PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556376}
7,3 15 tys. ocen
7,3 10 1 15189
7,2 23 krytyków
Beasts of No Nation
powrót do forum filmu Beasts of No Nation

Cześć wszystkim, wiecie gdzie można obejrzeć serial (oprócz ofkoz Netflixa)? Szukałem po całych internetach i normalnie nigdzie nie widziałem żeby był wrzucony i można było obejrzeć na stronie.... A taki Narcos przykładowo zaraz po wyjściu wylądował na stronach.....
Ktoś coś?

Pyrovatis

Premiera 16.10.2015 ;) Na razie film był wyswietlany tylko na kilku festiwalach.

ocenił(a) film na 10
Pyrovatis

to jest pierwszy film od Netflix, który jest współproducentem, więc to nie serial.

ocenił(a) film na 8
Pyrovatis

Kurde, nie wiem czemu ale wkręciłem sobie, że to serial będzie. Zupełnie nie zauważyłem nigdzie napisu "A Netflix Orginal Film" :D
Dzięki za odpowiedzi! Teraz tylko czekać aż oficjalnie wyjdzie, liczę po cichu, że nie trafi tylko na Netflixa, ale przejdzie też przez kina....

ocenił(a) film na 10
Pyrovatis

16 Października premiera kinowa i na Netflixie.

ocenił(a) film na 8
Janznajomski

Czy film będzie wyświetlany w jednym z sieciowych kin w PL?
Wczoraj niby premiera ale w Polsce cisza na temat tego filmu a chętnie wybrałbym się przed duży ekran

Pyrovatis

hasa po necie.
napisy w trakcie tlumaczenia, ale są angielskie.

Pyrovatis

Jest torrent do ściągnięcia na tpb w jakości HD :)

ocenił(a) film na 8
novak90

@Novak Na filmwebie staraj się nie uzywać tych słów na "t".

A kto pamięta taki film gdzie właśnie był o dzieciaku, ale on inaczej niż tu [ SPOILER ] nie chciał wracać. Ojciec go szukał czy coś ...? "Krwawy diament"? Chyba nie...

Wa770

Nie puszczają tego w kinach i nie ma jak inaczej tego oglądnąć więc tym razem nieco złamałem zasady.
Wydaje mi się, że o Krwawym Diamencie mówisz.

ocenił(a) film na 6
Pyrovatis

jutro mają być napisy do tego filmu od hataczków;)

ocenił(a) film na 9
Pyrovatis

jest na zalukaj ;))