dawać komuś nagrodę w kategorii "Najlepsza aktorka"(Saturn,Zoe Saldana) kiedy babki w filmie nie widać jest dowodem na to, że kino i aktorstwo to teraz komercyjne prostytutki.
Wygenerowali świat i postacie komputerowo (z czego fani i twórcy są szczególnie dumnie)
i wmawiają ludziom, że to aktorstwo. Rozumiem statuetkę dla Sigourney Weaver, ją poznałem i widziałem jej aktorstwo w tym filmie, ale ta druga to pomyłka.
I proszę, nie piszcie, że jej się należała bo to pieprzony absurd.
Mam wrażenie, że większość w tym poście uważa się za geniuszy. Wszystko wiedzą lepiej niż Akademia ,która przyznaje Oscary. A nawet nie wiecie co to Motion Capture
Tak Oscary dla animatorów, to może jeszcze dla grafików i twórców programów komputerowych co? lul
Oscary to nie są nagrody godne uwagi, może i najbardziej prestiżowe ale zawsze mają jakiś cel. W tym roku głównym celem było "utrzeć nosa" Cameronowi i nagrodzić film o wojnie w Iraku bo jest to na czasie i żeby ukazać Amerykanów jako wielkich bohaterów. Takie numery już były przy anty wojennych filmach o Wietnamie. Czasami Oscary dawane są standardowo i słusznie ale w większości zawsze tym co je przyznają coś kieruję, szczególnie przy wyborze "Najlepszy film". Nie uważam tych co przyznają Oscary za jakiś wielkich krytyków i mega znawców, są znacznie mniej prestiżowe nagrody i przyznają je bardziej profesjonalni krytycy.
Tak naprawdę to Wy jako społeczeństwo oceniacie filmy, i tak jak to ma miejsce w przypadku AV większość uznała to za kicz
uwierz mi , gdybyś mogla dostawać tą kase co oni, też byś tam siedziala uśmiechala sie i robila to co inni (wazeliniarstwo)...a jak tam Aeon Flux , mala zazdrośnico ? ;p
być może, ale mawia się, że nie sra tam gdzie się je ;)
Aeon jak był kiepski tak jest. bida z nędzom. ten sam poziom co u rodzimego Wieśmina :)
choć raz zamknij pysk ^_^
DYSKUSJA W TEMACIE --- DZIEŁO SZTUKI
===========================================================
Lecho1523 : Bo odbiorcy to debile którzy dopiero po opiniach innych i po czasie dostrzegają że film jest arcydziełem, sztuką jest go odkryć przed innymi i mieć własny gust
w odpowiedzi na post: diana6echo
============================================================
plantum : "avatar jest arcydziełem! mam własny gust!
a ty się nie znasz....
hahaha ;D
"to masz zjechane standardy 'znawco'"
diana, może lepiej cichutko siedź, bo jesteś zbyt konfliktowa :]"
w odpowiedzi na post: Lecho1523
============================================================ =
Lecho1523 : Diana jest konfliktowa, najpierw wszczyna wojnę a potem się ośmiesza i przegrywa... A to że AV to nie arcydzieło nawet ty wiesz.
w odpowiedzi na post: plantum
============================================================ =
plantum :
"A to że AV to nie arcydzieło nawet ty wiesz."
niby ;D
============================================================ ===
diana6echo : no to teraz ty palnąłeś. czy ja kiedykolwiek pisałam, że Avek jest arcydziełem? uruchom zwoje nerwowe na sekundę choć raz :)
============================================================ ==
Lecho1523 : W jakim miejscu pisałem że tak mówiłaś ? Eee.
w odpowiedzi na post: diana6echo
============================================================ ==
diana6echo : post powyżej :)
"A to że AV to nie arcydzieło nawet ty wiesz." - odpowiedź skierowana do plantuma jasno sugeruje, że ja kiedyś pisałam, że Avek jest arcydziełem, co jest oczywiście wierutną bzdurą.
języka polska trudna być, ale zastanów się czasem nad tym co piszesz :)
============================================================ ===
KONIEC
napisałem bo tobie to przecież nie przeszkadza
o co ci człowieku chodzi z tymi kontami? chcesz mnie obrazić czy co? ja jak sobie przypominam ciebie nie obrażałem
kolego ICANSEE
post o licznych kontach był napisany w odpowiedzi na post użytkownika UPADLY_WIDZ (to przecież jest napisane wyraźnie w dolnej części wypowiedzi)