25 grudnia minie rok od polskiej premiery avka! :] to dzień w którym ujrzałem tą piękną istotę, i chyba się zakochałem.
http://plantum.w.interii.pl/grafika/ney_nip.jpg
cameron jako pierwszy stworzył coś co tak doskonale mi przypasowało. zdaje się jakbym czekał na taki film od dawna. wiele scen lubię oglądać wciąż i wciąż, ponieważ są zaskakująco wspaniałe.
O gustach się nie dyskutuje
http://www.youtube.com/watch?v=UymAoyAT_bI&feature=relmfu
; D nieee... twierdzę tylko, że nie jest zbyt ładna... no cóż, nie jestem lesbijką, ale dla niej na pewno bym nie zmieniła orientacji... ; )
Hmmm piękno jest raczej sprawą dyskusyjną, to co dla jednego jest ładna dla drugiego nie. Więc nie ma brzydkich ludzi ( no może Kaspiski ) :D
wyłącz telewizor, wyrzuć babskie pisemka a zobaczysz że ludzie wokół ciebie będą wydawac się piękniejsi
: D Plantum, to mój pogląd życiowy.... każdy jest brzydki, nawet te kobiety w babskich pisemkach czy w telewizji... lub ludzie wokół ciebie czy mnie... brzydota to nieodłączny element człowieka, nikt tego nie zmieni. Liczy się tylko to co masz w środku, poza tym jest nicość, pustka.
Co nie znaczy, żeby przestać przejmować się tym, jak wyglądasz, bo jednak w dzisiejszym świecie jest to jedna z rzeczy priorytetowych, ale nie można przez to oszaleć. Znajdź złoty środek i żyj... ( koniec przemówienia ) ; D
Aha... że świat i ludzie są piękni... rozumiem.
Żeby ten przepiękny świat nigdy cię nie skrzywdził, Plantum... : )
"wierdzę tylko, że nie jest zbyt ładna... "
aha, bo ty patrzysz na twarz.... no tak... no tak...
A no właśnie ... twarz to jej jedyny atut. : D zaskoczony?
Ma bardzo ładną twarz... niestety nie powiem tego o reszcie jej ciała.
Nie patrzę tylko na twarz, ale na całokształt, Plantumie.
Jeśli życzysz sobie, to mogę ci napisać szczegółowo, co jest odpychającego w tej dziewczynie, oczywiście dla mnie.
Może wtedy stwierdzisz: " faktycznie, wcale nie jest taka ładna "
( ale nie teraz, później: koło 21 )
Oczywiście, moje zdanie się nie liczy, bo jestem tylko dziewczyną, a nie mężczyznom ( a pewnie piosenkarka chciała wzbudzić zainteresowanie swojej osoby tylko u mężczyzn )... a wiadomo, że kobiety dostrzegają więcej wad niż mężczyźni i widzą problem tam gdzie facet go w ogóle nie jest najważniejszy. Dlatego kobiety częściej popadają w kompleksy itd. i bardziej im zależy żeby lepiej wyglądać. Myślą, że mężczyźni są nie wiadomo jak wybredni, a często ci wolą prostotę?... ( nie wiem jak to określić ).
" twarz to jej jedyny atut."
haha dobry żart ;)
" koło 21 )"
okej napisz, będę czekał :)
Zacznę od wzrostu... niestety Alizee jest bardzo niska. Skąd to wiem? Po pierwsze: widać, nawet na tym filmiku, po drugie ( specjalnie dla ciebie ; ) sprawdziłam. Ma 161 cm. To bardzo mało... strasznie...
Co ze wzrostem idzie: długość nóg... ma bardzo krótkie. Weźmiemy teraz pod uwagę stosunek długości tułowia do nóg. Niestety jest większy, na niekorzyść kończyn dolnych, co przez to sylwetka prezentuje się gorzej.
Jeśli ktoś jest niski to zazwyczaj trudniej mu utrzymać swoją wagę... ( wyjątkiem są osoby bardzo drobne )... Alizee wydaje się na pierwszy rzut oka drobna... jednak tu akurat zadziałało złudzenie. Jej nogi oraz uda nie są kształtne, łydki mogłyby być bardziej napięte, a są ... jakby to napisać... zbyt płaskie?... taki efekt napięcia można osiągnąć tylko ciężkimi treningami.
Biust... jest dosyć duży, a jej ramiona są bardzo ładne, takie kształtne, a nawet plastyczne.
Nie powiem już tego o plecach... plecy to taka część ciała, na którą mało ludzi zwraca uwagę... bo jest z tyłu i przez to że ich po prostu nie widzimy. Chociaż Alizee ma dosyć kuse przebranie, to jednak ma zasłonięte plecy jakąś dziwaczną chustą. Gdy zatrzymasz w odpowiednim momencie film, spostrzeżesz, że jej część tylna pozostawia wiele do życzenia. Stąd ta chusta, choć była to nieudolna próba zamaskowania jej wad.
Został jeszcze brzuch... nie jest zbyt płaski, chociaż talią ta piosenkarka może się pochwalić, jest bardzo widoczna.
To tylko moje skromne zdanie... niektórzy wolą niższe, inni wyższe czyli ja... może dlatego, że sama jestem wysoka ; ) ale to nic nie ma do tego.
Po prostu każdy wie, że osoby wyższe, takie jak modelki prezentują się lepiej wizualnie. Mam takich przyjaciół, którzy wolą niskie... bo wolą dominować ; D Proste ; )
Alizee ma ładną twarz i włosy... i brwi także, takie mocne, nadają jakiś wyraz jej twarzy...
Jednak podsumowując wszystko co o niej sądzę: piosenkarka jest nijaka... niby jest ubrana w seksowny?? kombinezon, a wygląd jeszcze jak nastolatka, bardzo młodo... coś mi nie gra...
Ja się odniosę jedynie do wzrostu. Kobiety ze wzrostem 160-168 są najseksowniejszymi kociakami wdłg mnie oczywiście o ile mieszczą się w rozsądnym przedziale wagowym :)
To zależy, jakie buty mam na sobie :D
Zależy to również od tego czy mam podać wzrost z dowodu czy autentyczny mierzony laserowo :)
no proszę, jaka dogłębna analiza ;D
"coś mi nie gra..."
ależ wszystko gra :) wygląda smakowicie, i o to chodziło
Gdyby polski przynajmniej tak wyglądały... ah, to by było piękne.
Niestety wiele dziewczyn nie dba o siebie....
"To tylko moje skromne zdanie... niektórzy wolą niższe, inni wyższe czyli ja... może dlatego, że sama jestem wysoka ; ) ale to nic nie ma do tego."
no podstawą jest aby dziewczyna była niższa :)
"nie są kształtne, łydki mogłyby być bardziej napięte, a są ... jakby to napisać... zbyt płaskie?... taki efekt napięcia można osiągnąć tylko ciężkimi treningami."
a jak u ciebie? :>
" no podstawą jest aby dziewczyna była niższa :) "
Dzięki... to już nigdy nie znajdę sobie chłopaka? ; D
Chyba zostanę lesbijką...
" a jak u ciebie? :> "
To i tak bez znaczenia, bo raczej nie udowodnię, że tak jest czy nie... ale to co robię na co dzień, wymaga żebym zawsze w formie... trenuję codziennie, jeśli ci o to chodzi.. ; ) i czasami nienawidzę tego, ale potem czuje się taką satysfakcję, że już nie można przestać...
Jednak co z tego, skoro mężczyźni wola niższe?? ; )
hej, ja ci przedstawiłem moje zdanie :)
może są tacy którzy lubią koszykarki ;) mnie by raczej przerażały
"trenuję codziennie, jeśli ci o to chodzi.. ; )"
Chodzi o to aby dziewczyna nie miała chudych patyków jak te modelki-anorektyczki.
Niektóre osoby mylą pojęcia 'smukłe' i 'chude' :)
" hej, ja ci przedstawiłem moje zdanie :) "
Wiem, ale Snajpero powiedział podobnie... więc pewnie większość tak myśli...
"A jeśli Lady jest już niebieska i ma ogon?"
powiem Tsatseng Za'u....
albo po prostu
kici kici....
Nie martw się słońce, każda "potwora" znajdzie amatora :D
Tylko zawsze mnie zastanawia kto jest kim ?
Lubisz takie rytmy, plantum? ; D
I jeszcze do Snajpera: jakie foty??? Przecież to film na yt...
piosenka jest do bani ;D
a snajpero? naćpał się korektorem, bo nic innego w piórniku nie miał :]
Może chcesz napisać "piurnik" ??
snajpero ty zasrany tępy młocie,
pała z ortografii!!!!!
Hahaha
"piórnik" - ciebie cytowałem. Dostajesz pałę i wpis do akt świadczący o twojej wrodzonej tępocie, że nie wspomnę o zakazie wychodzenia z pokebola przez tydzień Plantumie
Btw. Skąd wiesz o jaki "piórnik" chodzi :D :D :D ?
Może to była metafora kretynie ? ? ?
" piosenka jest do bani ;D "
Racja, więc po co ją wszędzie wklejasz?? Aaaa... już wiem, ta dziewczyna ci się podoba ; P
Fakt ostatnio serwujesz mi coraz gorsze potrawy. Co się z tobą dzieje Plantum, zakochałeś się w jezusie_drugim? A może to LadyCzikita? W każdym bądź razie lepiej zacznij lepiej gotować bo nie zdzierżę :D