25 grudnia minie rok od polskiej premiery avka! :] to dzień w którym ujrzałem tą piękną istotę, i chyba się zakochałem.
http://plantum.w.interii.pl/grafika/ney_nip.jpg
cameron jako pierwszy stworzył coś co tak doskonale mi przypasowało. zdaje się jakbym czekał na taki film od dawna. wiele scen lubię oglądać wciąż i wciąż, ponieważ są zaskakująco wspaniałe.
Nie wiem, pomyślałam że skoro tak często się tu udzielasz to pewnie jesteś jakimś bossem czy coś w tym stylu.
A tam zaraz bossem, to że trzymam Plantuma w pokebolu jeszcze o niczym nie świadczy :)
Plantum to zmodyfikowany genetycznie pokemoron, którego prawie wszyscy się boją (wyjątek obcokrajowcy np. z Chin - nie wiedzą co robią :D), bo taki z niego kozak. Ciężko się go trenuje ale daje to człowiekowi satysfakcję niczym sprzedanie kopniaka jezusowi_drugiemu prosto w jego poczucie własnej wartości.
TRZEBA BYC GRZECZNYM JAK KTOS JEST DLA CIEBIE GRZECZNY. biedne dziecko nic nie rozumiesz, bedzie klaps
uwazam ze mowisz do powietrza bo dobrze wiem ze nie jestem megaopsranym debilem ktory mysli ze pies moze obslugiwac komputer xDDDD jesli myslisz inaczej to przestan ogladac te bajki bo gadajace zwierzeta nie istnieja!!!! zobacz co w innym temacie napisal o tobie moj kumpel
zamiast uzywac argumentow wolisz sprowadzic mnie do swojego poziomu by rozumiec co ja do ciebie mowiem i potem mnie pokonasz by doswiadczenie. nie dam sie, jestem zbyt inteligentny. postanowilem patrzec z litoscia na twoje zalosne umizgi. wlasnie to robie.
" postanowilem patrzec z litoscia na twoje zalosne umizgi. wlasnie to robie. "
Już się napatrzyłeś? ; D
Żeby się zniżyć do twojego poziomu, musiałbym zapomnieć podstaw pisowni j.polskiego i zacząć ćpać. Więc nic z tego małpeczko. Albo wskoczysz na high level, albo znikaj, do swojego zoo.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
Zasady są po to by je naginać do własnych celów ;P
" jeśli to jest ironia to Ladyczikita zatańczy ci jak Alizée "
Tańczę lepiej od tej laski, plantum ; P
Nie obrażaj mnie.
Hahaha nie dla psa kiełbasa tzn. nie dla pokemorona. Nie martw się Plantum, dam ci banana od Czikity :D
Trafiłam.
Ile masz lat, Plantum? Jesteś bardzo młody, tak?
Odpowiedz teraz mi, jestem ciekawa: ( przedziały wiekowe )
a) 13-15
b) 16-17
c) 17 / 18
Myślę, że mniej niż 14 lat to nie masz... stawiam na 17... albo 16 / 17...
: D
nie mogę tego zdradzić :> ale są na tym forum osoby które prawdopodobnie wiedzą.
Wypij kawkę lepiej sobie, wyśpij się lub załóż okulary, bo nie kontaktujesz i zaczynasz majaczyć