PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8042}

Blisko ciemności

Near Dark
1987
6,1 3,0 tys. ocen
6,1 10 1 2964
6,9 16 krytyków
Blisko ciemności
powrót do forum filmu Blisko ciemności

A co powiecie na Jenny Wright? Według mnie to najlepiej zagrana wampirzyca jaką widziałam. Mam stronę o niej - www.jennywright.yoyo.pl

ocenił(a) film na 7
Ksiezniczka_Marta

Ja nic nie powiem o niej bo zagrała wampirzyce tak jakby nia nie była :p nie licząc pierwszego ugryzienia głównego bohatera.Ps.musiałeś bardzo mało widizeć wampirzyc hehe

ocenił(a) film na 9
Lestat_18

Taaaaaak...bo chodzi o to, że biegała po planie, wydawała gardłowe odgłosy i rzucała sie z zębami na każdego? Albo lepiej...chodziła w powłóczystej czarnej sukni jak Morticia Admas, tak? Widziałam bardzo wiele wampirzyc i tak sie składa, że jej wewnętrzny smutek i melancholia najbardziej mnie przekonuje.

ocenił(a) film na 6
Ksiezniczka_Marta

Zgadzam się z Tobą Marto w 100%. Jej największą bronią była niewinność, dzięki temu zdobywała "pożywienie", przez to zwrócił na nią uwagę Caleb. A kolega Lestat niech się zastanowi nad postacią Luisa z Wywiadu z wampirem, czy on był tępym rzeźnikiem? Proponuję zmienić nick, bo kalasz niepotrzebnie imię Lestata i ograniczyć się do filmów typu "30 dni mroku", tam znajdziesz wampirzyce dla siebie.