Bliźniacze smoki

Shuang long hui
1992
7,0 1,2 tys. ocen
7,0 10 1 1204
Bliźniacze smoki
powrót do forum filmu Bliźniacze smoki

Prawdziwy tytuł to "Dwa oblicza smoka".
Film jest chociażby na showmaxie

ocenił(a) film na 7
Alitt_Miller

A kogo obchodzi Showmax, CDA czy inne gówno-serwisy, oferujące filmy w jakości niemal takiej jak z VCD? Do oglądania filmów służą nośniki BD, DVD, VHS lub kino czy telewizja, a nie jakieś gówno-kopie z neta, najczęściej nielegalne.

ocenił(a) film na 7
Goro_Gondo

A tytuł "Bliźniacze smoki" wprowadziło TV Puls w 2013 r. ;)

Goro_Gondo

chociażby mnie obchodzi, bo ta jakość jest dla mnie zupełnie wystarczająca i w dodatku legalna wbrew temu co twierdzisz
nie musisz mnie od razu atakować wulgaryzmami, żeby wyrazić swoją opinie
jeśli wolisz oglądać sobie filmy na czymś innym, to ja Ci nie bronię

a komentarz był dla tych, którzy chcieliby ten film obejrzeć, ale mogliby mieć problem ze znalezieniem go
także najwyraźniej komentarz nie był przeznaczony dla Ciebie

ocenił(a) film na 7
Alitt_Miller

Zależy jeszcze na jakim serwisie

ocenił(a) film na 7
Goro_Gondo

A, i tam miało być "Dwa oblicza smoka", że TV Puls wprowadził taki tytuł. Mój błąd, dawniej figurowało to jako właśnie "Bliźniacze smoki".

Goro_Gondo

to co Ty tu jeszcze robisz?
zamiast pisać bezsensowne komentarze, złóż pozew o oszustwo, jeśli uważasz, że jakiś serwis działa nielegalnie

ocenił(a) film na 7
Alitt_Miller

A Ty co tu robisz? Napisałeś coś sensownego o filmie? O jego fabule, realizacji, grze aktorskiej? Czy spamujesz wysrywami, gdzie obejrzeć go w necie, jakby to kogokolwiek obchodziło? Jeśli komuś na tym zależy, to znajdzie sobie sam, bez Twojej szlachetnej pomocy. Chyba serwisy Ci się pomyliły i napisałeś komentarz nie na tej stronie co trzeba. Zamiast pisać bezsensowne komentarze, lepiej wypowiedź się o danym filmie - to przynajmniej coś wniesie do dyskusji.