A kogo obchodzi Showmax, CDA czy inne gówno-serwisy, oferujące filmy w jakości niemal takiej jak z VCD? Do oglądania filmów służą nośniki BD, DVD, VHS lub kino czy telewizja, a nie jakieś gówno-kopie z neta, najczęściej nielegalne.
chociażby mnie obchodzi, bo ta jakość jest dla mnie zupełnie wystarczająca i w dodatku legalna wbrew temu co twierdzisz
nie musisz mnie od razu atakować wulgaryzmami, żeby wyrazić swoją opinie
jeśli wolisz oglądać sobie filmy na czymś innym, to ja Ci nie bronię
a komentarz był dla tych, którzy chcieliby ten film obejrzeć, ale mogliby mieć problem ze znalezieniem go
także najwyraźniej komentarz nie był przeznaczony dla Ciebie
A, i tam miało być "Dwa oblicza smoka", że TV Puls wprowadził taki tytuł. Mój błąd, dawniej figurowało to jako właśnie "Bliźniacze smoki".
to co Ty tu jeszcze robisz?
zamiast pisać bezsensowne komentarze, złóż pozew o oszustwo, jeśli uważasz, że jakiś serwis działa nielegalnie
A Ty co tu robisz? Napisałeś coś sensownego o filmie? O jego fabule, realizacji, grze aktorskiej? Czy spamujesz wysrywami, gdzie obejrzeć go w necie, jakby to kogokolwiek obchodziło? Jeśli komuś na tym zależy, to znajdzie sobie sam, bez Twojej szlachetnej pomocy. Chyba serwisy Ci się pomyliły i napisałeś komentarz nie na tej stronie co trzeba. Zamiast pisać bezsensowne komentarze, lepiej wypowiedź się o danym filmie - to przynajmniej coś wniesie do dyskusji.