PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539161}
6,5 40 tys. ocen
6,5 10 1 40090
6,0 23 krytyków
Bad Boys for Life
powrót do forum filmu Bad Boys for Life

tego filmu, miał być w 2012, a teraz 2015. Szkoda

ocenił(a) film na 10
Taczi

Filmweb nie po raz pierwszy umieszcza niesprawdzone informacje. Ja jak tylko zobaczyłem ,że owa premiera ma być w 2012 roku od razu wiedziałem, że to nieprawdziwa informacja. Znając Baya i jego styl pracy od początku termin był fałszywy. Bo jak to możliwe, że miałby zdążyć kiedy premiera Transformers 3 była w czerwcu 2011r. ,a potem wiadomo, częste wyjazdy, wywiady, promocja filmu itd. Bay będzie mógł myśleć poważniej o jakimś projekcie gdzieś około października tego roku a to i tak było by za późno na wyrobienie się w terminie z Bad Boys 3 na 2012r. nawet gdyby bardzo chciał i bardzo się spieszył, nie przy jego stylu pracy. Na dodatek Bay od samego początku prac nad Transformers 3 zapowiedział, że jego następny projekt to będzie dużo skromniejszy film a mianowicie " Pain and Gain ".Potwierdził, jeszcze tą informację niedawno podczas promowania Transformers 3. Zapytany wprost o Bad Boys 3 powiedział, że jak na razie to pomysły wytwórni, nikt nie prowadził z nim jeszcze na ten temat żadnych poważnych rozmów, na dodatek jak mu wiadomo, zarówno jemu jaki dwóm głównym gwiazdom Bad Boys trudno było by zgrać obecnie terminy aby przystąpić do realizacji Bad Boys 3.Ale zaznaczył, że jeśli uda się wszystkim zgrać terminy to chętnie po "Pain and Gain" stanie za kamerą Bad Boys 3,ale konkretne daty to tylko sfera plotek i domysłów.

ocenił(a) film na 10
FRODO33

dzieki frodo

Taczi

szkoda ze tak pozno bedzie 3 czesc BB, obaj czarni aktorzy, Will I Martin, sa zajefajni w komediach sensacyjnych, juz nie moge sie doczekac 3 czesci z cylku BB