PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=4115}

Benny i Joon

Benny & Joon
1993
7,7 29 tys. ocen
7,7 10 1 28779
7,0 8 krytyków
Benny i Joon
powrót do forum filmu Benny i Joon

Dziś o 3.00 w nocy..... :D czy ktoś oprócz mnie będzie oglądał???? pora trochę..... hm...... oryginalna :D:D:D

ocenił(a) film na 9
Karola

Zwariowali chyba!!! Właśnie patrze i aż nie mogłam uwierzyć... O ile dotrwam to na pewno obejrzę :P aczkolwiek wątpliwa to sprawa ;).

ocenił(a) film na 8
Morta

Ja ustawiam budzik na 2.40 :D:D:D:D i wstaję :D:D:D:D wiem, że zakrawa to na wariactwo, ale cóż poradzę :D:D:D:D jak się jest filmomaniakiem.... :D:D:D:D

Karola

Ja też będe oglądac:).Jak wytrwałam całe oscary to ten film to pestka.W końcu żyje sie tylko raz:D

ocenił(a) film na 7
Karola

Pora naprawde nie codzienna, ale ja ten film juz ze trzy razy przegapiłam (dwa razy na TCM i raz w TVP1) i na czwarty nie pozwolę :) Co do godziny to pwenie dla tego, że film nie dawno był. Kiedyś (do 03:00)czekałam na "Rudowłosą" z Ritą Hayworth na TCM niestety nie mam całodobowego TCM i zaraz po ujżeniu ryczącego lwa zobaczyłam początek bajki "Krowa i kurczak"...załamałolo mnie to bo ledwo wytrzymałam, poza tym przeciez dzieci nie oglądaja kreskówek o 03:00 w nocy, mam nadzieje, że tym razem moje czekanie nie bedzie daremne :D i ciesze się, że nie będę jedynym widzem :)
Miłego ogladania

ocenił(a) film na 9
Cherie

Jeszcze 1,5 godziny :):)... a już ziewaaaaam... ale jak sie położę to raz dwa zasnę :):)... Oj... nie bądź taka pewna... Jeśli nie mogę spać to krowa i kurczak są jak lekarstwo;);). A mam to samo z TCM i CN :):) na zmianę:).

ocenił(a) film na 7
Morta

Bardzo mnie to irytuje bo najciekawsze (dla mnie) filmy są przed 21:00
To jakieś bardzo zdesperowane dzieci;) bo ta bajaka jest głupia jak mało co, a ja to kiedyś oglądałam...:D
Teraz już tylko godzinka i pare minut :)

ocenił(a) film na 9
Cherie

Ha! Do 3 to moze ja i dotrwam... Ale ale jak dotrwac do konca filmu:)? Choćby byl najlepszy na świecie to chyba nie dam rady:). Zobaczymy co to bedzie:):). W każdym bądź razie zycze milego ogladania ;). Czekam zeby Depp'a zobaczyc ;).

ocenił(a) film na 7
Morta

Mnie łapie śpiączka, ale tyle juz czekam, że ta godzinka to nic :) Też się zastanawiałam nad tym jak dam radę obejżeć, mój sposub jest taki, że pod żadnym pozorem się nie kłade nie siadam na pół leząco w łóżku bo wtedy zawsze zasypiam :) siedzę twardo na krześle. Szczeze to też Depp jest głuwnym powodem dla którego ogladam ten film :)

ocenił(a) film na 9
Cherie

Hehehe... Pewnie nie tylko nas widzie on przed ekran;). najgorsze ze mam akurat przy TV łóżko;) które kuuuusiii i będzie zachęcało do położenia sie i wtulenia w poduszkę ;).Damy rade :):)

ocenił(a) film na 7
Morta

Szkoda, że nie ma nic w telewizji teraz to przynajmniej zabiła bym czas który rtak wolno płynie, chciałam poczytać, ale mam tak zmęczpne oczy, ze nie dałam rady. Musimy dać radę :)!

ocenił(a) film na 8
Cherie

Uwaga zaczyna się.Oglądanie czas zacząć.:D

ocenił(a) film na 8
dede37

Jak mówiłam tak zrobiłam :D:D:D Najpierw oglądałam Dziennik Bridget Jones, po którym poszłam spać :D:D:D nastawiłam budzik na 2.40 i wstałam :D:D:D i muszę powiedzieć, że ani przez chwile nie żałuję!!!!! Film był świetny!!!!

ocenił(a) film na 9
Karola

U mnie było tak samo jak ja pomyślałam :D Wybiła 3 godzina, położyłam się i włączyłam TVP1 i jakoś się nie zdziwiłam, że obudziłam sie koło 5 :P. Dobrze, że nie dawno oglądałam ;). Teraz trzeba czekać, aż znowu wyemitują, ale o przyzwoitej godzinie :P.

ocenił(a) film na 8
Morta

Nie teraz to trzeba znaleźć ten film w jakiejś wypożyczalni i przegrać dla własnego użytku :D:D:D

ocenił(a) film na 7
Karola

Nie ładnie łamac prowo i przegrywać ;) Jestem dzis nieprzytomna bo pobudke miałam ok 9, ale było warto wczoraj siedziec bo film był uroczy.