo dobrze.
Ciesz się zatem, bo to ostatni orgazm, którego doznasz dzięki mnie. Cokolwiek mi teraz odpiszesz, nie licz, że mnie to obejdzie. I nie licz na odpowiedź, nie jestem małostkowa i nie będę sobie zakrzątać głowy żeby tu zaglądać. A więc bywaj Plantumie, pisz sobie dalej na tym forum ile wlezie. Kup se maść na dupę od siedzenia przed kompem.
" Jesteś żałosny i śmieszny"
może, tak czy inaczej - efekt niezamierzony
===============================================================
"Twoje maniakalne wpisy zaśmiecają forum dużo intensywniej niż nasz jeden jedyny wątek, który tu funkcjonował i myślę nawet, że zdajesz sobie z tego sprawę. Zakładam że to jest właśnie Twoim celem-narobić syfu ile tylko się da bo jakimś cudem jest to dla ciebie źródło głupiej podniety."
no tak, dopiero teraz ktoś zauważył zamieszanie,
a to że 1000 głosów na tydzień się pojawia to nikomu nie przeszkadzało,
to że krzyżak i upadly spamowali to też nikomu nie przeszkadzało
==========================================================
to co teraz powiem będzie trochę samolubne, ale doszedłem do wniosku
jeśli ja nie mogę mieć spokoju, to nikt go tu nie będzie miał.
"I nie schlebiaj sobie baranie. To nie ty nas stąd wygoniłeś, tylko my jesteśmy na tyle dumne, żeby nie dostarczać rozrywki"
przecież ja o tym marzyłem od dawna, i wasza kapitulacja poprawiła mi humor.
tłumacz się jak chcesz, możecie teraz nawet rozkręcać wasz 10. wątek... przynajmniej nie czynicie tego na moich oczach.
Ta-daaam
Szanowne Panie i Panowie, tak oto rodzi się szaleństwo! :D
Tak, wiem jestem miętka, bo miałam nie czytać i nie odpisywać, ale nie mogłam się powstrzymać. Tym razem jednak nie ze złością tylko z politowaniem. Ty wiesz, to jest nawet zabawne.
"to że krzyżak i upadly spamowali to też nikomu nie przeszkadzało"
Słodki misiu, ależ oczywiście, ze przeszkadzało, ale jak nie było na nich rady to po jakimś czasie każdy NORMALNY człowiek miał na to wylane zamiast pogrążać się w szaleństwie z tego powodu jak ty to czynisz. Zresztą tu chodzi też o totalnie nietrafiony dobór wrogów z twojej strony.
"wasza kapitulacja poprawiła mi humor."
HAHAHHAHA
Ty to nazywasz kapitulacją - jako szaleniec masz do tego prawo rzecz jasna :) Ja to nazywam zejściem z drogi, na którą nasrało stado krów, żeby sobie butów w gównie nie utytrać. Zwykła wygoda i nic więcej. My z tobą Plantusiu nie walczyłyśmy, ino ta, jak jej tam, Dajana...
Nie wiem po co ja Ci to wogóle tłumacze, Ty to widzisz po swojemu. Twoje odpowiedzi są tendencyjne i absolutnie niczym nie zaskakują, więc w zasadzie już się znudziłam. Może byś chociaż czymś zadziwił, żeby wynieść się ponad poziom zwykłych trolli, hę?
"każdy NORMALNY człowiek miał na to wylane zamiast pogrążać się w szaleństwie z tego powodu jak ty to czynisz. "
hej, ja mogłem nie wchodzić na prowokacyjune wątki, ale kogo to obchodziło?
mimo że powtarzałem żeby nie dokarmiali, oni dalej nakręcali trolle, a osobnicy jak diana, rock, lecho pojawiali się tam żeby zezłościć fanów.
===================================================================
"Zresztą tu chodzi też o totalnie nietrafiony dobór wrogów z twojej strony."
no powiem to inaczej.
wypędziłem dianę kosztem waszej obecności, być może trochę niesłusznie.... bo cierpią niewinni
ale, żeby to zadziałało, to musi boleć!
====================================================================
"Zwykła wygoda i nic więcej."
wygodna decyzja która mi sprzyja
========================================================================
"My z tobą Plantusiu nie walczyłyśmy"
i bardzo dobrze
=========================================================================
"Ty to widzisz po swojemu."
że masa ludzi miała codzienny chaos w dupie, więc jakim cudem ja wam przeszkadzam?
"Może byś chociaż czymś zadziwił, żeby wynieść się ponad poziom zwykłych trolli, hę?"
zanim zacząłem ostatnio atakowac forum
1. Przestałem skakać do gardła każdemu kto wystawił Avatarowi ocenę<9
2. Przestałem bezwzględnie namawiać każdego do podwyższania oceny
3. Przestałem nadzwyczajnie zachwycać się Avatarem i wmawiać doskonałość
4. Odszedłem od nazywania Avatara ARCYDZIEŁEM / NAJLEPSZYM FILMEM WSZECHCZASÓW
5. Skończyłem bezlitosne ataki na forum (50 wątków na godzinę)
6. Nie piszę wątków prawie w ogóle.
7. Obniżyłem Avatarowi ocenę, aż do 9/10.
mało jeszze?
oczywiście że przecież nikt tego nie zauważył, dlatego zacząłem trollowanie
O rany jakie nudy.
Jeśli mogę Ci podpowiedzić jak sobie możesz tą zabawę urozmaicić i podkręcić: stwórz sobie drugie konto, które będzie wywalać stąd Plantuma
Pa
Praca przy kompie taa, powiedz że wagarujesz a nie. Ja bym na twoim miejscu się nie chwalił bo nie jesteś typem który potrafi kogoś przegonić, jedynie to odstraszyć głupotą, jeżeli chodzi o anniepat i ewemonike to akurat one były nie groźne, miały swój jeden temat gdzie spamowały i było git, co to do diany to raz ja lubię raz mnie wkurza, ale lepiej niech jej nie ma bo za dużo kłótni tu wtedy jest. Powiem ci szczerzę że anniepat cie pocisnęła i to co piszę to racja, ty nawet nie jesteś fanem AV. Ale masz tak zwany mechanizm obronny(jak już kiedyś wspomniałem), i nic do ciebie nie dociera, zamiast z pokorą usunąć się w cień to ty robisz z siebie trollowe pośmiewisko.
"zamiast z pokorą usunąć się w cień "
byłem spokojny przez jakiś czas
ale teraz miałem potem dosyć patrzenia na głupawe kłótnie
niedługo zacznę oglądać twoje "arcydziełka"
a potem dokopię im tak że nie wstaną..... bo już z góry przewiduję oceny filmów które mi się nie podobają.
5 5 5 4 4 4 4 3 3 3
Ojej, mi to wisi, lepiej ich nie oglądaj bo przemęczysz mózg i padniesz... Hmm albo lepiej oglądaj może jednak, i w końcu zamkną cię w psychiatryku.
Możesz dać im nawet 1, nie jestem takim fanatycznym idiotom i oceny innych mi wiszą, jedynie mogę ich wyśmiać.
ja cie poprawiałem bo zrobiłeś błąd :O
jesteś idiotom - ŹLE
jesteś idiotą - DOBRZE