PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Chcę obejrzeć ten film. Zastanawiam się, czy może być aż tak zły jak wszyscy wokół mówią. Nie wiem, czy to zbiorowa nagonka, czy to "dzieło" rzeczywiście nie ma szansy bytu. Nawet ten nieszczęsny trailer, wyśmiewany przez wszystkich nie wydawał mi się najjgorszym.

czort2110

Mi się wydaje, że prawda leży po środku. Na pewno nie jest to arcydzieło i wybitne kino, ale takie jeżdżenie po tym filmie to przesada. Zresztą na forum "jesteś bogiem" było podobnie. Ludzie wystawiali 1 bo bohater filmu ćpał albo dlatego "bo tak i już". Najlepsze rozwiązanie to przeczekanie 10 dni i pójście do kina na Skyfall. ;)

ocenił(a) film na 1
czort2110

Poważnie i szczerze odradzam obejrzenie tego filmu, a przynajmniej w kinie, moim zdaniem szkoda tych kilkunastu złotych na takie... coś. Szczerze, to był najgorszy film jaki w życiu widziałam , jeszcze żaden film nie wywołał we mnie takich odczuć. Prawdę mówiąc zniszczył moją psychikę :p
Trailer jest tak skonstruowany, że Bitwa faktycznie wydaje się dość przeciętnym historycznym filmem, ale tylko się tak wydaje. Podczas seansu na przemian chciało mi się śmiać i płakać, wyć, uciekać z sali kinowej albo popełnić harakiri.