PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=811694}

Ballada o Busterze Scruggsie

The Ballad of Buster Scruggs
2018
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40110
6,8 56 krytyków
Ballada o Busterze Scruggsie
powrót do forum filmu Ballada o Busterze Scruggsie

Nowi bracia Coen, premiera na MFF w Wenecji, James Franco i Tom Waits w obsadzie. I zero komentarzy?! Jestem w szoku.

użytkownik usunięty
michal.2907

Był w bazie razem z komentarzami, ale zanim jeszcze okazało się, że Coenowie przemontowali miniserial na film. Tamtą pozycję najwidoczniej skasowano a nową dodano niedawno.

ocenił(a) film na 8

Wiadomo kiedy jest wyświetlany w Wenecji i kiedy zawita w Netflixie?

ocenił(a) film na 6
MatW321

Premiera w Wenecji dziś, a na Netflixa pewnie trafi pod koniec roku wraz z "Romą" Cuarona. Oficjalnym dat obu filmów chyba jeszcze nie ma..

MatW321

Na Netflixie od 16 listopada (piątek).

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

no to jeszcze sobie poczekamy

Rzewisty

Nawet się nie zorientujesz, jak to szybko zleci ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Sezon na filmy i seriale już się zaczął. Więc jeśli umilimy sobie czas oczekiwania oglądając inne produkcje to na pewno szybko zleci :)

Rzewisty

Dokładnie to miałam na myśli ;) Jest tyle tytułów, że-trochę dzięki/przez* nie ten czas tak biegnie.
* niewłaściwe skreślić ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Jak się ładnie zrymowało ;) Myślę, że trochę dzięki (np. bo jesień), a trochę przez nie, bo gdzie tu znowu znaleźć czas na inne istotne zajęcia, jak np. książki czy muzykę ;)

Rzewisty

Lepiej bym sama tego nie wynarzekała ;) Dorzuciłabym jeszcze mecze reprezentacji w siatkę ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Ach tak! Zgadzam się absolutnie ;) Właśnie oglądam i jak do tej pory dobrze sobie radzą. A co do gospodarowania czasem, można połączyć dwie przyjemności w jedno. Np. bierzemy książkę, włączamy po cichutku mecz i czytając lekturę, słuchamy i zerkamy co pewien czas na chłopaków ;)

Rzewisty

To Ty masz chyba nerwy ze stali, ja tak sie miotam, ze książka by mi spadła, laptop wyleciał przez okno, ciśnienie mam 200 ;) Ja tak letnio jak Ty na "chłopaków" nie umiem zerkać, ha, ha, ha. Zwariuję, dwa sety dla nas, szok, bo Serbia rozbiła wczoraj Włochów.......jak tu dotrwać do końca? A potem zasnąć? ;) Dobra, jeszcze trzeci set niech nasi pykną i....nie ręczę wtedy za siebie! ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Ha,ha, "zerkamy na chłopaków". To doprawdy zabrzmiało jak fragment dialogu z filmu "I love you Phillip Morris" ;) Te końcówki setów są zabójcze, ale wygrają, a wtedy po co spać? Należy to uczcić ;)

Rzewisty

Ale jak? Po TAKIM meczu, TAKIM końcu, TAKIM dublu (drugie ogranie Sebów) i TAKICH dwóch czerwonych kartkach???? Pan to naprawdę jak kamienny pielgrzym u Mrożka, szacunek ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Bez przesady ;) Gdyby było 2:1, a potem 2:2, moja cierpliwość skurczyłaby się, a niepokój chwycił za gardło. Poza tym jaki pan? Łukasz.Miło mi :)

Rzewisty

Mnie również-stara dobra nieznajoma z Krakowa ;) Nie mogło tak być jak piszesz, to był szczególny mecz, po komentarzach poprzedniej wygranej z Serbią, że tamci dali nam wygrać. I jak można najskuteczniej obalić taką tezę, hę, się pytam grzecznie? Tylko robiąc panom z....... siatki jesień średniowiecza ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Ładnie powiedziane ;) Udowodnili, że są mocni. Po raz kolejny. A my o tym dobrze wiemy. Natomiast juro czeka kolejny przypływ emocji. Mecz z gospodarzami ;)

Rzewisty

Oj, tak. Nam wystarczy wygrany set do awansu, ale do końca-wiadomo-nic nie wiadomo ;) Chyba wcześniej poćwiczę jakieś oddechy, żeby zawału nie dostać. A sobota.....fiu, fiu, takie weekendy to ja lubię. Nawet kino i seriale muszą grzecznie-pochlipując- zaczekać w kąciku. Sorry, ale te chłopaki rządzą moim sercem ;)

ocenił(a) film na 8
pogodno_2

Ty naprawdę ich uwielbiasz ;) ...i tak nam zeszła ta rozmowa, od braci Coen do naszych chłopaków ;) Przede mną sen, a następnie praca (największa strata czasu). Dziękuję za miłą pogawędkę. Mam nadzieję, że jakoś uda Ci się zasnąć, oraz, że jeszcze kiedyś się spotkamy tu na filmwebie. Dobranoc ;)

Rzewisty

.......dzień dobry ;) Dziękuję za pogaduchy-do poduchy. Początek weekendu (meczowego), więc życzę Ci, żeby był udany. Z "moimi chłopakami", czy bez ;) Mam nadzieję-do jakiegoś przeczytania i napisania.

pogodno_2

Drugi zwiastun...
https://www.youtube.com/watch?v=YES0lLXIIz4&t=3s
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery

pogodno_2

Czyli nie ma sensu płacić za seans na Camerimage...

Pete

Że w sensie "Netflixie od 16 listopada (piątek)"? ;)

Pete

Czyli za sześć dni na Netflixie i gitara! ;)