PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617280}

Bitwa pod Wiedniem

11 settembre 1683
2012
2,5 27 tys. ocen
2,5 10 1 27181
1,9 23 krytyków
Bitwa pod Wiedniem
powrót do forum filmu Bitwa pod Wiedniem

Niezły film

ocenił(a) film na 9

Ludzie, co wy chcecie od tego filmu?! Byłem wczoraj i spokojnie daję 7. Podobał się bardzo nawet mojej żonie, która raczej jest wybredna gdy chodzi o filmy. Krytykują go chyba faktycznie osoby które go nie widziały. Dla tych co piszą że Borys Szyc nie wypowiedział nawet zdania,(potwierdzenie, że filmu nie oglądały) to niech naprawdę oglądną film, bo akurat powiedział (fakt, tylko raz się "odezwał", ale się odezwał). Utwierdzam się w przekonaniu, że krytykują film Ci co go nie widzieli, powielając opinie przeczytane gdzieś na necie. Co do efektów specjalnych, nie były najgorsze (może ze dwa razy w filmie troszkę rzuciło się w oczy ich "cienkość"), ale jeżeli ktoś idzie do kina nie po to by oglądać treść filmu, tylko na efekty specjalne, to niech sobie pójdzie na Piranie 3D, będzie zadowolony. Niezdecydowanym, polecam wybrać się do kina i samemu ocenić obraz, a nie zdawać się na opinię "wiecznych krytykantów wszystkiego". Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
bazin1

A i zapomniałbym, rewelacyjna rola Pana Piotra Adamczyka, ten gość sprawdza się w każdej roli, czy to SS-mana, czy Leopold I Habsburg, czy Papieża - wszędzie super! Jak dla mnie najlepszy obecnie polski aktor!!!

bazin1

założyłeś konto na Filmwebie tylko po to, żeby to powiedzieć?

ocenił(a) film na 9
messerhani

Nie, założyłem po to byś się mógł "jarać" mozliwością dodania swojego komentarza!