Ja osobiście oczekuję "Kółko i krzyżyk" oraz "Saper". No "Pasjans" też byłby ekstra!
dotarły do mnie plotki o ekranizacji (i to w 3D!) dwóch hitów wszechczasów, tj. gier PONG oraz TETRIS- będzie krwawo... ;P
Wiem, że w produkcji jest film "Bierki pod wodą", na razie szukają dobrego reżysera do scenariusza, ale wiadomo, że wystąpią tam takie gwiazdy jak Di Caprio, De Niro, Ford i Ri-Hanna.
tak, do scenariusza potrzebny byłby geniusz...tyle zwrotów akcji, tyle niedopowiedzeń...
niestety, ale to tylko plotka- dzisiejsza technologia musi jeszcze poczekać z 10 lat, żeby możliwe było zrealizowanie Pac-Man'a- Cameron ze swoim Avatarem czekał 10 lat, na PacMana poczekamy z 20...
Przecież "Saper" już jest:
http://www.collegehumor.com/video/2200127/elephant-larry-minesweeper---the-movie
niestety w części pierwszej tytułowy bohater ginie chwalebnie na polu... ale wiem, że będzie kontynuacja- "Saper 2- dalsze losy. Kawałeczek po kawałeczku"
ridley scott pracuje już nad ekranizacją 'oczka', jego brat nie chciałbyć gorszy i zajął się dramatem psychologicznym o tajemniczej nazwie 'makao'.
podobno mocno się pokłócili o to kto zatrudni ósemke kier
W 3D to "bierki przez telefon", "pomidor" i "chińczyk"
Najbardziej jednak czekam na "Węża z Nokii",na ekranizację jedynki obecna technika powinna wystarczyć,kolejne części byłyby nie lada wyzwaniem.